eklediğin dosyalar çakışıyor olabilir bide direk kotukoylunun orjinal dosyasını denedinmi sorun yapıyomu
yok denemedim bu güzel ama tek sorun alarm alarmıda çok kullanıyorum
alarm süresi uzun olmuyormu çok kısa çalıyor kapanıyor buna nasıl bir çare bulabiliriz
daha önce ben müdahale edene kadar çalardı
sabah işe geç kalmak istemiyorum yardım lütfen
arkadaşlar benim şarjım az gidiyor. orjinal fw ye göre çok farklı. neden acaba. artı şarj gösteriyor öğleye doğru bir anda çok hızlı azalıyorgün içersinde yarı yolda kalırım diye bişey yapamıyorum
![]()
1-alarm ayarladığında tekrarı ne yapıyosun tekrarlanmıyor yapıyosan olabilir.
2-birde sensörlerden alarm sekmesini kaldır. eğer telefon yanındaysa belki dokunuyosundur veya farkında olmadan dönüyodur buda alarmı susturur.
3- en iyisi uzun bir şarkıyı alarm olarak kaydet..
eğer yok diyosan program kullan eniyisi.
burdan bak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. MADDEYİ KESİN UYGULA
Arkadaşım güncel demişsin de bu C6 FW v10 tabanlı v11 değil. Telefonun kendi web tarayıcısındanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesine gir kendin gör. Batarya dayanmıyo buna daha sahurda şarjdan çıkardım hiçbirşey yapmadım şu an 4 çubuğa düştü şarj![]()
ukalalığın alemi yok.sana yalan borcumda yok yüklemek zorunda değilsin....ukalalığın alemi yok.sana yalan borcumda yok yüklemek zorunda değilsin....
v11 tabanlıdır.browserda ne gösterdiğiyle ilgilenmiyorum...
şarj konusundada önceki yazanları oku....

hoşgeldin kötü. nasılsın ? 1-alarm ayarladığında tekrarı ne yapıyosun tekrarlanmıyor yapıyosan olabilir.
2-birde sensörlerden alarm sekmesini kaldır. eğer telefon yanındaysa belki dokunuyosundur veya farkında olmadan dönüyodur buda alarmı susturur.
3- en iyisi uzun bir şarkıyı alarm olarak kaydet..
eğer yok diyosan program kullan eniyisi.
burdan bak.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. MADDEYİ KESİN UYGULA

c6 furyası bitmeden şimdi n97 yapmaya başladılar. 5800 - 5800 olalı böyle zulüm görmedi desek yeridir sanırım, yakında ya ben kimim diye sormasın
, özlemiştik seni kardeşimarkadaşlar şarj olayı evet şu an için az gitmesine sebep oluyor bu c6. ancak şunu göz önünde bulundurmak lazım, modifiyeyi ilk yükledğimiz şarj az gidecektir, hatta ondan sonraki de az gidebilir, en stabil şarj durumu için modifiyeden sonra şarjınızı bi kez tamamen bitirin, sonra imkanınız varsa kapalı şarj edin yoksa açık şarj olsun. ikinci şarjınızı da özellikle tamamen bitirmeye gayret edin ve batarya c6 da kullanılabilecek en verimli şekline dönecektir.
hayırlı olsun
şarjım eskisi gibi gidiyor. bu sefer yükleniyorum fakat aniden şarj azalması gibi bir durum söz konusu bile değil. şarj az gidiyor diyen arkadaşlar kapalı şarj etsin gerçekten farkı görecekler. teşekkürler ayrıca 
hocam dediğiniz gibi yaptım yeniden flasladım ve tam boşken tekrar şarj ettim. ikinci defa kapalı şarj ettim ve bariz bi fark varşarjım eskisi gibi gidiyor. bu sefer yükleniyorum fakat aniden şarj azalması gibi bir durum söz konusu bile değil. şarj az gidiyor diyen arkadaşlar kapalı şarj etsin gerçekten farkı görecekler. teşekkürler ayrıca
![]()