Necmati
Üye
Forum'un en alt bölgesindeBu arada nereden bakılıyor bu üye durumuna falan ?![]()

Forum'un en alt bölgesindeBu arada nereden bakılıyor bu üye durumuna falan ?![]()

şansa bak..Hayırlı olsun, bütün üyeleri tebrik ediyorum,
Bir andan da hüzünlüyüm, çün kü 2000000 üyemiz sömürgeci çıktı, malesef ki 1000000 üyemizde sömürgeci üye, halbuki bilseler önemlerini ayrılmazlar. Biraz üzüldüm buna.

Mobil version yeni forum yazılımı ile birlikte devrede olacak arkadaslar. Yeni forum yazılımımız ise geçiş işlemi test aşamasında ayarlanmakta, hazır oldugu an vakit kaybetmeden geçecegiz.Εthnic;3211551' Alıntı:öncelikle hayırlı olsun.. Dokunmatik ekranlı cep telefonların hayatımıza, irmesiyle beraber daha çok önem kazanan mobil internetin daha sık kullanıldığı bu dönemde maxicepin mobil görünümlü versiyonu çıktığı zaman üç milyon üyeye daha çabuk ulaşacağımıza inanıyorum..
güzel bir yorumu aynı benim yaptıgım gibi alıntı yapıp teşekkürünü ediyorlar yada fikir katılıyorum deniliyor buna gerek yokBirde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.
Birde şu yorumlara teşekkür butonu eklense daha iyi olur. Sadece konuyu açan kişi görecek böylece yardım edildiği zaman teşekkür edebilecek bence çok gerekli bir şey ve çoğu forumda var. İnsana daha fazla hırs ve azim verir. Ve boş yorum yapanlarla yardım edenlerde aynı kefede olmaz.
O zaman teşekkür kasma olayları oluşur ama. O yuzden öyle birşeye gerek yok

zaten böyle birşey olsa baştan koyulurdu..Yok arkadaşım ben adminden duyucam demedim adminler karar verir dedim yoksa dediğim gibi sadece öneri