fedata
Üye
-
Konu Sahibi
-
biraz sonra deneyeceğim dostm merak etme senin dediğin siteyi de eklerim kaynak olarak.ama bu pek etik bi davranış olmaz die düşünüyorm.sonuçta iki sitede bi mobil platformu..en doğrusu başka bi siteden alıntı demek..O halde artık mesajınızı düzenleyip kaynağı da eklersiniz umarım..
bu özelliklerin hangisi varki N8 de. kamera ve 3d grafik hızlandırıcısı. PS3 e bağlanıp oyun oynayabilme v.s yazmadıklarım. yada Wifi li bir lcd tv ile telefona bağlanıp içeriği izleyip dinleyebilme falan filan.İşlemci hariç N8den ne üstünlüğü var?
Ben bu kısma N8de var dedim:bu özelliklerin hangisi varki N8 de. kamera ve 3d grafik hızlandırıcısı. PS3 e bağlanıp oyun oynayabilme v.s yazmadıklarım. yada Wifi li bir lcd tv ile telefona bağlanıp içeriği izleyip dinleyebilme falan filan.
Mobil cihazlarla alakalı olmaları dışında birisi blog, diğeri forum olduğu için zerre alakası olmayan iki adres maxicep.com ile mobilbekcisi.uniturk.netbiraz sonra deneyeceğim dostm merak etme senin dediğin siteyi de eklerim kaynak olarak.ama bu pek etik bi davranış olmaz die düşünüyorm.sonuçta iki sitede bi mobil platformu..en doğrusu başka bi siteden alıntı demek..
sen nasıl oluyorda benim davranışlarımı mantıksızlık olarak değerlendirirsin..düzeltecem dedim düzelttim.uzatma bencede!!uzatmak istemeseydin öyle bi hakaret yazmazdın.kardeşim pc ye kayıtlıydı dedim türkçe algılayamıyomusun!!yoksa senin adresini nie yazmıyayım.zaten bi sitedewn alıntıdır dedim.sorun ne !!!gören dicek kendi bilgim olarak yansıtmışım alla allaaaa....bu yazdığımıda iyice anlamadan cevap yazma.Mobil cihazlarla alakalı olmaları dışında birisi blog, diğeri forum olduğu için zerre alakası olmayan iki adres maxicep.com ile mobilbekcisi.uniturk.net
Ayrıca Ozan bey'in durumdan haberi var, rahatsızlık duysaydı yazımın izinsiz alıntılandığına dair mail'imden sonra bana üyelik için yardım edeceğine konuyu doğrudan silerdi.
Neyse, davranışızın mantıksızlığını göstermeye çalışırken blog'uma ziyaretçi toplamaya çalıştığım düşünülmesin diye daha fazla uzatmayacağım.
Davranış mantığıma tersse, mantıksızlık olarak değerlendirebilirim. Bu gayet normal.sen nasıl oluyorda benim davranışlarımı mantıksızlık olarak değerlendirirsin..
Hani hakaret nerede? Benim Türkçe algımı sorgularken "mantıksız" dememi hakaret olarak algılamak neyin nesi?düzeltecem dedim düzelttim.uzatma bencede!!uzatmak istemeseydin öyle bi hakaret yazmazdın.
Yukarıda söylediklerimi "ama bu pek etik bi davranış olmaz die düşünüyorm.sonuçta iki sitede bi mobil platformu..en doğrusu başka bi siteden alıntı demek.." demenize istinaden söylediğimi anlayamadınız galiba?kardeşim pc ye kayıtlıydı dedim türkçe algılayamıyomusun!!yoksa senin adresini nie yazmıyayım. zaten bi sitedewn alıntıdır dedim.sorun ne !!!
Bu sizin kendi fikriniz, görenler neyin ne olduğunu algılıyordur zaten.gören dicek kendi bilgim olarak yansıtmışım alla allaaaa....
Aynısını size de tavsiye ederim.bu yazdığımıda iyice anlamadan cevap yazma.
o zaman şöyle bir yazıyla bitirelim bu tartışmayı.. Fiyat ve performans işin içine girince her zaman SE önde. Alırken hesaplı alıyorsun. okadar özellikli başka bir telefona 2 kat para veriyorsun. iyi günler dilerim.Ben bu kısma N8de var dedim:
3D Graphics HW AcceleratorKamera 12 MP, 4000×3000 piksel, otofokus, xenon flaş, video LED flaş, touch focus, geo-tagging, yüz ve gülümseme algılama,Wvga foto ve video ( HD demek oluyor bu ) ikinci VGA videocall camera
Yukarıda söylediklerimi "ama bu pek etik bi davranış olmaz die düşünüyorm.sonuçta iki sitede bi mobil platformu..en doğrusu başka bi siteden alıntı demek.." demenize istinaden söylediğimi anlayamadınız galiba?
Bu sizin kendi fikriniz, görenler neyin ne olduğunu algılıyordur zaten.
Aynısını size de tavsiye ederim.
