mkryvz
Üye
xp kullanıyorumda jaf ile yüklemeye calısıyorum jaf ın alternatifi warmı baska program warsa söyleyiver nasıl yükleyebilirim msn nm h1ax1sey@hotmail.com.tr bi ekle yardm ediveranlıyorsn
yükledim teşekkürler güzel fw olmuş.
baska ev ekranı yokmu?
birde ellemedim unlock ekranı gelmedi 10dkdır
@MegaloManiaX: 5530 için hard format öneriniz varmı? Ayrıca otomatik tuş kilidi ayarı içinde orjinal yazılımda tuş kilidi süresini belirleyebiliyorduk. Şu an otomatik tuş kilidi için sadece açık kapalı seçimi yapabiliyoruz. Bunun ne önemi var diye sorarsanız; arama yapıyorum mesela ve işim bitiyor. Telefonu cebime atınca hemen tuş kilidi devreye girmeli ki dokunmatik olduğu için ekran sağa sola zıplamasın. Nitekim şu an bu zıplama ile karşı karşıyayım.
Maalesef 5530 hakkında bir bilgim yok. Ama bildiğim kadarıyla bütün s60v5lerde hard format aynı. Yeşik + Kırmızı + Kamera Tuşu + Power Tuşuna Basılı Tutarak Telefonu Açın.
C6 N97 Gibi telefonlarda bu özellik yok. Bu yüzden ekran ışığı ile birlikte kitleniyor tuş kilidi.
Telefonu üzerindeki tuş kilidi ile kilitlediğimde önce Yes tuşu sönüyor sonra seçim tuşu ve No tuşu sönüyor. Telefonun tuşuyla tuş kilidini açtığımda böyle birşey olmuyor. Otomatik tuş kilidi devreye girdiğinde de bir sorun yok.
Bu üç sorunla ilgilenirseniz mutlu olurum.
PS: Üniversite hayatınızın verimli ve başarılı olması dileği ile..
birde simdi ilk flashladigimda sensor ayarlarindan acikti.ama donmuyor hicbir turlu. varmi bi caresi?
--------------- Ekleme ---------------
birdexD real playerda akis baglantilarini bulamadim.netten radyo dinlemek icin.
baska biyerdemi acaba?
KOPYALAMANA GEREK YOKmegalomaniax başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşşeküürler.....
başka bir foruma yıllardır üyeydim...ama ordan okuduklarımdan hiçbir şey anlamamıştım..
eee tabiki herkez (benim gibiler özellikle) bu konularda çok bilgili değil...
bu forumda çok net ve basit bir şekilde anlatmış...
ilk denememde başardım...
şuan telefonumu kullanıyorum ama birkaç sorun var..cevaplarsanız sevinirim...
telefonum 5530...
1)ilk sayfadan indirdiğim 5530 için c6fw dosyalarını(ilk link orjinal v2 yazan)
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504 ve
C:\Program Files\Common Files\Nokia\Data Package\Products\RM-504
klasörlerine kopyalamamız gerektiğini belirtmişsiniz...
ama ben cfw dosyalarını sadece C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504 klasörü oluşturup kopyalama rağmen flash işlemini gerkeşleştirebildim...saşırtıcı...
2)ana ekrandaki favori kartvizitler bölümüne kişi eklediğim halde
hem eklediğim kişilerin resimleri çıkmıyor...hem fonksiyon olarak çalışmıyor yani basınca arama yapmıyor...
üstelik favori eklediğim kişilerin isimleri rehberden silinmiş...
3)ekran tuş kilidi fonksiyonu çalışmıyor...
yani ekranı basılı tuttuğumda veya tuş kilidi açıkken menü tuşuna bastığımda tuş kilidi aç falan çıkmıyor....
4)tuş kilidi açıkken ekran işığı kapalı iken,
menü tuşuna basılı tuttuktan ancak 10 saniye sonra ekran ışiğı geliyor...yani saaate bakmam bile işkence gibi...
5)resimlerde ekran koruyucusu saat olan fonksiyona nasıl ulaşabilirim....
6)5530 için başka cfw yazılımları mevcutmu...
7)5800 cfw lerini 5530 a uyarlamanın bir yolu varmı bildirirsenniz sevinirim....
şimdiden tüm arkadaşlara teşşekürler.....
megalomaniax başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşşeküürler.....
başka bir foruma yıllardır üyeydim...ama ordan okuduklarımdan hiçbir şey anlamamıştım..
telefonum 5530...
ama ben cfw dosyalarını sadece C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-504 klasörü oluşturup kopyalama rağmen flash işlemini gerkeşleştirebildim...saşırtıcı...
hem eklediğim kişilerin resimleri çıkmıyor...hem fonksiyon olarak çalışmıyor yani basınca arama yapmıyor...
yani ekranı basılı tuttuğumda veya tuş kilidi açıkken menü tuşuna bastığımda tuş kilidi aç falan çıkmıyor....
menü tuşuna basılı tuttuktan ancak 10 saniye sonra ekran ışiğı geliyor...yani saaate bakmam bile işkence gibi...
7)5800 cfw lerini 5530 a uyarlamanın bir yolu varmı bildirirsenniz sevinirim....
bir sorum daha var....biraz fazla oldu ama...
xpressmusic tuşu çalışmıyor...baştığımda titreşim veriyor ama ekranda çıkmıyor...
megalomaniax başta olmak üzere tüm arkadaşlara teşşeküürler.....
telefonum 5530...
bir sorum daha var....biraz fazla oldu ama...
xpressmusic tuşu çalışmıyor...baştığımda titreşim veriyor ama ekranda çıkmıyor...
Kardeş ben kotukoylunun bir fw sini yükledim telefon ingilizce oldu yeni fw attığımda olmuyor lütfen yardım fw atıom yine ingilizce
Telefona hard format attınız mı? Böyle bir ışık sorunu olmaması lazım. Hangi versiyonda yaşadınız ışık sorununu?
Hard format atmadıysa bu gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hard format atın.
Realplayerin c6 versiyonunda akış bağlantıları yok evet. Ama bu ram dosyalarını desteklemediği anlamına gelmez. Xplore ile dosya uzantılarına girin ve ram uzantısını realplayerla calıstırmasını saglayın. Artık xplore ile herhangi bir ram dosyasına tıkladıgınızda radyonuz açılacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?