18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

henes_42

henes_42

Üye
Private olanları Rofs2 > Private'a atacaksın, (Eminim)

C_Private olanlar ise kurulumda telefonun C hafızasına atılıyor, onlar da uda nın içine atılıyor sanırım. (Emin Değilim)

cevabın için çok teşekkürler. private olanları evet rofs2 de bulunan private klasörüne atıyorumda, c_private olunca takılıp kaldım. modifiyelere c_private yi de entegre ediyorlar, zira temalarda bazılarında c_private çıkıyor, ayrıca telefon kurulduktan sonra entegre edilmiş tema ve programlar için telefona ayrıca bir dosya atmıyoruz.

!!!!! bu c_private olan nedir ya, :vur

ozkan1979

ozkan1979

Üye
hepsini yaptım dosyayı taşıyamıyorum olmuyor
flipfont programı kullanıyorum onunla alakası varmıdır bilemiyorum

akşam çok ugraştım olmuyor bir türlü taşıyamadım dosyaları c resource klasörünnün içine taşıyamadım:vur

bilen arkadaş varsa yardım etsin nerede hata yapıyorum

stone2627

stone2627

Üye
akşam çok ugraştım olmuyor bir türlü taşıyamadım dosyaları c resource klasörünnün içine taşıyamadım:vur

bilen arkadaş varsa yardım etsin nerede hata yapıyorum

o zaman rof 2 ye entegre etmen lazım benim gibi

stone2627

stone2627

Üye
nasıl yapacagım biraz anlatırmısın nasıl yapılıyor

NFE programı varmı ? ,
Varsa rof 2 yi bu programlar aç daha sonra extracta tıkla,, aşağıda dosyalar açılır zaten orda resourceyi görürsün daha sonra resourceye gir grid klasörünü sil sonra senin grid klasörünü sürükle. ve yukarıda repecke tıkla küçük bi ekran işlem ekranı açılacak o dolunca allata done yazar yani bitti diyo.
sonra rof2 nin klasörüne gir orjinal rof2 nin ismini kopyala ve sil.. sonra diğer rof 2 nin ismine yapıştır. ve telefona at yazılımı

ozkan1979

ozkan1979

Üye
NFE programı varmı ? ,
Varsa rof 2 yi bu programlar aç daha sonra extracta tıkla,, aşağıda dosyalar açılır zaten orda resourceyi görürsün daha sonra resourceye gir grid klasörünü sil sonra senin grid klasörünü sürükle. ve yukarıda repecke tıkla küçük bi ekran işlem ekranı açılacak o dolunca allata done yazar yani bitti diyo.
sonra rof2 nin klasörüne gir orjinal rof2 nin ismini kopyala ve sil.. sonra diğer rof 2 nin ismine yapıştır. ve telefona at yazılımı

çok zor birşeye benziyor ben yapamam galiba

daha basit bir yöntem olsaydı keşke telefonuma efekch ekleyemiyorum

edre

edre

Üye
ovi haritaya girdiğimde reset atıyor bu sistemde 3.03 vardı ben güncelledim 3.04 yükledim ama programa girdiğimde reset atıyor çözüm ne acaba?

yasso_012

Üye
ya kardes ben modıfe dosyasını ındıremıyorum bır sey mı var acıl cevap attın

kesbi

kesbi

Üye
3-4 gündür takip edemiyordum konuyu. Mesajları oku kısmı çalışmıyor. Acaba Türkçe dil dosyasını ekleyip ingilizceyi kaldırarak tekrar upload yapabilir misiniz? Tabi ovi maps te ekli olarak. Çok şey mi istedim acaba ? :islik

henes_42

henes_42

Üye
3-4 gündür takip edemiyordum konuyu. Mesajları oku kısmı çalışmıyor. Acaba Türkçe dil dosyasını ekleyip ingilizceyi kaldırarak tekrar upload yapabilir misiniz? Tabi ovi maps te ekli olarak. Çok şey mi istedim acaba ? :islik

ovi maps ekli sürümünü yayınlamıştım, mesaj okuyucu olarak tr dil de entegre edilebilir tabiki, ancak şu an okumuyorsa, sitede Türkçe mesaj okuyucu var. meşhur sayın aylin hanım okuyor:d: ancak yabancı olandan pek bi farkı yok. iki dosya kuruyorsunuz, biri aylin, biri de tr dil ve sorunsuz çalışıyor. tabi okunuş yine robot lisanı ile.

stone2627

stone2627

Üye
çok zor birşeye benziyor ben yapamam galiba

daha basit bir yöntem olsaydı keşke telefonuma efekch ekleyemiyorum

efektleri dışarıdan ekliyemiyomusun. cZ2.rmp yi aktif yapcan resourceye atıcan

Not: Eğer atıyorum olmuyo diyosan rof2 içerinde effects klasörü olduğundandır. Bu yüzden 1 seferliğine rof2 yi açıp içindeki resourceden efects klasörünü sil. rofu kaydet. telefona yükle.. bu işlemden sonra artık dışarından yüklenen effects dosyalarını kabul eder...

