2.000.000 olduk :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Paranoya

Paranoya

Üye
hayırlı olsun .

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun, bütün üyeleri tebrik ediyorum,
Bir andan da hüzünlüyüm, çün kü 2000000 üyemiz sömürgeci çıktı, malesef ki 1000000 üyemizde sömürgeci üye, halbuki bilseler önemlerini ayrılmazlar. Biraz üzüldüm buna.

Necmati

Necmati

Üye
Hayırlı olsun, bütün üyeleri tebrik ediyorum,
Bir andan da hüzünlüyüm, çün kü 2000000 üyemiz sömürgeci çıktı, malesef ki 1000000 üyemizde sömürgeci üye, halbuki bilseler önemlerini ayrılmazlar. Biraz üzüldüm buna.
şansa bak.. :vur

Εthnic

Εthnic

Üye
öncelikle hayırlı olsun.. Dokunmatik ekranlı cep telefonların hayatımıza, irmesiyle beraber daha çok önem kazanan mobil internetin daha sık kullanıldığı bu dönemde maxicepin mobil görünümlü versiyonu çıktığı zaman üç milyon üyeye daha çabuk ulaşacağımıza inanıyorum..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
isterse 5milyon olsa nolcak aktif üye lazım önemli olan o oda en fazla 10000'dir.

Aziz™

Aziz™

Üye
bana bu site kadar kaliteli 5 tane site söyle?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Takıldığım forumlar ForumTR,ChipOnLine,ForumDananımHaber,MaxiCep,WebHattı,SensizOlmuyor,FormAtlantis benim takıldığım forumlar bunlar en iyisinden en kötüsüne sıraladım.Yanlış anlamayın MaxiCep kötü demiyorum ama aktif üyesi çok az.

Aziz™

Aziz™

Üye
reklam yapmana gerek yoktu benim dediğim böyle bir forum ne görürsün ne duyarsın..2 milyon üyeye karşın 10000 aktif üye var neye yarar diyorsan forum anlayışından şüphe ederim.illa bütün üyelerinmi aktif olması gerekiyor?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Sen bi sakinleştirici iç dostum sen bana kaliteli site söyle dedin söyledim reklam yapma dedin benim forum anlayışım bu ne kadar kişi aktif üye varsa o önemlidir aktif üye dediğimde her gün forumda olan kişiye denmez haftada giren üye sayısıdır üye sayısına bakarsan ooooo netlog un facebooktan daha üyesi var ama hiç kimse girmiyor

Ozan

Ozan

Admin
Εthnic;3211551' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun.. Dokunmatik ekranlı cep telefonların hayatımıza, irmesiyle beraber daha çok önem kazanan mobil internetin daha sık kullanıldığı bu dönemde maxicepin mobil görünümlü versiyonu çıktığı zaman üç milyon üyeye daha çabuk ulaşacağımıza inanıyorum..
Mobil version yeni forum yazılımı ile birlikte devrede olacak arkadaslar. Yeni forum yazılımımız ise geçiş işlemi test aşamasında ayarlanmakta, hazır oldugu an vakit kaybetmeden geçecegiz.

Starsley

Birde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.

Revengeful

Emekli Yönetici
O zaman teşekkür kasma olayları oluşur ama. O yuzden öyle birşeye gerek yok

CoDeYs

CoDeYs

Üye
Birde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.
güzel bir yorumu aynı benim yaptıgım gibi alıntı yapıp teşekkürünü ediyorlar yada fikir katılıyorum deniliyor buna gerek yok

kendal_47

kendal_47

Üye
hayırlı olsun

--------------- Ekleme ---------------

Aynen katılıyorum

Starsley

Doğru ama o zaman istatislik çok değişir sadece konu açan kişinin teşekkür alması biraz garip geldi bana tabi benimki bi öneri buna adminler karar verir.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
her forumun kendine ait bir kullanımı var burdada yorumlara teşekkür edilmiyor kardeş daha öncede bu konu açilip onaylanmadı ben söyliyim genede sonra aynı şeyi illa adminden duycam dersen bilemem.

Starsley

Yok arkadaşım ben adminden duyucam demedim adminler karar verir dedim yoksa dediğim gibi sadece öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt