Bir haftadır şarj sorunu üzerinde çalışıyordum. Son haliyle bayağı bir iyileştirmeye gidildi. FW'lerime modlar haricinde modifiye yapmıyorum. Işık kontrolünü koyabilirm. Bakmam lazım
Dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.
dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.
Dün testini yaptık. Fwyi yayınladıktan 2 gün sonra tekrar fw yayınlamak istemiyorum. O yüzden herşeyini dört dörtlük yapıp yayınlayacağım. Bu haftasonuna kadar yayınlanmış olacaktır.
1- usb girişini değiştir.
2- birinci madde çözüm olmadıysa jafı ve varsa nokia pc suitei kaldır. Sonra ilk önce nokia pc suite i kur sonra üzerine jafı kur
kesinlikle megalomaniax a katılıorum bendede aynı sorun vardı önce 2 aşamayı yaptım daha sonra yine olmadı...usb değiştir flaşh de çıkan soruya evet der demez çok ama çok hızlı telin power tuşuna bas bırak çok hızlı olmalısın dostum..
Yeşil ışığı bu versiyondada kapadım. Çoğu kişi zaten kapanmasından yana. Zaten yandığı zaman ışıklar bugda kalıyor.
Kuşkusuz Stabil C6 Gibi Olmayacak. Kıyaslandığında C6 Stabil FW Daha hızlı. Ancak bu hızında götürüleri var göründüğü gibi. Eski link yine sabit duracak. İsteyen hız - az şarj giden versiyonu, isteyende daha yavaş işlemci hızlı - normal şarj giden versiyonu kullanacak.
Mümkün.. rofs2 den popupclock.exe yi silmen gerek. Yada starter_non_critical_1.rsc den popupclock.exe 'yi popupclock.ex$ olarak değiştirerek de kapatabilirsin. Tavsiyem ikincisidir. Telefon birincisinde döngüsel artıklığa düşebilir.