19 tl paketim ne olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
19 tl paketim ne olacak
arkadaşlar geçen sene 19tl ye her yöne 500 dakika .1gb internet. Her yöne 1000 sms tarifesiyesine geçmiştim bu sene bu olay ne oluyor devam ediyor mu etmiyorsa durum nedir?

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kampanya hala devam ediyor. Ben de 6 ay önce o paketi kullandım ama eski operatöre geri döndüm. Yarın tekrar geçiyorum bakalım tekrar verecekler mi aynı paketi bilmiyorum :hmmm

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
senin durumunun farklı olduğunu düşünüyorum:) birdiğim kadarıyla bu kampanya 1 yıllıktı..umarım dediğin gibidir

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Kampanya devam ediyor merak etme :)
Avea'nın sitesinde kampanyanın bitiş süresi verilmemiş :oke:

u_cosar

u_cosar

Üye
bir kullanıcı aynı kampanyayı sadece 1yıl kullanabilir diye duydum

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Bununla ilgili kampanya/tarifeler bölümünde konu açtım oraya bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

----------Eklendi @ 20:20:09 ---------- Yazıldı @ 20:17:42 ----------

19'luk genç pakete tekrar
geçmek istiyorum??
Konu ismi bu :oke:

place3461

place3461

Üye
    Konu Sahibi
valla bana bugün gelen mesaj fikrimi değiştirdi ışte bana gelen mesaj...Genc Avea Tarifesinden faydalanmak icin TC kimlik numarani 1000 e gonder.26 yas altinda oldugun belirlenemez ise, yarin Mobil Ogrenci Tarifesine gecirileceksin.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
valla bana bugün gelen mesaj fikrimi değiştirdi ışte bana gelen mesaj...Genc Avea Tarifesinden faydalanmak icin TC kimlik numarani 1000 e gonder.26 yas altinda oldugun belirlenemez ise, yarin Mobil Ogrenci Tarifesine gecirileceksin.

Bakalım ben de yarın Avea'ya geçiyorum herşey o zaman netlik kazanacak :hmmm

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşlar dün Avea KARTALCELL'e geçiş yaptım ve daha önce 3 ay kullanıp tekrar çıktığım 19'luk paketi tekrar aldım. Daha önce kullanıp geri dönecek olan arkadaşlar için söylüyorum:
eğer Avea'dan 3 aydan fazla süre ayrılmışsanız tekrar numaranızı taşıdığınızda 19'luk paketin heryöne 500 dakka avantajından yararlanabilirsiniz :oke:
not: her ihtimale karşı benim gibi farklı bir kimlik no gönderin :)

Uzak Ufk

Uzak Ufk

Üye
şimidi her yöne değil avea içi olmuş o kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt