18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
+Artı Sözlüğe Türkçe veritabanı ekledim...' den kastın nedir hocam??
İngilizce-Türkçe sözlüğü kastettim...Senin beklentin sanırım T9.Maalesef bi değişiklik yok o konuda :S

webersin

webersin

Üye
Hocam keşke mesaj okuyucu çıkarmasaydın elinde varsa upluad dosyaları entegre edeyim ben :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hocam keşke mesaj okuyucu çıkarmasaydın elinde varsa upluad dosyaları entegre edeyim ben :oke:
Sitede mevcut olması lazım ama şu an linkini hatırlamıyorum...
Gerekli bir program olarak görmedim.Mesajları okurken bozuk bir aksanla okuyor.ne dediği anlaşılmıyor.Ne Türkçesi Ne ingilizcesi

baba3232

baba3232

Üye
T9 da sorun yokki Türkçe T9 mevcut zaten arkadaşım T9 sorunu olarak neyi kastettin?
Ayrıca kötköylü kardeşim ben ekran ayarlarından yazı boyutunu büyük yaptığım zaman büyük 2 li iconlar geliyor menüde senmi koydun bunu yoksa ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
T9 da sorun yokki Türkçe T9 mevcut zaten arkadaşım T9 sorunu olarak neyi kastettin?
Hotmail yazsana :D
Türkçe T9 sözlük kapsamı geniş değil.Çok az sözcük almışlar bazı kelimeler çıkmıyor...
5800 ün orijinal T9 u gibi kapsamlı değil :(

webersin

webersin

Üye
Sitede mevcut olması lazım ama şu an linkini hatırlamıyorum...
Gerekli bir program olarak görmedim.Mesajları okurken bozuk bir aksanla okuyor.ne dediği anlaşılmıyor.Ne Türkçesi Ne ingilizcesi

Sitede olan tr dil dosyası ve ses dosyasıydı hocam benim hatırladığım sadece bu var kurulum şeklinde yok diye biliyorum teşekkürler güzel fw olmuş :aman2:

baba3232

baba3232

Üye
Peki C6 yazılımında veya n97mini yazılımında hata varmı T9 la ilgili onlardan alıp firmwareye koysak olmazmı ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arfter

arfter

Üye
MüzikÇaların tarayacağı klasörü değiştirebiliyorum ancak Zil seslerinin taranacağı klasörü ( Zil sesleri seçilirken klasörler boş çıkıyor ) nasıl değiştirileceğini bilmiyorum. Fikrin var mı KotuKoylu Abim?

baba3232

baba3232

Üye
Hmm bu arada Nokia bu v60 ı çıkarmadı gitti nasıl birşey olacak merak ediyorum bu yazılımlar kadar hızlı olacakmı :oke:

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
yükleyen arkadaşlar mail kutusu çalışıyormu bu fw de ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
MüzikÇaların tarayacağı klasörü değiştirebiliyorum ancak Zil seslerinin taranacağı klasörü ( Zil sesleri seçilirken klasörler boş çıkıyor ) nasıl değiştirileceğini bilmiyorum. Fikrin var mı KotuKoylu Abim?
Boş gözükmemesi lazım.
Müziklerini hafıza kartındaki Music klasörüne attığından ve yazılım atarken "Factory set"i seçtiğinden emin ol...

--------------- Ekleme ---------------

yükleyen arkadaşlar mail kutusu çalışıyormu bu fw de ?
Kardeş bu yazılımdaki esas amacım zaten Email düzeltmesiydi sorunsuz kullanabilirsin...

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
teşekkür ederim ilgin için

arfter

arfter

Üye
Müzik çaları e:\sounds için ayarlayınca müzikçalar şarkıları buluyor ama zil seslerini seçerken şarkılar klasörü boş gözüküyor. E:\Music e bir kaç şarkı atınca o zaman onlar zil sesleri şarkılarda gözüküyor.

Yani Zil sesleri / Şarkıların da E:\sounds u görmesi için ne yapmak lazım? ( Bu arada C6 1.1 i kullanıyorum)

Bosnalı86

Üye
Boş gözükmemesi lazım.
Müziklerini hafıza kartındaki Music klasörüne attığından ve yazılım atarken "Factory set"i seçtiğinden emin ol...

Dostum ben Factory set işaretlediğim zaman cmd 17 block hatası aldım,işareti kaldırıp flas attım,Factory set ne anlama geliyor tam olarak? Bir de ovi maps dosyalarını attım senin werdiğin linkten,harita yine açılmıyor internet bağlantısı olmadan,oviden de güncel harita yüklerken hata alıyorum. :hmmmBiraz uzun oldu,kusura bakma
:sarıl:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çaları e:\sounds için ayarlayınca müzikçalar şarkıları buluyor ama zil seslerini seçerken şarkılar klasörü boş gözüküyor. E:\Music e bir kaç şarkı atınca o zaman onlar zil sesleri şarkılarda gözüküyor.

Yani Zil sesleri / Şarkıların da E:\sounds u görmesi için ne yapmak lazım? ( Bu arada C6 1.1 i kullanıyorum)
Ringtones diye bi klasör oluşturarak dene çözülecektir.
Boş gözükmemesi lazım.

Dostum ben Factory set işaretlediğim zaman cmd 17 block hatası aldım,işareti kaldırıp flas attım,Factory set ne anlama geliyor tam olarak? Bir de ovi maps dosyalarını attım senin werdiğin linkten,harita yine açılmıyor internet bağlantısı olmadan,oviden de güncel harita yüklerken hata alıyorum. :hmmmBiraz uzun oldu,kusura bakma
:sarıl:
Factory set hard formatın bizzat kendisi program aracılığıyla yapıyorsun bunu.

Önce cities klasörünü komple sil.Ardından yine dediğim klasöre atmayı dene

karasev1

karasev1

Üye
teşekkürler hemen 18.09 sürümünü deniyorum :naughty:

bu arada upppp :D

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
dostum

Ovi Maps 3.06 ile kullanmanız için harita dosyası
Dosyayı indirdikten sonra zipteki dosyaları hafıza kartındaki E:\cities\diskcache klasörüne çıkartın:

demişsin bunu bizmi oluşturuyoruz hafıza kartında ?

Üst Alt