Gerçekten çok açıklayıcı olmuş..O Wavede 1000 diyenlere açıklayıcı bir cevap..
iyi hoşda yinede hem iphone4 hemde galaxy yinede geçiyor n8i . galaxynin size göre en son hızı 674 iphoneunki 684 n8inki 642 küçük farklar olsada.. artı cortex a-8(sizde biliyorsunuz n900,galaxys vs de kullanılmış) overlock olarak1300 lere hatta dahada üstüne çıkabiliyor ama n8 en fazla 800de kalıyor . yani demek istediğim her şekil ne kadar güzel işlemci okadar performansa yardımcı. cortex in gücü bu noktada ayrılır. ayrıca güzel araştırma olmuş ilk defa böyle birşey okudum .
müthiş tek kelimeyle MÜTHİŞ bir cep telefonuArkadaşlar arkadaşın tercuman dediği olay windows tada kısmen mevcut ama android her bakımdan çok hızlı gelişiyor artık piyasada diğer akıllı telefon sistemlerini geri bırakıyor nokia symbian android'i geçemiyor bilgisayardan direk attınğın her türlü videoyu HD bile olsa donmadan açan android rakiplerini acımıyor hemde birçok kaliteli oyunu açabiliyor bide flash player 10.1 geldi androide android yeni bir sistem olmasına rağmen çok hızlı ve yeni android 2.2 çok hızlı ve nokia n8 çok iyi bir telefon ama android ile çatışamaz bazı konularda çatışşa bile genelde android iyi sakın işlemciye bakmayın ve linux tabanlılarda virus bakımından çekirdek yapısı güvenli açık kaynak kodlu olmasıda Gelişmesinde büyük olanak sakın kızmayın nokia n8 kastim yok
duyduğun bilgilere görede beklentilerini karlşılamayan symbian 3 sisteminden sonra linux tabanlı bişiler düşünüyormuş nokia
Peki diyinki bana sen bu bilgileri nerden biliyorsun mesleğim yazılım olduğundan çok ilgileniyorum bende windows mobile ama onu satıp android almak istiyorum
mesala bu android tabanlı mozillanın telefonu nokia n8 ile karşılaştırılamaz bile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar arkadaşın tercuman dediği olay windows tada kısmen mevcut ama android her bakımdan çok hızlı gelişiyor artık piyasada diğer akıllı telefon sistemlerini geri bırakıyor nokia symbian android'i geçemiyor bilgisayardan direk attınğın her türlü videoyu HD bile olsa donmadan açan android rakiplerini acımıyor hemde birçok kaliteli oyunu açabiliyor bide flash player 10.1 geldi androide android yeni bir sistem olmasına rağmen çok hızlı ve yeni android 2.2 çok hızlı ve nokia n8 çok iyi bir telefon ama android ile çatışamaz bazı konularda çatışşa bile genelde android iyi sakın işlemciye bakmayın ve linux tabanlılarda virus bakımından çekirdek yapısı güvenli açık kaynak kodlu olmasıda Gelişmesinde büyük olanak sakın kızmayın nokia n8 kastim yok
duyduğun bilgilere görede beklentilerini karlşılamayan symbian 3 sisteminden sonra linux tabanlı bişiler düşünüyormuş nokia
Peki diyinki bana sen bu bilgileri nerden biliyorsun mesleğim yazılım olduğundan çok ilgileniyorum bende windows mobile ama onu satıp android almak istiyorum
mesala bu android tabanlı mozillanın telefonu nokia n8 ile karşılaştırılamaz bile
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşım ne öyle sallamış durmuşsun konuyu bile okumamışsın dikkatlice adam orda bariz bir şekilde n8 in cpu hızının orjinalinde 800 mhz old. ancak pilden tasarruf etmek için 680 e düşürüldüğünü yazmış bu overclocakla rahat 1000 mhz yi aşar.Önemli olan overclockla artırılan değil o bi boka yaramaz ben söyliyim tel. hızlı çalışsın derken telin cpu sunu yakarsın yada şarjı 10 dk. dayanmaz hep şarjda kullanırsın teli elektrikli ew aleti gibi.ayrıca o işlemciler hiçbir zaman 1000 den 1500 e çıkmaz.eğer sağlıklı bişey olsaydı tel. için bunu zaten yapardı herkes güncellemeleri beklemezdi.o senin küçümsediğin abarttığın overclock işleri mühendisler tarafından haftalarca hesaplanıp testler yapılıp sayfalarca matematik işlemleri sonucu yapılıyo sen ewde bi overclock yaparsın telefonun işlemcisi 1 ghz ken 2 ghz olur belki ama teli açarsın ısınmaya başlar bir süre sonra elini yakar ve dumanlar çıkmaya başlar telden o kadar kolay değil o.5800 ın işlemcini 600-700 mhz yapanlar var istersen araştır hepsinin teli havaya uçmuş yada eletrikli ew aletine dönmüş şarjdan çıkarınca 10dk. da şarjı bitiyo.
Yani uzun lafın kısası overclock dediğin işin kafadan atıp tutmayla olcak öyle basit bir iş değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?