Amaru Shady
Üye
ne demek istediğini anlamadım. Böyle böyle diyorlar symbian fazla istemez diyorlar ama bir c7 ya da N8 neden galaxy s'den veya optimus black'den geri kalıyor??Kendin söylüyorsun, browser'ın kendisi yavaş, oyunları yazanlar kaliteli yazmıyor. Bunda anlayamayacak ne var?
ne demek istediğini anlamadım. Böyle böyle diyorlar symbian fazla istemez diyorlar ama bir c7 ya da N8 neden galaxy s'den veya optimus black'den geri kalıyor??
Şimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.Cevap veremez ki..Madem bu N8'ler C7'ler işlemciyi bu kadar iyi kullanıyorAl Opera Mobile, gayet iyi kodlanmış.Gidip kur bir Samsung Galaxy S'e , bir de N8'e kur. Performans karşılaştırması yapalım, aa o da ne ? işlemciyi çok iyi kullanan(!), az sistem tüketen(!) Symbian yavaş kalıyor, neden acaba ?
Belle videolarını izledin mi furkan?ne demek istediğini anlamadım. Böyle böyle diyorlar symbian fazla istemez diyorlar ama bir c7 ya da N8 neden galaxy s'den veya optimus black'den geri kalıyor??
belleye bişey demiyorum. Onu ben de beğendim. Fakat şuankilerŞimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:42 ---------- Belle videolarını izledin mi furkan?
Şimdiki symbian3 oyunlar dışında gpu'yu kullanamıyor fakat symbian belle geldiğinde sistem yağ gibi akacak o zaman merak ediyorum ne kusur bulacak bu fandroidler.
----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:42 ----------
Belle videolarını izledin mi furkan?
en guclu nokıa olarak lanse edılen n9 un web performansı android li cıhazlara gore vasat kalıyor,kaldıkı 600 bılmemkac mhz yetıyor dıyen kullanıcılara cevap nokıalardan geldı artık yenı modellerınde 1ghz kullanmaya baslıyor 500 ... serisi yetıyordu demek koftıden koydu adamlar.senelerdır kekledıler bızı bende dahıl ama andridli telefonlar geldı telefonda ınternet keyfı neymıs anladıkArayüz'ü hızlı ve akıcı olabilir,
SPB Shell 3D'yi gider Android'e kurarım jet gibi yağ gibi arayüzü olur, başka yağ gibi kayan bir sürü arayüz uygulaması var Anna belle diye beklemiyoruz yani biz
Ama CPU gerektiren işlemlerde Symbian hiç bir zaman Android'i geçemez (Web Browsing gibi)
N9'un internet performansı vasat mı?en guclu nokıa olarak lanse edılen n9 un web performansı android li cıhazlara gore vasat kalıyor,kaldıkı 600 bılmemkac mhz yetıyor dıyen kullanıcılara cevap nokıalardan geldı artık yenı modellerınde 1ghz kullanmaya baslıyor 500 ... serisi yetıyordu demek koftıden koydu adamlar.senelerdır kekledıler bızı bende dahıl ama andridli telefonlar geldı telefonda ınternet keyfı neymıs anladık
N9'un tek eksiği flash desteği, yoksa tarayıcı gayet hızlı ve akıcı. N9'um olsaydı Opera Mobile kullanmazdım.
----------Eklendi @ 15:32:42 ---------- Yazıldı @ 15:32:05 ----------
Ek olarak Symbian cihazların internet performansı gerçekten rezalet. Onu da kabul etmek lazım.
evet n8 daha hızlı görünüyo. ama nedendir bilinmez gördüğüm kullanıcıların çoğu hep donma olayından şikayetçi. fiyatıda hemen düştü. nokia telefonlar çok sağlam ama bide kamera olayında gösterdiği performansı telefonun geneline yayabilse süper olacak.
Resmi bi kaynak göster bi daha bu foruma girmem.sunu söylemede yarar var bazı arkadaslar nokıa n8 12 mp sel için alıyorlardır ama telefonun en fazla destekledigi 8 mp bunuda öylemede fayda var hatta bunu nokia kabul bile etti ama suan kaynak bulamadım bulursam bu konuya eklemeyi düşünüyorum----------Eklendi @ 12:54:39 ---------- Yazıldı @ 12:52:57 ---------- akadasların çok program yüklemişlerdin ondan donma olur bendede oluyordu aynı program olanları sildim düzeldi
phasan hiç gülüceğim yoktu valla bak yok böyle yorum yahu iyice şaşırmış millet ne 8 mp si kardeşim vga kamera varda yazılımda büyütüyorlar çin işi gibi
boswersene adamlar gozle gorulen farklari gormezden gelip teknik detaya girmisler 1.si şu ; cpu %50 ye dusmedgi takdrde (ki o kadar asla dusmez ) sizden hertrlu hizlyiz .. hersy senin dedigin gibi degil konuyu acan arkadasa sesleniyorumGalaxy S in N8 den hızlı oldugu konusunda herkes hemfikir sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?