-hasangun-
Üye
İngilizce-Türkçe sözlüğü kastettim...Senin beklentin sanırım T9.Maalesef bi değişiklik yok o konuda :S+Artı Sözlüğe Türkçe veritabanı ekledim...' den kastın nedir hocam??
İngilizce-Türkçe sözlüğü kastettim...Senin beklentin sanırım T9.Maalesef bi değişiklik yok o konuda :S+Artı Sözlüğe Türkçe veritabanı ekledim...' den kastın nedir hocam??
İngilizce-Türkçe sözlüğü kastettim...Senin beklentin sanırım T9.Maalesef bi değişiklik yok o konuda :S
evet beklentim t9 üstad. 
Sitede mevcut olması lazım ama şu an linkini hatırlamıyorum...Hocam keşke mesaj okuyucu çıkarmasaydın elinde varsa upluad dosyaları entegre edeyim ben![]()
Hotmail yazsanaT9 da sorun yokki Türkçe T9 mevcut zaten arkadaşım T9 sorunu olarak neyi kastettin?

Sitede mevcut olması lazım ama şu an linkini hatırlamıyorum...
Gerekli bir program olarak görmedim.Mesajları okurken bozuk bir aksanla okuyor.ne dediği anlaşılmıyor.Ne Türkçesi Ne ingilizcesi

Daha önce bu çözüm yollarını denedim.Peki C6 yazılımında veya n97mini yazılımında hata varmı T9 la ilgili onlardan alıp firmwareye koysak olmazmı ?
Boş gözükmemesi lazım.MüzikÇaların tarayacağı klasörü değiştirebiliyorum ancak Zil seslerinin taranacağı klasörü ( Zil sesleri seçilirken klasörler boş çıkıyor ) nasıl değiştirileceğini bilmiyorum. Fikrin var mı KotuKoylu Abim?
Kardeş bu yazılımdaki esas amacım zaten Email düzeltmesiydi sorunsuz kullanabilirsin...yükleyen arkadaşlar mail kutusu çalışıyormu bu fw de ?
Boş gözükmemesi lazım.
Müziklerini hafıza kartındaki Music klasörüne attığından ve yazılım atarken "Factory set"i seçtiğinden emin ol...
--------------- Ekleme ---------------
Dostum ben Factory set işaretlediğim zaman cmd 17 block hatası aldım,işareti kaldırıp flas attım,Factory set ne anlama geliyor tam olarak? Bir de ovi maps dosyalarını attım senin werdiğin linkten,harita yine açılmıyor internet bağlantısı olmadan,oviden de güncel harita yüklerken hata alıyorum.Biraz uzun oldu,kusura bakma
![]()
Ringtones diye bi klasör oluşturarak dene çözülecektir.Müzik çaları e:\sounds için ayarlayınca müzikçalar şarkıları buluyor ama zil seslerini seçerken şarkılar klasörü boş gözüküyor. E:\Music e bir kaç şarkı atınca o zaman onlar zil sesleri şarkılarda gözüküyor.
Yani Zil sesleri / Şarkıların da E:\sounds u görmesi için ne yapmak lazım? ( Bu arada C6 1.1 i kullanıyorum)
Boş gözükmemesi lazım.Factory set hard formatın bizzat kendisi program aracılığıyla yapıyorsun bunu.Müziklerini hafıza kartındaki Music klasörüne attığından ve yazılım atarken "Factory set"i seçtiğinden emin ol...
--------------- Ekleme ---------------
Dostum ben Factory set işaretlediğim zaman cmd 17 block hatası aldım,işareti kaldırıp flas attım,Factory set ne anlama geliyor tam olarak? Bir de ovi maps dosyalarını attım senin werdiğin linkten,harita yine açılmıyor internet bağlantısı olmadan,oviden de güncel harita yüklerken hata alıyorum.Biraz uzun oldu,kusura bakma
![]()
Önce cities klasörünü komple sil.Ardından yine dediğim klasöre atmayı dene
Ringtones diye bi klasör oluşturarak dene çözülecektir.
Factory set hard formatın bizzat kendisi program aracılığıyla yapıyorsun bunu.
Önce cities klasörünü komple sil.Ardından yine dediğim klasöre atmayı dene
Teşekkürler,deniyorum hemen![]()