--------------- Ekleme ---------------

ovi haritaya girdiğimde reset atıyor bu sistemde 3.03 vardı ben güncelledim 3.04 yükledim ama programa girdiğimde reset atıyor çözüm ne acaba?

hard formatı dene..

ozkan1979

ozkan1979

Üye
efektleri dışarıdan ekliyemiyomusun. cZ2.rmp yi aktif yapcan resourceye atıcan

Not: Eğer atıyorum olmuyo diyosan rof2 içerinde effects klasörü olduğundandır. Bu yüzden 1 seferliğine rof2 yi açıp içindeki resourceden efects klasörünü sil. rofu kaydet. telefona yükle.. bu işlemden sonra artık dışarından yüklenen effects dosyalarını kabul eder...

teşekkürler deneyelim bakalım

kurtoglu39

Üye
telefonu flasladıktan sonra format atmadım
sadece açıp kapattım format atmam gerekiyormuydu

BURADAKİ TELEFONDAKİ TEMA HAREKETLERİ EFEKLER FW DENMİ KAYNAKLANIYOR YOKSA TEMA MIDIR ÇOK SÜPER GÖRÜNÜYOR ŞEKİLLER FALAN BEN BU EFEKKİ TELEFONA YÜKLEYEBİLİRMİYİM TEMASA EGER BU NEYİN NESİDİR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BÖYLE EFEK LERİ NEREDEN BULABİLİRİM YÜKLEMEK İÇİN

ÇOK SORU SORUYORUM BAGIŞLAYIN ACEMİLİK İŞTE

evet bu tema ve c6 fw nın ev ekranı ve efekti. birde bunun kırmızısı ve default iconlu olanları var temanın yani. ama temanın adı falan ne unuttum kullanmıştım bi ara. google da ara bulursun.

evet bende yaşamıştım bu sorunu demek bununda çözümü varmış. teşekkürler. gerçi ben sildim c6 yı başka cfw kurdum. iyice otursun c6 ondan sonra yine düşüncem. birde bende şarj arttı gerçekten v51 den sonra. en az %30 arttı. hatta spb shell kullandığım zaman bile bu bariz belli oluyor. nedeni ise v51 mi yoksa zamanla pilin daha çok dolması falanmı bilmiyorum.

işcep c6 olarak algılıyor telefonu ve bende hiç kurulmuyordu. telefonunuzu desteklemiyor diye uyarı veriyordu. çözümü burda köytköylü n97 olarak göstermişti telefonu ve n97 yi desteklediğinden işcep olmuştu. http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-c6-fw-iscep-cozumu-d-391740.html ha birde oyun tuşlarıyla kapanması sorunu ise butonların, onuda kapatmak için yüklü uygulamalara girip işcepten seçeneklerden suit ayarlarından oyun tuşları kapalı ayarlanacak.[/QUOTE]
teşekkürler ilginize telefonu kurcalarken sorun halloldu sorun suit ayarlarındaymış

Başka bi sorun içinizde mesaj okuyucuyu kullanabilen var mı türkçe dil dosyasını ve seslendiricisini bulup kurmama rağmen uygulama açıldığında dil ve ses seçeneklerini kontrol edin diyor. Halbuki seçenekler ayarlı yardım her türlü taklayı denedim tıkandım top ustalarda yorum bekliyorum. Ayrıca önceki mesajıma cevap veren arkadaşıma teşekkür ederim......

edre

edre

Üye
iyide iki defa kurdum yne olmadı

discoinferno

Üye
kardeş tele sık sık firmware yüklemenin tele bir zararı olurmu acaba?

edre

edre

Üye
yazılımın telefona hiç zararı olmaz?
:megafon:telefon garanti dışında kalıyor mu acaba ???

ozkan1979

ozkan1979

Üye
kotüköylü kardeşimizin yayınladıgı fw den memnunum ama tek sorunun
alarm çalıyor ellemiyorum 2 çalışında takılı kalıyor bataryaı çıkarıyorm ozama bazen oluyor bazende olmuyor yine donma oluyor alarm erteleme süresi 1 dakikaya ayarlı

sorun yaşayanlar oluyormu

stone2627

stone2627

Üye
kotüköylü kardeşimizin yayınladıgı fw den memnunum ama tek sorunun
alarm çalıyor ellemiyorum 2 çalışında takılı kalıyor bataryaı çıkarıyorm ozama bazen oluyor bazende olmuyor yine donma oluyor alarm erteleme süresi 1 dakikaya ayarlı

sorun yaşayanlar oluyormu

walla attım alarm hergün çalıyor bi sorun yok.
-Tercih modum. sessiz. ve alarm zilseside varsayılan değil. bunlarla bi alakası olacağını sanmam ama :bilmm

yeniden fw attınmı. atarken hafıza kartını biçimlendir. yada fw ye ek bi mod entegre ettinmi

ozkan1979

ozkan1979

Üye
walla attım alarm hergün çalıyor bi sorun yok.
-Tercih modum. sessiz. ve alarm zilseside varsayılan değil. bunlarla bi alakası olacağını sanmam ama :bilmm

yeniden fw attınmı. atarken hafıza kartını biçimlendir. yada fw ye ek bi mod entegre ettinmi

enson kotu koylu kardeşimizin verdigi gider ayak durmadım birşeyler ekledim dedigi mod yaptım

ilk çaldıgında birşey olmuyor bekliyeceksin 2. de sorun oluyor takılıyor donuyor ekran bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum

altarnatif alarm programı varmıdır kurmak istiyorum türkçe öyle dedeyeyim bakalım ne olacak

stone2627

stone2627

Üye
enson kotu koylu kardeşimizin verdigi gider ayak durmadım birşeyler ekledim dedigi mod yaptım

ilk çaldıgında birşey olmuyor bekliyeceksin 2. de sorun oluyor takılıyor donuyor ekran bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum

altarnatif alarm programı varmıdır kurmak istiyorum türkçe öyle dedeyeyim bakalım ne olacak

eklediğin dosyalar çakışıyor olabilir bide direk kotukoylunun orjinal dosyasını denedinmi sorun yapıyomu

Üst Alt