lafbaz
Üye
Çok sağol lafbaz ama ben telefonuma blue-nokia'dan indirdiğim güncel [ 5530 v32.0.007 euro2(türkçe)] normal fw'yi Phoenixle yükleyerek kurtardım zaten. Bu versiyona uygun 5530 c6 fw'si olsa çok güzel olurdu.
hiç aklıma gelmemişti bi deneyeyim teşekkürler...
--------------- Ekleme ---------------
LAFBAZ kardeşim teşekkürler sorunum çözüldü.
teşekkürler kardeş yapdım sonunda MegaloManiaX kardeş de c6 yı v32 e göre uyarlarsa süper olurLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Siteye girdikten sonra solda downloads bölümünde BB5 Support a tıklıyoruz sonra ise telefonumuzun modelini bularak resmine tıklıyoruz. Çıkan sayfadan RM-xxx kodunuza uygun olan son güncellemeyi indirip kuruyorsunuz... Indireceğiniz Dosya paket exe seklinde olup tıklayıp yükleyince C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-504 klasörune yüklenir. Phoenixle flaşlama yapacaksınız konumu değiştirmeyin. Ama jafla flaslama yapacaksanız burdaki RM-504 Klasorunu. Bu konunun ilk sayfasındaki talimatlara göre değiştirip cihazınıza yükleyebilirsiniz... Not: dosyayı indirirken güncel versiyonu indirin türkçe için euro2'yi indirinayrıntılı bilgiyi : www.maxicep.com/symbian-destek/yazilim-yuklerken-coken-telefonlari-diriltme-denedim-422240.html sayfasından bulabilirsiniz. Lafbaz umarım yardımci olabilmişimdir.
Eline koluna Beynine sağlık allah evrenin büyüklüğü kadar razı olsun senin sayende sömürücü çakal telefon tamircilerine 40 lira vermekten kurtuldum allah ne muradın varsa versin kardeş allah seni sevdiceğine kavuştursun eğer sevdiceğine kavuştuysanda allah hiçbir zaman ayırmasın sizi sevincimden ne yazacağımı bilmiyorum eğer kötü birşey dediysem affola ben teşekkür ettim ama sistem sadece bir tane teşekkür ettiriyor ben extradan birkentriyon defa teşekkür ediyorum
dostum 5800 v52,0,007 yazılımında çalışıyor mu? Son versiyonu yükledim ama inşallah pişman olmam.
bu hatayı bendede yaptı bu soruna bir çare bulabildinizmi yaaa bya bu jafdamı bi sorun var bendemi ya. günde 4 5 sefer flaş atıyodum bu olmuyor yaa :S:S:
bak kardeş aynı alttaki gibi kalıyor ya dediklerini tektek yapıyorum ya
BU YAPTIKLARIM YANLIŞMI KARDEŞ YA NERDE EKSİK VAR
flash dosyalarını yanlış seçiyorsun ondan kaynaklanıyorbu hatayı bendede yaptı bu soruna bir çare bulabildinizmi yaaa b
acaba jafta mı problem oluyor
bu hatayı bendede yaptı bu soruna bir çare bulabildinizmi yaaa b
acaba jafta mı problem oluyor
arkadaşlar v52 ye yüklenebiliyormu bu cwf
Yüklenir yüklenmesinede bunun daha yeni tarihli olanı var, onu dene istersen buradaarkadaşlar v52 ye yüklenebiliyormu bu cwf
Yaptığın işlem nedir? Biraz açıklar mısın?phone did respond if the phone started yet please wait for the phone to start and connect to usb then pres yes continue if phone is not responding press no
diye bi hata alıyorum tamamlanamıyor sorun ne olabilir telefonda açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?