wairhumer
Üye
Searching for phone...Not found!!!
aynı hta aynen devam :SS
çok saçma bi soru ama jafdaki offline nerde acaba bulamıyorumD
telefonu kapalı tuttuğumda hiç olmuyor bu sefer orda olayı tam olarak nasıl yapıcam kapalı iken power tuşuna bir kere basıp çekmem yeterli olur mu?
tesekkurler darısı başına inş kendı kullanman gıbısı yok helede wıdget cılgın bırsey durmadan oynuyorum
yok ya power falan değiL bu pc telefonu görmüyo anlayamadım o işlemi yaptığımda köşede aygıt yüklenemedi yazısı çıkıyor.
ovi suite olması fark ederm mi ya da eski pc suite 6.8 mi daha iyi olur.
Yeni C6 Fw'sinde şu T9 olayına el atılamazmı ? dicem saçma olacak bunu 2 kez soruyorum yerini bulunamadığı söylenmişti ... kbakmayın bu saçma sorum için C6 Fw çok hoş ama tek eksiği bence T9 V51'deki gibi olmaması ...
Arkadaşlar Özet olarak anlatıyorum phone not found hatasını...
1: Bilgisayardan Pc suite ve Jaf proğramını tamamen kaldır.....
2: Önce Pc Suiti kurunuz ve telefonu açarak pc suit yardımıyla bağlantıyı sağla.
3: Pc suitle bağlantıyı kes telefonu kapat usb çıkar ve pcye Jaf kur.
4: Telefon kapalıyken usb bağla jaf çalıştır.
5: Flash Dediğinde Soru Soracak Ona EWET der demez ÇOK ama ÇOK Hızlı olacak şekilde ben ewete tıklarken powera dabasıorum.. oluyor..Çok hızlı powere bas olucaktır..
6:Diyelimki yine not found Dedi bende öyle olmuştu..
7: usb yi pcden çıkart başka yuvaya tak yine ewete tıklar tıklamaz powera bas.. Bu sefer görücektir..İşlem başlıyacaktır..
Hadi Kolay Gelsin.......
peki tekrar eski 5800 firmware'i geri yükleyebiliyor musunuz? yapmaya deneyeceğim ama bişi olur diye korkuyorum.
ustad tema efektlerı calısmıyor mu bana mı oyle geldı yahut sorun bende mı ?
c2z yontemıyle nasıl yapıcagımız hakkında bır konu vs. var mı yararlanmak ıcınTema efekti yüklü deil. Stabil olması için üzerinde varsayılan tema efekti yok. Kendiniz rof2yi editleyip koyabilrsiniz yada c2z yöntemiyle tema efektini çalıştırabilirsiniz. Ancak performansda tema efektinin kalitesine bağlı olarak düşecektir.
Anlatım İçin Teşekkürler
Arkadaşım Anlatılanı aynen uygula olucaktır..Benim Kurduğum pc suite burda alLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbununla oldu
dostum çok teşekkür ederim sonunda yaptım sorun pc suite deymiş yalnız herşey çok güzel hoşda ovideki herşeyi indiremiyorum herkesde böyle mi acaba.
dostum çok teşekkür ederim sonunda yaptım sorun pc suite deymiş yalnız herşey çok güzel hoşda ovideki herşeyi indiremiyorum herkesde böyle mi acaba.
Rica ederim dostum..Sende oviye giriyosa sorun yok bende girmiyo bileşanslısın
Telefondan Ovi Mağazaya girememenin nedeni , ROMPATCHER'da kullanılan C2Z. C2Z' yi iptal ettiğinizde (mavi ok haline getirdiğinizde), Ovi Mağazaya girebiliyorsunuz.
Eğer c2z'yi iptal etmeden Ovi Mağazayı çalıştırmanın bir yolu var ise ve paylaşırsanız sevinirim. Hatayı bulabildik ama çözümü için yeterli bilgim bulunmamaktadır.
Kolay gelsin..
Ovi Mağazadan Herşeyi İndirebilmek İçin Gerekenler Modlar Konusunda MOD 17 Olarak Mevcuttur
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...guncel-tekrar-fw-atma-gerektirmez-392445.html
Yüklemeden sonra hard reset atmayanlarda ovi mağaza çalışmıyor. Büyük ihtimal bu yüzden çalışmadı sizde de
Telefondan Ovi Mağazaya girememenin nedeni , ROMPATCHER'da kullanılan C2Z. C2Z' yi iptal ettiğinizde (mavi ok haline getirdiğinizde), Ovi Mağazaya girebiliyorsunuz.
Eğer c2z'yi iptal etmeden Ovi Mağazayı çalıştırmanın bir yolu var ise ve paylaşırsanız sevinirim. Hatayı bulabildik ama çözümü için yeterli bilgim bulunmamaktadır.
Kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?