Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Priz çok iyi bir şey.Şubat ayında seyahat ederken priz banada lazım olmuştu ama ya ben bulamadım yada priz yoktu otobüste.Acaba siz hangi otobüs firmasıyla seyahat ettiniz? Birde tüm koltuklarda priz var mıydı?
pamukkaleydi bu sene birkaç kere seyahate çıktım 2 kere pamukkale kullandım çok memnun kaldım hizmeti olsun otobüsleri olsun sıkıntı yaşamadım diğerlerinde ya tv bozuk oluyor yok wifi üyelik şifresi istiyor yok kulaklık bozuk oluyor pamukkale hakikaten güzel bir de ben sağ taraftaki koltuktaydım sol taraftaki koridor koltuklanın ayağında vardı sağdakide soldakide ona takabiliyordu ben takmıştım kablo aradan geldiği için muavinin ayağı kabloya takıldı az daha çayla arkamdaki kadının üstüne düşüyordu hatta baya gülmüştük pamukkalede vardı yani diğerlerinde bakmadım
T i B i A M E
Üye
ya ne gerek var prize ben otobusdeyken yanima telefon usb kablosu aldim tv yerine bagladim sarj doluyodu zaten usb takilinca telefona sarj dolmaya basliyor buda benden bi kiyak
pamukkaleydi bu sene birkaç kere seyahate çıktım 2 kere pamukkale kullandım çok memnun kaldım hizmeti olsun otobüsleri olsun sıkıntı yaşamadım diğerlerinde ya tv bozuk oluyor yok wifi üyelik şifresi istiyor yok kulaklık bozuk oluyor pamukkale hakikaten güzel bir de ben sağ taraftaki koltuktaydım sol taraftaki koridor koltuklanın ayağında vardı sağdakide soldakide ona takabiliyordu ben takmıştım kablo aradan geldiği için muavinin ayağı kabloya takıldı az daha çayla arkamdaki kadının üstüne düşüyordu hatta baya gülmüştük pamukkalede vardı yani diğerlerinde bakmadım
Şimdiki otobüslerde her koltuğun arkasında televizyon var. USB girişi de var. Sıkılmazsın bence film izlemek iyi olabilir. Ancak sana tavsiyem otobüs firmasının vermiş olduğu kulaklıklar yerine kendi kulaklığını kullanman.
Dostum şimdiki otobüslerde can sıkılmıyorki ben balıkesirden istanbula 6 tane hd film indirdim wifiden koltuğun altında priz vardı şarj sorunuda yaşamadım bir yandan maxicep bir yandan kız arkadaşmla mesajlaştım operadan filmleri falan indirdim bir de bunları yaparken film izliyordum baya güzeldi yani