5800 ü jaf la orjinal firmware ne döndüm ama telefonu menü hariç herhangi bir programda (mesajlar dahil) yatay pozisyona getirdiğim zaman telefon kendini resetliyor menüde ise telefon kitleniyor ve telefon kendini kapatıyor.bu sorunu nasıl giderebilirim.
5800 ü jaf la orjinal firmware ne döndüm ama telefonu menü hariç herhangi bir programda (mesajlar dahil) yatay pozisyona getirdiğim zaman telefon kendini resetliyor bu sorunu nasıl giderebilirim.
benım kafama takılan bır sorun var ben bu fw ı phoneıx le yuklesem olur mu jaf la ugrasmak ıstemıyorum sahsen daha once orj. fwlerı hep phoneıxle yukledım pcde kurulu duruyor sanırım yuklersem sorun olmaz bı danısayım dedım bırde hackten gerı donus sadece orj. fw ı yukleyerek mı oluyor mesela bu verılenlerı yapıp yukledım dıyelım ama sonra orj. donmek ıstersem ne yapıcam dırek orjınal fw mı yuklucem sımdıden tskrler..
MegaloManiaX teşekkür ederim, kurulumu yaptım.. Benim daha önce 5800'e kurduğum programlar ve temalar için 5800'ün tema ve programlarını mı indireceğim yoksa C6' nın mı?
Jaf la orjina firmware dönerken hafıza kartı telden çıkarılacakmı acaba. Orjina firmware bulup tekrar yükledim ama
sonuç değişmedi cihaz ya resetliyor yada kapanıyor. hafıza kartı hep takılıydı ondan olabilrimi?
Jaf la orjina firmware dönerken hafıza kartı telden çıkarılacakmı acaba. Orjina firmware bulup tekrar yükledim ama
sonuç değişmedi cihaz ya resetliyor yada kapanıyor. hafıza kartı hep takılıydı ondan olabilrimi?
MegaloManiaX teşekkür ederim, kurulumu yaptım.. Benim daha önce 5800'e kurduğum programlar ve temalar için 5800'ün tema ve programlarını mı indireceğim yoksa C6' nın mı?
phone not foun dio telefonu bulamıo ?? ne yapmam gerek..pcde pcsuite filan kurulu değil telin on off basınca donanım bulundu dio...yükleme için oto tarama filan dio ekstra pencerede windows penceresi proğram ile ilgili değil yani ne yapmam gerek
phone not foun dio telefonu bulamıo ?? ne yapmam gerek..pcde pcsuite filan kurulu değil telin on off basınca donanım bulundu dio...yükleme için oto tarama filan dio ekstra pencerede windows penceresi proğram ile ilgili değil yani ne yapmam gerek