b-erg
Üye
ama nasıl ?istersen tekrar geri orjinal sürümü yüklüyebilyorsun
bu sorunun cvbını alamadım,bi de tlf kapalıyken şarza takınca nokia yazısı kalıyor ve ışıkta açık kalıyor o sorunu çözen bi mod yok mu??dokunmatik tuş kilidi başta çalışıyordu,şimdi çalışmıyor nedn acaba???
ama nasıl ?
Ovi programlarıyla eski sürüm yüklemesi yapmayın. Navifirmden product codenuza göre orjinal fwnizi indirip JAFla USE INI kullanarak atın.
bu sorunun cvbını alamadım,bi de tlf kapalıyken şarza takınca nokia yazısı kalıyor ve ışıkta açık kalıyor o sorunu çözen bi mod yok mu??
ya dokunmatik tuş kilidi???
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-XXX
Orjinal Fw'leri yüklerken yukardaki işlemlerin sadece birini yaparak V51'e döndüm ama
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX buraya kopyalamadan yaptım Jafla işlemi bir sorun teşkil edermi merak ediyorum birde Jafla use ini seçeneğini seçmeme rağmen
MCU
PPM
CNT
Ape
bunlar yeşil olarak yanmıyor bir çok videoda gördüm use ini tıklanıldığı zaman bütün ışıkların yanıp sonra ise
flash işlemi yapıldığını gördüm ama nedense ben use ini seçtiğim zaman yanmamakta teker teker yerlerini seçerek flash atıyorum sizce normal mi yapmış oldğum yoksa cihaza zarar mı ? veriyorum ... :\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-XXX bu işlemi yapmadığım için mi acaba olmamakta YEŞİL ışıkların yanmaması ?
KBAKMAYIN BAYA UZUN OLDU SANIRIM ŞİMDİDEN TEŞKLER ...
yüklediğim v2 de çıkan problemler,
yüklemeyi düzgün yaptım bi sorun çıkmadı yükledikten hemen sonra hard format attım herşey normal şekilde yüklendi temiz bi kurulum oldu, ama...
1-müzik çalar kütüphaneyi güncellerken 40 da takılıyor ve kitleniyor bataryayı çıkarmdan müdahale edemiyorum.(20 dk fazla bekledim bataryayı çıkarmadan önce)
2-videoyu herhangi bi video formatında attığın zaman desteklenmiyor der ama burda gene takılıyor telefon kitlenip kalıyor aynışeklide bataryayla müdahale etmek gerekiyor.
3-modları bi türlü uygulayamadım daha önceki versiyonda çok güzel şekilde uygulandı
4-batarya ilk günlerde 2 den fazla gidiyordu ama son iki gündür 1 zor gidiyor (hatta dün saat 23:00 gibi doldurdum ama şuan 2 diş kalmış)
yüklerken bi hata yaptığımı sanmıyorum bügün tekrar yükleme yapacağım
bunları sadece haberin olsun benim gibi başkalarıda bu tür sorunlarla karşılaşıyorsa çözüm bulunması için yazıyorum sakın eleştirmek için yazdığımı sanmayın lütfen .
paylaşımda emeği geçen herkese teşekürler .
tşkler.
1- c2z.rmp dosyası aktif ise bu gibi hatalarla karşılaşabilirsiniz. c2z dosyasını oluşturan birçok program var bu yüzden herkes c2z aktif iken farklı yerlerde hatalar alabiliyor. En basitinden siz müzik çalar taramasında hata almışısınız. Bense TTPod taramasında hata alıyorum. Çözüm ise kısa süreliğine c2z.rmp'yi RomPatcherdan deaktif etmek.
2-Bende böyle bir sorun yok. Birde Xploreden açmayı deneyin o dosyaları. Yine c2z.rmpden kaynaklanabilir..
