18 saat yoldayim napsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
3lü fiş al uclarina pil koy :) yada islerini dogal yonlerden yap bataryayi guneşe tut :D

15097

15097

Üye
3lü fiş al uclarina pil koy :) yada islerini dogal yonlerden yap bataryayi guneşe tut :D
bataryanın da güneşi desteklemesi lazım ama :D güneş enerjisiyle çalışan batarya falan. :kıskıs:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Priz çok iyi bir şey.Şubat ayında seyahat ederken priz banada lazım olmuştu ama ya ben bulamadım yada priz yoktu otobüste.Acaba siz hangi otobüs firmasıyla seyahat ettiniz? Birde tüm koltuklarda priz var mıydı?

pamukkaleydi bu sene birkaç kere seyahate çıktım 2 kere pamukkale kullandım çok memnun kaldım hizmeti olsun otobüsleri olsun sıkıntı yaşamadım diğerlerinde ya tv bozuk oluyor yok wifi üyelik şifresi istiyor yok kulaklık bozuk oluyor pamukkale hakikaten güzel bir de ben sağ taraftaki koltuktaydım sol taraftaki koridor koltuklanın ayağında vardı sağdakide soldakide ona takabiliyordu ben takmıştım kablo aradan geldiği için muavinin ayağı kabloya takıldı az daha çayla arkamdaki kadının üstüne düşüyordu hatta baya gülmüştük :D pamukkalede vardı yani diğerlerinde bakmadım:)

T i B i A M E

T i B i A M E

Üye
ya ne gerek var prize ben otobusdeyken yanima telefon usb kablosu aldim tv yerine bagladim sarj doluyodu :ehe zaten usb takilinca telefona sarj dolmaya basliyor buda benden bi kiyak :gul:

15097

15097

Üye

pamukkaleydi bu sene birkaç kere seyahate çıktım 2 kere pamukkale kullandım çok memnun kaldım hizmeti olsun otobüsleri olsun sıkıntı yaşamadım diğerlerinde ya tv bozuk oluyor yok wifi üyelik şifresi istiyor yok kulaklık bozuk oluyor pamukkale hakikaten güzel bir de ben sağ taraftaki koltuktaydım sol taraftaki koridor koltuklanın ayağında vardı sağdakide soldakide ona takabiliyordu ben takmıştım kablo aradan geldiği için muavinin ayağı kabloya takıldı az daha çayla arkamdaki kadının üstüne düşüyordu hatta baya gülmüştük :D pamukkalede vardı yani diğerlerinde bakmadım:)
:d:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Avatarlara bakıpta,sonradan hayallerim suya gömülüyor o değilde yarın bir gün sizi birileri kız sanarsa demedi demeyin:D

furkan5800

furkan5800

Üye
beyler ben otobuste millet uyurken onları dikizliyorum :D

saka la şaka ama gzl fkr dogrusu.

CasuS_87

CasuS_87

Üye

Reklam yapmak gibi olmasında pamukkale gerçekten güzel.. :) Servisi olsun ayrıcalıkları felan güzel :)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
bugün 13.15 de çıkıyorum :D

spy ghost

spy ghost

Üye
Şimdiki otobüslerde her koltuğun arkasında televizyon var. USB girişi de var. Sıkılmazsın bence film izlemek iyi olabilir. Ancak sana tavsiyem otobüs firmasının vermiş olduğu kulaklıklar yerine kendi kulaklığını kullanman.
metro turizmde bile usb girişi yok çok az firmada var

- - - Eklendi - - -

Dostum şimdiki otobüslerde can sıkılmıyorki ben balıkesirden istanbula 6 tane hd film indirdim wifiden koltuğun altında priz vardı şarj sorunuda yaşamadım bir yandan maxicep bir yandan kız arkadaşmla mesajlaştım operadan filmleri falan indirdim bir de bunları yaparken film izliyordum baya güzeldi yani :)
hangi firma :aha:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
otobüsteki usb kablolarına güvenmeyin şarj makinenizi yanınıza alın benden demesi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt