19'luk genç pakete tekrar geçmek istiyorum??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
19'luk genç pakete tekrar geçmek istiyorum??
Arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi daha önce numaramı Avea 19luk pakete taşıdım 3 ay kaldıktan sonra tekrar Vodafone'a döndüm.

Ama gelin görünki Vodafone şebeke ses kalitesi her geçen gün sorun çıkarmaya başladı(tabi bu bölgesel birşey) ve internet paket fiyatları yeniyılla birlikte uçtu :(

Bundan dolayı ben Avea 19luk pakete geri dönmek istiyorum. Acaba tekrar dönersem heryöne 500 dakka avantajından tekrar yararlanabilir miyim??

(Vodafone'a geleli nerdeyse 3 ayı buldu ve Avea'nın kendi sitesinde konu ile alakadar şöyle yazıyor:Genç Paket'in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün sonra olmalıdır.)

Sizce arkadaşlar burada daha önce Avea numara ise derken Avea'nın kendi öz numarası ile abonesi mi olmak gerekiyor yoksa numara taşıma ile tekrar gelenlerde dahil oluyor mu buna? Çünkü benim numaram normalde Turkcell numarası ondan aklım karıştı..

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ya da bana yardımcı olabilecek kimse yok mu??

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
???

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım konunu çok hızlı okudum umarım yanlış anlamamışımdır. Şöyle söyleyeyim Numara Taşıma ya özel verilen paketler her hat için 1 kereye mahsus kullanılabilir. Yani aynı hatla operatöre tekrar hattını taşıdığında o kampanyadan tekrar yararlanamazsın.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım konunu çok hızlı okudum umarım yanlış anlamamışımdır. Şöyle söyleyeyim Numara Taşıma ya özel verilen paketler her hat için 1 kereye mahsus kullanılabilir. Yani aynı hatla operatöre tekrar hattını taşıdığında o kampanyadan tekrar yararlanamazsın.

Ama arkadaşım Avea'nin kendi sitesinde bu paketten kullanıp sonra numarasını başka operatöre taşıyıp tekrar dönüp bu paketten yararlanmak için en az 90 günlük bir süre geçmesi lazım fakat bayilere sorunca yok olmaz diyorlar. Ben de arada kaldım siz değerli forum üyelerinin bilgilerini ve görüşlerini almak için konuyu açtım.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Ama arkadaşım Avea'nin kendi sitesinde bu paketten kullanıp sonra numarasını başka operatöre taşıyıp tekrar dönüp bu paketten yararlanmak için en az 90 günlük bir süre geçmesi lazım fakat bayilere sorunca yok olmaz diyorlar. Ben de arada kaldım siz değerli forum üyelerinin bilgilerini ve görüşlerini almak için konuyu açtım.

Bayi sözlerine inanma. Benim söylediğim genel numara taşımada verilen paketlerin tekrar kullanılamaması şeklinde. Eğer bu paket ile ilgili söylediğin şekilde resmi bir yazı mevcutsa doğrudur. Bu pakete özel bir durumdur. Ama şahsen çok güvenmemeni tavsiye ederim. Dediğim gibi olsada zorluk çıkartma durumu büyük bir olasılık ...

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dostum haklısın. Ben de inanmama taraftarıyım ama gel gör ki geçmek zorundayım çünkü bulunduğum bölgede vodafone ses kalitesinde ciddi sorunlar var :(

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aynen dostum haklısın. Ben de inanma taraftarıyım ama gel gör ki geçmek zorundayım çünkü bulunduğum bölgede vodafone ses kalitesinde ciddi sorunlar var :(

Bulunduğun bölgede Turkcell nasıl dostum ? Sadece meraktan soruyorum.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bulunduğun bölgede Turkcell nasıl dostum ? Sadece meraktan soruyorum.

Turkcell süper çekiyor ama Avea'da ondan eksik değil diyebilirim. Ama vodafone hakkında konuşmak istemiyorum :)

----------Eklendi @ 22:49:51 ---------- Yazıldı @ 22:44:00 ----------

Yalnız şunu da ekleyeyim.
Evin içinde vodafone 4-5 diş çekerken Turkcell 3 diş falan çekiyor ama gel gör ki kapalı alanda görüşme yaparken Turkcell ses kalitesinde tık yokken vodafone ya sesini genel olarak karşı tarafa kesik kesik iletir ya da hiç uğraşmaz direk görüşmeyi keser.
Yani artık kış aylarında konuşmak için akşam dışarı çıka çıka artık zatürre oldum nerdeyse.
Bence en mantıklısı kışın Turkcell yazın ise vodafone kullanmak benim için :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Turkcell süper çekiyor ama Avea'da ondan eksik değil diyebilirim. Ama vodafone hakkında konuşmak istemiyorum :)

