19.02.2010 Sertifika Sorununa NOKTA koyuyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ehre

Üye
    Konu Sahibi
19.02.2010 Sertifika Sorununa NOKTA koyuyorum.
Sevgili Arkadaslar Umarım Bu Hizmetim İşinize Yarar Ben Kendime cer. ve dosyasını aldım ve işe yarar porg. yukledim. şimdi yukleyemene arkadaslara soyle bir iyilik yapmak istiyorum mesela buraya yazın şu porg. sertifika edermisiniz diye bende o porg. sertifika edeyim sizde indirin ve telefonunza kurun. umarım beyenirsiniz. yorumlarınızı bekliyorum.

--------------- Ekleme ---------------

n73 ve diğer telefonlar için sorunsuz calısıyor umarım sizdede calısır
eger yuklenirse mesaj yazınız.
adı : Advanced.Phone.Lock.v1.02.205_Maxicep.com
link :

adı : FExplorer v1.21 Beta - Unsigned Türkçe
link :

indirip kuran arkadaslar varsa buraya yazsın lutfen

• Beğen
Tepkiler: gencadam_1671

ercoma

Üye
Mevzuyu pek anlamadım, burada bir program kuruyororuz ve sertika sorununu çözmüş mü oluyoruz yani.

ehre

Üye
    Konu Sahibi
hayır sen bir prog. soyluyorsun ben onu buluyorum indiriyorum sertifika yapıyorum ve buraya yukluyorum.
daha sonra sen indirip kendi telefonuna sorunsuz yukluyorsun.

chax

Üye
avance phone lock 1.0.2.205 i indirdim telefona telefona yukledim simdi sertifika sorucam galiba, dogrumu ? :)

ehre

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu hacklemen gerekiyordu o programı kullanabılmek ıcın ama gerek kalmadı ben 2 tane programı sertıfıkaladım tekrar yukledım sorunsuz yuklenebılsın dıye

flamecyclone

Üye
"CorePlayer.v1.3.6.7427.Symbian.OS.9" bi el atarmısın kardeş..

bursa1616

bursa1616

Üye
deniycem

Εthnic

Εthnic

Üye
mars_by_nca.sis s60v5 su temayida bi zahmet

kardes temadan vazgectim asil su programi benim icin imzalarmisin
DayHand_Input_by_Mr._Milk_unsigned s60v5
forumda bulabilirsin.

987410

Üye
ses var görüntü yokk CorePlayer.v1.3.6.7427.Symbian.OS.9 ?

gencadam_1671

Üye
kardeşim eline sağlık yeni buluşun harika prg isimleri vercem san tşk

ehre

Üye
    Konu Sahibi
CorePlayer v1.36. 7427 S60v3 Son Sürüm Hizmetinizde
verdigim link adresinden indirebilir yeni olanı telefonuna yuklebilirsin.
kendi telefonuma yukledim ve kullanıyorum.
Link:

DayHand_Input_by_Mr._Milk_unsigned s60v5
tamasını bulamadım ya bana link yollarmsın

flamecyclone

Üye
Eyvallah kardeş saolsın ...

korcan_korcan

Üye
hang_menu_12_update_disabled_unsign bu programada bi bakarmısın

Εthnic

Εthnic

Üye
oncelikle adini verdigim programla ilgilendigin icin sagol fakat ben bu sertifika sorununu artik cozmek istiyorum onun icin dun bir china sitesinden sertifika aldim ama isin kotu yani sertifikalandirmak icin verdigi program unsigned dun gece onikiye kadar signed versiyonunu aradim buldum ama onunda suresi gecmis. bu yeni tlfnlarda tarihi geriye alsanda yuklemiyor. koyde olmasam pc den yapacaktim bir sure koyde kalacagim icin tek yol bu free signer adli programin imzalanmasi. bu noktada is sana dusuyor.cok acil bekliyorum simdiden tesekurler....

free signer s60v5
surdan bakabilirsin...
http:\\

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Merhaba,

Kendi sertifikan ile başka telefonda kullanılacak programları sertifikalayamazsın,
Böyle sertifikalanan programlar sadece sertifikanın IMEI kodu ait olan cihazlara yüklenebilir.
Yani sertifikayı hangi Tel için yaratmışsan prog.ları sadece o telefona kurabilirsin.

İyi Forumlar,

ehre

Üye
    Konu Sahibi
....

oncelikle adini verdigim programla ilgilendigin icin sagol fakat ben bu sertifika sorununu artik cozmek istiyorum onun icin dun bir china sitesinden sertifika aldim ama isin kotu yani sertifikalandirmak icin verdigi program unsigned dun gece onikiye kadar signed versiyonunu aradim buldum ama onunda suresi gecmis. bu yeni tlfnlarda tarihi geriye alsanda yuklemiyor. koyde olmasam pc den yapacaktim bir sure koyde kalacagim icin tek yol bu free signer adli programin imzalanmasi. bu noktada is sana dusuyor.cok acil bekliyorum simdiden tesekurler....

free signer s60v5
surdan bakabilirsin...
http:\\

--------------------------------------------------------------

Buradan İndirebilir ve yuklebilirsin yeni olan klasorun içindekini.
link:

Εthnic

Εthnic

Üye
izzet kardesim oncelikle cok cok tesekkur ederim. eline emegine yuregine saglik. programi kurdum calisti ve diger tum unsigned programlari bu program sayesinde onceden almis oldugum sertifika ile sertifikalandirip kurdum. bu programin signed olanini cok aradim hicbir yerde bulamadim ve cokta ihtiyacim vardi. tekrar tesekur ederim. kurtmarker arkadas kendi sertifikanla imzaladigin programlar baska telefonlarda calismaz demis ama ehre arkadas her nasil yapiyorsa bilmiyorum ama kesinlikle calisiyor.....

ehre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkurler arkadasım eger başka bir isteğin yada istekler varsa buraya yazın bende hemen ilgileneyim.

denizdeniz1

Üye
Nokia e71 icin Ovi map i nasil sertifikalandirabilirz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt