MegaloManiaX
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunları takip ediyorsundur sen dimi. ingilizcem az olduğu çok kafam karıştı ama bu arkadaş gibi mesajlara conversation .ramblow .killme . torch ekleyebilirsin.
peki ordaki tema hangisi söylermisin ? yada upload edermisin
arkadaşım saol çok yardımcı oldun ve fw çok iyi ve kaliteli başarıların devamını diliyorum tekrar tebrikler
hımm anladım. peki yeni cfw var mı yolda?
menü programı kullanıyorsan o engelleye bilir benimde başıma geldi kaldırdım
menü prgramından kastınız nedir acaba?
menü programı dediğim şu
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...man-v1-0-r18-s60v3-s60v5-unsigned-292103.html
ben bunu yüklemiştim acıkken menü tuşuna bastığımda sürüklemeli tuş kilidi gelmiyordu kapalıyken sorun yok
ben 4x4 uzun şarjlı olanı yukledım ama sarjım 1 gun gıdıyor eskı fwde yanı bu versıyonun eskı fwsınde bıle 3 gun gıdıyodu yanlıs bışey olabılırmı bu durumda ? fwden sonra hard formatta attım ..
Ben bunu kurdum pek bir sorunum yok ama şöyle bir şey var. Telefonu yan olarak kullanırken eğer tuşlar kilitlenirse slide ekranından sonra telefon takılıyor bir kaç saniye ondan sonra geliyor ekran. Birde sorun olmadığını biliyorum galiba c6 nın özelliğinden kaynaklanan bir durum var herhangi bir yazı yazarken telefon kendi kendine tam ekran qwerty e geçip yan dönüyor. Bunun için bir mod felan varmıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
iyi gunler ben bır soru sorucam bu c6 yazılımını yükledim ama bır süre sonra tuş ekrandaki parmagını sürdürerek açılan tuş kilidi yok oldu neden acaba bır bılgınız varmı yada onu tekrar geri getrmenin bir yolu varmı acaba?
telefonu
hacklemeden önce pc suit le ovi one
touch kullanarak laptopla internete
baglanıyordum. Hackten sonra
haliyle ovi pc suit telefonu gormez
oldu. Acaba c6 ya ozel modem
programı varmı veya internete c6 ile
baglanmanın baska bir yolu varmı?
arkadaşlar benim merak ettiğim şey şu ilk kez boyle bir işlem yapacağım. bu fw yükledikten sonra telefonu eski haline döndürebiliyormuyuz? birde bu fwlerde herhangibi bir sorun yaşanıyor mu gps konum bulma vs vs vs gibi
şuan MegaloManiaX'ın paylaştığı diğer konu n97 mini tabanlı olan cfw'ı kullanıyorum o da gayet stabil ve kullanışlı ... n97 mini yada c6 tabanlı bunların birbirinden farkı varmı.? yada hangisini önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?