3- Zaten o modları barındırıyor fw. Neden hala modları uygulamaya çalışıyorsunuz ki? Anladığım kadarıyla aldığınız bütün hatalar fwden kaynaklanan bir sorun değil. C2z.rmp dosyasnızdan kaynaklanan bir sorun. Büyük ihtimalle eskiden kullandığınız c2z.rmp dosyasını attınız patches klasörüne. Doğru mudur? Farklı c2zmaker programlarını kullanarak bu fw için yeni bir c2z.rmp dosyası oluşturmanızı tavsiye ederim.
4-Yüklediğiniz programlar & arkaplanda çalışan uygulamalar şarj sürenizi düşürebilir. Benim yaptığım telefonun kendi programlarındaki şarj kullanımını uzatmaktı..
özür diliyorum zaten fw ye hatalı demedim sadece bu sorunlar başıma geldi bi cözümü varmı sormak istedim c2z dosyasını yeniden oluşturmuştum ama şimdi c2z deaktif yapıp denicem müzik taramasını
tekrar teşekkür ederim ...
--------------- Ekleme ---------------
şimdi c2z yi deaktif ettim kütüphane yenilendi sıkıntı kalmadı ama benim yapmak istediğim modlardan arama yaparken ekran dönmesin istiyorum lütfen kızmayın bilmiyorum bir bilene danışıyorum
bugün telefon ömrü hayatında ilkkez 1 restart attı film izlerken. Ben patch falanla uğraşmadım şu an dediklerim dışında hiç bir sorun gözükmüyor.
Şuan için C6/N97 FW'sinde çalışmıyor. En kısa sürede bu fwler içinde modlayacağım.. Takipte kalın
--------------- Ekleme ---------------
Restart atmasının sebebi ya codeclerdir yada ram kalmamasıdır.
entegre olduğu için codeclerin okunmasında bazen sorun yaşayıp restart atabilir. Bu 100 izlemede belkide 2 yada 3 kere yapabileceği birşey. Çok nadir yapıyor.
yada uzun süreli telefon kullanımda sürekli ram yükselir. Telefon restart yemediği sürece ram artar. Bu yüzden ram yetmemiş ve rami dengelemek için restart atmış olabilir.
Restart atmasının sebebi ya codeclerdir yada ram kalmamasıdır.
entegre olduğu için codeclerin okunmasında bazen sorun yaşayıp restart atabilir. Bu 100 izlemede belkide 2 yada 3 kere yapabileceği birşey. Çok nadir yapıyor.
yada uzun süreli telefon kullanımda sürekli ram yükselir. Telefon restart yemediği sürece ram artar. Bu yüzden ram yetmemiş ve rami dengelemek için restart atmış olabilir.
modların icinde vardı ama baktım uyguladım olmuyorsa neden koymuşlar
?
arkadaşım bende senin eski fw yüklüydü bu 4x5 menülüyü kurdum ama ordaki gibi progeamlar veya tema gelmedi eski fw gibi oldu ölemi olması gerkiyo doğrusu bu mudur ?
megalomaniaX arkadasıma gercekten cok tesekkur edıyorum yapmıs olduyu paylasımdan dolayı ayakta alkıslıyorum onu telefonum sankı evrım gecırdı cok saol kardes ıyı kı varsın
arkadaslar ben hala yükleyemedim
benim anladıgım su sekilde yanlıssa uyarın
telefon kapalı olcak jaftan offlineyi secip manuel flash,dead usb,factory reset,normal mode isaretlices sonra use iniden
rm-356 secicez sonra mcu,ppm,ape variant otomatik secilmezse kendimiz secicez sonrada flasha basıcas searc phone yazısı cıkınca telefonun acma kapama dügmesine bi kere basıcaz degilmiii???
yapıyorum yapıyorum olmuyor delirecegim :S
codec ten olabilir film izlerken tam en heyecanlı yerinde beyaz ekran ve mavi nokia yazısı.
sen bi de n97 ninkini de adam etmişsin bugün daha yeni gördüm şimdi onu deniycem. bu arada hastalık olmaya başlıyor bende bu fw olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?