18 saat yoldayim napsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
18 saat yoldayim napsam
yarin 13.15 de yola cikcam(detaylari bosver) 18 saat otobusdeim ne yapsam telefonla yada başka birşey internet paketim + mesaj paketim var televizyon izlemeyi fln bosver su anda mobilim cevaplarinizi bekliyorum.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
18 saat dayanacak şarjı merak ediyorum:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de şu an otobüsteyim. Müzik dinleyip burada takılacam. Bir de twitter

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
birşey yapmadıgım zaman kapatıcam geçen yılda aynı taktikle gitmiştim 18 saatte 2 diş bitmişti :D

- - - Eklendi - - -

bende burda takılırım muzik dinlerim ama nereye kadar sıkılırım hem mobilde arkadaşlarımın yazdıkları yazıyı göremiom görsem daha iyi olur :D

paradox07

paradox07

Üye
Vur kafayı yat :)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
ben küçücük bir ışıkda bile yatamam hele gündüz hiç yattığımı hatırlamıyorum :D

jackalmami

jackalmami

Üye
bu gece hiç uyuma hem otobüste bir ilk yaşamış olursun hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın ;)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
ben zaten hiç uyumuyorum gece yolu izlemek falan güzel oluyor birde yılın bu ayında az kişi oluyor bide otobüs firmasının sahibi yakın dostumuz 2 kişilik yerde uzancam elimde maxicep üstümde ceketim bide otobüsün televizyonu dışarıyı izlicem :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Şimdiki otobüslerde her koltuğun arkasında televizyon var. USB girişi de var. Sıkılmazsın bence film izlemek iyi olabilir. Ancak sana tavsiyem otobüs firmasının vermiş olduğu kulaklıklar yerine kendi kulaklığını kullanman.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
o zaman ben usb me film atim :))

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aklıma bundan 5 yıl önceki anım geldi:D
Telefonu otobüste düşürdüğümü sanmıştım,firmayı ayağa kaldırmıştım:D
Bir kuzen birde ben firmanın bürosuna gidince noluyoruz dediler:ehe
Tabi şu oldu,telefon gittiğim arkadaşımın evinde koltuğun arasına sıkışmış olarak bulundu:d:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak biz telefonu kaybedek arayak zaman geçsin :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yolculuk sırasında seferi olacaksın bol bol su iç yemek ye

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
tuvaletim gelirse :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
tuvaletim gelirse :)
Otobüsü durdurursun :d: Şaka bir yana bazı otobüslerde koridor tarafındaki koltukların kol koyma yerinin altında priz oluyor telefonu şarj edebilirsin. Usb'ye film at zaten televizyonların kendi hafızasında da film oluyor ama hoşuna gitmezse usb'den seyredersin birde bildiğim kadarıyla televizyonlar mp4 film desteklemiyor. :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum şimdiki otobüslerde can sıkılmıyorki ben balıkesirden istanbula 6 tane hd film indirdim wifiden koltuğun altında priz vardı şarj sorunuda yaşamadım bir yandan maxicep bir yandan kız arkadaşmla mesajlaştım operadan filmleri falan indirdim bir de bunları yaparken film izliyordum baya güzeldi yani :)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
usbye atmak istiyom 7gb yer var ama uzun suruyor ya :) suanda usbde v for vendetta var :)

m542tf

m542tf

Üye
bazı otobüslerin koltuk arkasındaki ekranlar dokunmatik ve internet bağlantıları var.

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
artik hepsinde var galiba

15097

15097

Üye
Dostum şimdiki otobüslerde can sıkılmıyorki ben balıkesirden istanbula 6 tane hd film indirdim wifiden koltuğun altında priz vardı şarj sorunuda yaşamadım bir yandan maxicep bir yandan kız arkadaşmla mesajlaştım operadan filmleri falan indirdim bir de bunları yaparken film izliyordum baya güzeldi yani :)
Priz çok iyi bir şey.Şubat ayında seyahat ederken priz banada lazım olmuştu ama ya ben bulamadım yada priz yoktu otobüste.Acaba siz hangi otobüs firmasıyla seyahat ettiniz? Birde tüm koltuklarda priz var mıydı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt