19'luk genç pakete tekrar geçmek istiyorum??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Acaba numaramı KARTALCELL'e taşırsam yine de 19'luk paketten yararlanabilir miyim?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarın numaramı KARTALCELL'e taşıyorum. Ama kafamdaki sorular henüz netleşti diyemem.
birincisi ben daha önce 19luk paketi kullandım şimdi tekrar Avea'ya dönersem yine 19luk paketi alabilir miyim?
ikincisi KARTALCELL'e geçersem bi fark olur mu?

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Benim anladığım hattınız aveaysa ve hattınızı başka operatöre taşıdıysanız ve tekrar aveaya geçtiğinizde aveadan ayrıldığınız günle geldiğiniz gün arası90 gün olacak

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Benim anladığım hattınız aveaysa ve hattınızı başka operatöre taşıdıysanız ve tekrar aveaya geçtiğinizde aveadan ayrıldığınız günle geldiğiniz gün arası90 gün olacak

Hattim vodafone. 6 ay önce Avea'ya taşıdım 19luk paketi yaklaşık 3 ay kullanıp tekrar vodafone'a geri döndüm. Şimdi yarın yine Avea'ya geçersem yine 19luk paketten yararlanabilir miyim?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bugün numaramı Avea KARTALCELL'e taşıdım. Inşallah 19'luk paketi yine alabilirim eğer alamazsam Avea'da beni tutacak bir paket bulamıyorum maalesef :(

Uzak Ufk

Uzak Ufk

Üye
yaaaaaaaa şu 19 lık tarife
sitesinde bedava dakikalar avea içi gözüküyor her yöne olayı kaltı sanırım

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 21:48:16 ---------- Yazıldı @ 21:47:16 ----------

Link verdim oradan bakabilirsin :oke:

safakk34

safakk34

Üye

Hattim vodafone. 6 ay önce Avea'ya taşıdım 19luk paketi yaklaşık 3 ay kullanıp tekrar vodafone'a geri döndüm. Şimdi yarın yine Avea'ya geçersem yine 19luk paketten yararlanabilir miyim?

malesef olmuyor kardes. Numara tasimada bi numara bi kere kullaniliyor. baska bi numarayi tasiyacaksin artik.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
malesef olmuyor kardes. Numara tasimada bi numara bi kere kullaniliyor. baska bi numarayi tasiyacaksin artik.

Arkadaşım konuyu tam okumamışsın belli :)
ben 2 hafta önce aynı numaramla geçiş yaptım ve 19'luk paketi şu an tıkır tıkır kullanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt