2.5 milyon Lumia 920 satılmış, Nokia hisseleri yükselişte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozctn

Üye
    Konu Sahibi
2.5 milyon Lumia 920 satılmış, Nokia hisseleri yükselişte
İlk sipariş verilen 2.5 milyon stoğun hepsi tükenmiş. Nokia hisseleri de %20'ye yakın artmış. Morgan Stanley, Goldman Sachs vb. yatırım şirketleri Nokia hisselerini artırmaya başlamışlar.

ecel54

ecel54

Üye
demekki stoklar azmış :kop:yoğun talep üzerine fabrikalar 7/24 lumia üretiyorlardır :D

serecans

serecans

Üye
iyi haber

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzel gelişme nokia için

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
haber için :tşk:

jdmsaint

jdmsaint

Üye
borsa kağıdı alaydık iyidi :))

gkcll

gkcll

Üye
bu iyi haber nokia nın bu yarışta olması lazım yoksa ortalık çakallara kalır sa bir telefona 4 5 milyar vermek zorunda kalırıx

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pirenuri

pirenuri

Üye
demekki ilk ürettikleri stok 2.5 milyonmuş nokia biraz temkinli yaklaşmış olaya

Placebo-

Placebo-

Üye
1 Haftada iyi satmış ya.

.Murat.

.Murat.

Üye
samsung,un 30 milyon rekorunu geçebilir

MertcaN9

MertcaN9

Üye
şimdi nokia düşmanları gelip saçma saçma konuşacak iyi izleyin :D iyi ki bu yarıştasın nokia yıllardır en sağlam telefonlar ile kalpleri fetheden nokia şimdide en iyi tasarımlar en iyi sağlamlık ile akıllı telefon pazarında donanım olarak da çok güçlü kamera desen rakipsiz derim ben. ALLAHTAN nokia var gerçekten yoksa enayi yerine koyulacaktım 3 milyara satılan telefonla nede olsa onlar ultra akıllı telefon. elması da cabası :kop:

pirenuri

pirenuri

Üye
20 gün yazıyor ama :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
samsung,un 30 milyon rekorunu geçebilir

lumia920 ile gecemez. benim tahminim 13-15 milyon civarinda satiş yapar bu cihaz ama bundan sonraki wp8 lumia icin guzel bir zemin hazirlamiş olur. İnsanlar hala daha nokiaya temkinli yaklaşiyor. Bir de nokianin akilli telefon bazinda yeni girdigi pazarlar var oralarda da onyargili yaklaşiliyor. Bu cihazin başarisi bundan sonrakinin başarisini katlayacaktir.

• Beğen
Tepkiler: .Murat.
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ingiltere'de bile bugun satişa ciktigini duşunursek rakam hic de azimsanacak bir rakam degil.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
daha tırmanır ama geçermi bilemem lumia çıkmasa idi gerçi her şeye rağman synbian da olsa navigasyon ve kamera 1. önceliğim
gerisi teferruat benim için 920 olmasa nokia almazdım
ama nokia bir atılım yaptı süpersin daha iyi olur umarım

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

lumia920 ile gecemez. benim tahminim 13-15 milyon civarinda satiş yapar bu cihaz ama bundan sonraki wp8 lumia icin guzel bir zemin hazirlamiş olur. İnsanlar hala daha nokiaya temkinli yaklaşiyor. Bir de nokianin akilli telefon bazinda yeni girdigi pazarlar var oralarda da onyargili yaklaşiliyor. Bu cihazin başarisi bundan sonrakinin başarisini katlayacaktir.

abi zaten s3 ün 30 milyon satmasında en büyük etken s ve s2 nin yarattığı rüzgar ve one x ile birlikte ilk 4 çekirdekli cihaz olması( benim bildiğim ) bi de reklamı bastılar. Aha da 30 milyon :)

sonerrap

sonerrap

Üye
yeni platform(wp8) için cok iyi sonuclar bence, bunda daha cok wp8in deil nokianın payı var bence :)

alaStar

alaStar

Üye
Maharet wp8 de değil nokia da microsoft akıllılık edip nokia yla anlaşmasaydı bu kadar satamazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...