(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

Konu Sahibi

Tamamen Performans amacıyla üretilmiş bu fwler için ramblow, kill me, conversation gibi programları entegre etmek, yaptığınız performans ayarlarını çöpe atmak demektir. Ben fwlerde süsten çok performansa önem veririm

peki ordaki tema hangisi söylermisin ? yada upload edermisin

Forumda mevcut alttaki linke gir ve 5th versiyonu indir

http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-temalari/new-reddish-by-nahid-391245.html

erkinx

Üye
arkadaşım saol çok yardımcı oldun ve fw çok iyi ve kaliteli başarıların devamını diliyorum tekrar tebrikler

hımm anladım. peki yeni cfw var mı yolda?

optiq

Üye
ben 4x4 uzun şarjlı olanı yukledım ama sarjım 1 gun gıdıyor eskı fwde yanı bu versıyonun eskı fwsınde bıle 3 gun gıdıyodu yanlıs bışey olabılırmı bu durumda ? fwden sonra hard formatta attım ..

qqqq123

Üye
Ben bunu kurdum pek bir sorunum yok ama şöyle bir şey var. Telefonu yan olarak kullanırken eğer tuşlar kilitlenirse slide ekranından sonra telefon takılıyor bir kaç saniye ondan sonra geliyor ekran. Birde sorun olmadığını biliyorum galiba c6 nın özelliğinden kaynaklanan bir durum var herhangi bir yazı yazarken telefon kendi kendine tam ekran qwerty e geçip yan dönüyor. Bunun için bir mod felan varmıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.

ashq1ya

Üye
İlk sayfada use ini die bir yazı var mı? ilk önce adam gibi ilk sayfayı oku sonra yapamadım de
sana bisi dedigim yok use ini yi baska kisiler isaretlemis jaf kullanımında bende isaretliyorum olmuyor üstüne alınma herseyi sana laf yapmıyorum :S

iyi gunler ben bır soru sorucam bu c6 yazılımını yükledim ama bır süre sonra tuş ekrandaki parmagını sürdürerek açılan tuş kilidi yok oldu neden acaba bır bılgınız varmı yada onu tekrar geri getrmenin bir yolu varmı acaba?

musetek

Üye
elinize sağlık çok güzel olmuş.

menü programı kullanıyorsan o engelleye bilir benimde başıma geldi kaldırdım

telefonu
hacklemeden önce pc suit le ovi one
touch kullanarak laptopla internete
baglanıyordum. Hackten sonra
haliyle ovi pc suit telefonu gormez
oldu. Acaba c6 ya ozel modem
programı varmı veya internete c6 ile
baglanmanın baska bir yolu varmı?

emrh061

Üye
arkadaşlar benim merak ettiğim şey şu ilk kez boyle bir işlem yapacağım. bu fw yükledikten sonra telefonu eski haline döndürebiliyormuyuz? birde bu fwlerde herhangibi bir sorun yaşanıyor mu gps konum bulma vs vs vs gibi

emrh061

Üye
beyler sorularıma cevap gelmeden fw atmaya başladım ama daha ilk programdan çuvalladım ya hata veriyo ilk hata varya ondan p etkin değil falan diyo orayı bile geçemedim

şuan MegaloManiaX'ın paylaştığı diğer konu n97 mini tabanlı olan cfw'ı kullanıyorum o da gayet stabil ve kullanışlı ... n97 mini yada c6 tabanlı bunların birbirinden farkı varmı.? yada hangisini önerirsiniz?

kazoo_44

Üye
biraz önce kurdum gayet başarılı. teşekkürler.

Konu Sahibi

Şarj modları telefonun kendi programları üzerindeki düzenlemelerden ibarettir. Kurdğunuz üçüncü parti programları şarj sürenizi kısaltabilir. Bunun en başını arkaplanda sürekli çalışan programlar alır. Örnek FSCaller(Tam Ekran Arayan Görüntüsü Programı). Önceki 3gün gidiyor dediğinizde büyük ihtimal şarjın az gitmesine neden olan o programı yüklememiştiniz..

Evet bazen yan ekranda tıklandığında oluyor. Slide unlockun yatay mod versiyonu mevcut ama bu seferde telefon dikey moddayken sorun yaratıyor. Hem yatay ve hem dikey desteklemiyor slide unlock. Şuan için ekran yan döndüğünde oto tam ekran q klavyesine geçiş c6 fwsinde mevcut değildir..

1- Telefonun yüklemesini tamamladıktan sonra hard format atmadınız..
2- Yada slide unlocka engel olan bir program yüklediniz. Örneğin ikinci bir slide unlock programı. (Böyle bir program yüklediyseniz eğer, sonradan bu programı silseniz bile orjinal c6 slide unlock'un ayarlarını değiştirebileceğinden orjinal slide unlock kaybolabilir. Çözüm hard formattır.)

--------------- Ekleme ---------------

Nokia Pc Suite ile telefona sorunsuz bağlanıp İnternete Bağlan Sekmesinden de sorunsuz olarak telefonu modem olarak kullanabilirsin. Eğer telefonunuzu görmüyorsa nokia pc suite'i kaldırıp tekrar yüklemenizi öneririm. Çünkü c6 fw herhangi bir bağlantı hatasına neden olmuyor. Orjinal 5800XM Driverlarını kullanıyor.

Navifirmden orjinal fwni indirip JAF ile USE INI Seçeneğini kullanarak teli orjinal haline döndürebilirsin.

NOT: USE INI seçeneğini orjinal fw yüklerken kullanın. c6 & n97 mini fw gibi entegre modlarda bi kutucuk işaretsiz olsun.

Kullanıcılar baktığında fark göremezler. Sonuç olarak c6 ve n97mini telefonları sadece dış tasarım olarak birbirinden ayrılmaktadırlar. Önerim c6dır. Nedeni ise n97mini ye göre yeni çıkan bir telefondur. Bu yüzden sistem dosyalarında n97miniden farklı olarak Nokia tarafından yapılmış değişiklikler mevcuttur.