(19.09.2010) Nokia 5800XM & 5530XM İçin Nokia C6 v11 MegaloManiaX V1-V2

o zaman şarjı az giden fw çıksın onun üstünde denerim yapamazsam tekrar sorabilirim

çıkaracağınız fwnin şarjı daha fazla dayanmayacak mıydı ?

--------------- Ekleme ---------------

Türkçemiz çok kıvrak iki anlamada geliyor

şarjı daha az azalan mı deseydim yani

Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

birde bu hatayı alıyorum yardım edersen sevinirim.2 gündür halledemedim.

driverde sorun var heralde

usb portunu değiştiripte dene birde

power on now yazdığında bir kere power tuşuna basacaksın bir de unutma onu

Konu Sahibi

Şarjı daha az giden diyince , şarjı daha az dayanan anlamını çağrıştırıyor daha çok Neyse sonuç olarak yeni çıkacak fw işlemcisi c6 fwye göre yavaş ancak şarjı c6 fwden daha uzun dayanan bir fw olacak. Muhtelemen pazar günü yayınlayacağım.

ben dedıgınız herseyı yaptım ama hala error reading phone init fln fılan hatası var
suıte sıldım jaf sıldım yukledım usb degıstım degısen bırsey yok

şu kırmızı ve yesil lambayı da kendi kendine yanmasını halletsen güzel olacak

sonunda hallettım ugraslar cabalar sonucu ellerıne saglık super olmus fakat bu bıldırım ısıgı normalden daha parlak mı bana mı oyle gelıyor bırde tema efektlerı calısmıyor mu son olarak ta msj tonunu orjınal olarak ayarlamak ıstedım yanı normalde kullandıgım gıbı fakat seceneklerde yoktu ben mı bulamadım acaba yada bır sekılde koyabılme ıhtımalımız yok mu alıstım dıgerıne

sonunda hallettım ugraslar cabalar sonucu ellerıne saglık super olmus fakat bu bıldırım ısıgı normalden daha parlak mı bana mı oyle gelıyor bırde tema efektlerı calısmıyor mu

dostum bana da nasıL yaptığını söyleyebilirmsin bir türlü yapamadım dediğin hatalrı alıyorum yardımlarını bekliyorum şimdiden sağoL.

dostum bana da nasıL yaptığını söyleyebilirmsin bir türlü yapamadım dediğin hatalrı alıyorum yardımlarını bekliyorum şimdiden sağoL.
o hataları aldıgımı daha once belırtmıstım gonderılen msjlardakı tafsıyelerı uyguladım yanı suıte ve jafı sıldım tekrar kurdum usb fln degıstırdım hata halen devam edıyordu sunu fark ettım jafdan telefon modunu offlıne sectıgım halde telefonu acık tutuyordum ve anladım kı uyumsuzluk ordan kaynaklanıyor telefonu kapadım ve usb ı bagladım ılk sayfadakı talımatları uyguladım ve başarıya ulaştım tum modıfıye ıslemı sadece 20 25 snlık suremı aldı cok memnun kaldım cok heyecan verıcı bır duyguydu ılk actıgım anda

driverde sorun var heralde

usb portunu değiştiripte dene birde

power on now yazdığında bir kere power tuşuna basacaksın bir de unutma onu

driver derken ne yapmam gerekiyor şuan v51.0.006.C01.01 yüklü diğer seçenekleri denedim yi ne olmadı :S

şimdi bende deniyorum umarım olur bende teli sürekli online tutuyordum gerçektende güzel görünüyor hayırlı olsun yeni telin

tesekkurler darısı başına inş kendı kullanman gıbısı yok helede wıdget cılgın bırsey durmadan oynuyorum

wairhumer dostum msn in varsa özelden atabilirmsin.Ben yine beceremedim.:SS ordan sana sorayım ne yapmam gerektiğini.

o.m. atamıyorum malesef ama nerde takıldıgını soylersen yardımcı olmaya calısırım buradan da

telefonu kapalı tuttuğumda hiç olmuyor bu sefer orda olayı tam olarak nasıl yapıcam kapalı iken power tuşuna bir kere basıp çekmem yeterli olur mu?

telefonu kapalı tuttuğumda hiç olmuyor bu sefer orda olayı tam olarak nasıl yapıcam kapalı iken power tuşuna bir kere basıp çekmem yeterli olur mu?
olayı sana tamamen anlatayım telefonu kapat usb tak jafı ac go de emulator den acılsın sonra bb5'e tıkla offlıne ı sec sonra manuel flash dead usb factory set ı secılı olarak ısaretle bu arada CRT308 deki tiki kaldır sonra mcu'a tıkla sonra ppm daha sonra ape variant a tıkla zaten bunlara tıklayınca hangı dosyaları sececegın ılk sayfada mevcut daha sonra sonra hersey hazır demektır flash a bas cıkan uyarıyı kbl et ama cok hızlı sekılde power tusuna hafıf basman lazım soyle yapabılırsın bunu : sol elınde telefon sag elınde mouse olsun yada tam tersı bırıyle tıklar tıklamaz dıgerıyle telefona basarsın ve sonra zaten alttan yazılar akmaya baslıcak telefonun acılana senden pın kodunu ısteyene kadar bekle sonra usb baglantını kes ve modıfıyen hayırlı ugurlu olsun

çok saçma bi soru ama jafdaki offline nerde acaba bulamıyorum D

altta yazıların yazdıgı yerın hemen sag ust koşesınde

Searching for phone...Not found!!!

aynı hta aynen devam :SS