Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.
Forum yazılımımızın yeni sürümünde, teşekkür sistemi üzerinde geliştirme yapılacak ve yorumlar da beğenilebilecek buradan bunun haberini vermek istiyorum ..Ancak sistem, şimdiki gibi teşekkür et butonu ile olmayacak, gerisi süpriz olsun
Forum yazılımımızın yeni sürümünde, teşekkür sistemi üzerinde geliştirme yapılacak ve yorumlar da beğenilebilecek buradan bunun haberini vermek istiyorum ..Ancak sistem, şimdiki gibi teşekkür et butonu ile olmayacak, gerisi süpriz olsun
Şu an geçiş testi çalışmaları yapılıyor, sitemize sonradan entegre ettigimiz özelliklerin büyük çoğunlugunu tekrar oluşturmak gerekiyor zira yeni sürümde. Umarım tüm calismalar tamamlandıgında, bahar mevsimine kalmadan yayına almak planlarımız arasında
CoDeYs
Üye
anladım abi çok teşekkür ediyorum umarım hayırlısıyla olur
Şu an geçiş testi çalışmaları yapılıyor, sitemize sonradan entegre ettigimiz özelliklerin büyük çoğunlugunu tekrar oluşturmak gerekiyor zira yeni sürümde. Umarım tüm calismalar tamamlandıgında, bahar mevsimine kalmadan yayına almak planlarımız arasında