----------Eklendi @ 22:49:51 ---------- Yazıldı @ 22:44:00 ----------

Yalnız şunu da ekleyeyim.
Evin içinde vodafone 4-5 diş çekerken Turkcell 3 diş falan çekiyor ama gel gör ki kapalı alanda görüşme yaparken Turkcell ses kalitesinde tık yokken vodafone ya sesini genel olarak karşı tarafa kesik kesik iletir ya da hiç uğraşmaz direk görüşmeyi keser.
Yani artık kış aylarında konuşmak için akşam dışarı çıka çıka artık zatürre oldum nerdeyse.
Bence en mantıklısı kışın Turkcell yazın ise vodafone kullanmak benim için :D

Hahahaha :) yine bir iç çekiyorum Turkcell biraz daha uygun olsan nolurdu :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dostum ne olurdu yaa :)
peki bana önerecek bir operatör ve tarifen var mı?
(Şu an vodafone'da ayda 20 tl yüklüyorum. 9 tl mesaj, 9.5 tl 500 mb internete gidiyor ama haftasonu ve geceleri de konuşmak bedava oluyor benim için, ceparan'da aylık 12-13 tl veriyor sağolsun. yani kısacası şu an bulunduğum tarife süper ama işte sesli görüşme yapmak çok sıkıntılı oluyor benim için)
bu formatta ya da buna yakın hangi operatörde hangi tarife var sence?
biliyorum Turkcell'den asla böyle birşey çıkmaz :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Aynen dostum ne olurdu yaa :)
peki bana önerecek bir operatör ve tarifen var mı?
(Şu an vodafone'da ayda 20 tl yüklüyorum. 9 tl mesaj, 9.5 tl 500 mb internete gidiyor ama haftasonu ve geceleri de konuşmak bedava oluyor benim için, ceparan'da aylık 12-13 tl veriyor sağolsun. yani kısacası şu an bulunduğum tarife süper ama işte sesli görüşme yapmak çok sıkıntılı oluyor benim için)
bu formatta ya da buna yakın hangi operatörde hangi tarife var sence?
biliyorum Turkcell'den asla böyle birşey çıkmaz :D

Sorunun cevabını çok güzel vermişsin dostum :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Sadece bu kadar mı? :D

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Bence şu an Türkiye'de bulunan en avantajlı faturasız paket (heryöne anlamında)
Avea'nın verdiği 19'luk genç paket diye düşünüyorum.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bence şu an Türkiye'de bulunan en avantajlı faturasız paket (heryöne anlamında)
Avea'nın verdiği 19'luk genç paket diye düşünüyorum.

Herkesin ihtiyacına göre değişiyor bana vodafone çok iyi geliyor :)

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin ihtiyacına göre değişiyor bana vodafone çok iyi geliyor :)

Bana da vodafone çok iyi geliyor. Hatta özgür genç tarifesinin üstüne tarife göremiyorum ama gel gör ki bu operatörün en önemli özelliği olan sesli görüşmeyi yapamıyorum. Bana da hak ver dostum :D

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

Bana da vodafone çok iyi geliyor. Hatta özgür genç tarifesinin üstüne tarife göremiyorum ama gel gör ki bu operatörün en önemli özelliği olan sesli görüşmeyi yapamıyorum. Bana da hak ver dostum :D

Zaten bu durumda Vodafone işkenceye döner sana en iyi yol avea görünüyor :) Bu arada gerçekten Özgür Genç tarifesi şuan en iyi tarife bencede...

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Valla bende geçicem yarın bu tarifeye süper.Sorununa gelince eskiden avedayken bu pakete üye olduysan şimdi tekrar taşısanda olmuyor diye biliyorum.Senin yazdıklarına göre ise avedan çıkıp biradaha aveaya dönersen tarifeden yararlanman için aveadan ayrıldığın süre ile aveaya tekrar döneceğinin süre arasında 90 gün olması gerekiyor.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende geçicem yarın bu tarifeye süper.Sorununa gelince eskiden avedayken bu pakete üye olduysan şimdi tekrar taşısanda olmuyor diye biliyorum.Senin yazdıklarına göre ise avedan çıkıp biradaha aveaya dönersen tarifeden yararlanman için aveadan ayrıldığın süre ile aveaya tekrar döneceğinin süre arasında 90 gün olması gerekiyor.

Benim de merak ettiğim nokta orası zaten.
Acaba 90 gün sonra gelen Avea numarası derken Avea'dan çıkıp tekrar gelenler için mi diyor yoksa numara taşıma ile gelen sonra geri çıkıp benim gibi tekrar gelenler de dahil mi?
Bilmem anlatabildim mi sorunumu arkadaşım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt