18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

sanal alem

sanal alem

Üye
arkadaşlar benim şarjım az gidiyor. orjinal fw ye göre çok farklı. neden acaba. artı şarj gösteriyor öğleye doğru bir anda çok hızlı azalıyor :( gün içersinde yarı yolda kalırım diye bişey yapamıyorum :(

ozkan1979

ozkan1979

Üye
eklediğin dosyalar çakışıyor olabilir bide direk kotukoylunun orjinal dosyasını denedinmi sorun yapıyomu

yok denemedim bu güzel ama tek sorun alarm alarmıda çok kullanıyorum

alarm süresi uzun olmuyormu çok kısa çalıyor kapanıyor buna nasıl bir çare bulabiliriz

daha önce ben müdahale edene kadar çalardı

sabah işe geç kalmak istemiyorum yardım lütfen

stone2627

stone2627

Üye
yok denemedim bu güzel ama tek sorun alarm alarmıda çok kullanıyorum

alarm süresi uzun olmuyormu çok kısa çalıyor kapanıyor buna nasıl bir çare bulabiliriz

daha önce ben müdahale edene kadar çalardı

sabah işe geç kalmak istemiyorum yardım lütfen

1-alarm ayarladığında tekrarı ne yapıyosun tekrarlanmıyor yapıyosan olabilir.
2-birde sensörlerden alarm sekmesini kaldır. eğer telefon yanındaysa belki dokunuyosundur veya farkında olmadan dönüyodur buda alarmı susturur.
3- en iyisi uzun bir şarkıyı alarm olarak kaydet..
eğer yok diyosan program kullan eniyisi.
burdan bak.

2. MADDEYİ KESİN UYGULA

henes_42

henes_42

Üye
arkadaşlar benim şarjım az gidiyor. orjinal fw ye göre çok farklı. neden acaba. artı şarj gösteriyor öğleye doğru bir anda çok hızlı azalıyor :( gün içersinde yarı yolda kalırım diye bişey yapamıyorum :(

arkadaşlar şarj olayı evet şu an için az gitmesine sebep oluyor bu c6. ancak şunu göz önünde bulundurmak lazım, modifiyeyi ilk yükledğimiz şarj az gidecektir, hatta ondan sonraki de az gidebilir, en stabil şarj durumu için modifiyeden sonra şarjınızı bi kez tamamen bitirin, sonra imkanınız varsa kapalı şarj edin yoksa açık şarj olsun. ikinci şarjınızı da özellikle tamamen bitirmeye gayret edin ve batarya c6 da kullanılabilecek en verimli şekline dönecektir.
hayırlı olsun

badsubh

Üye
arkadaşlr her şey iyi güzel de benim sorunum mesaj yzrken T9 sözlüğünde. eski nortmal fwlerdeki t9 gibi değil bu fw. bir çok kelimeyi tanımıyor. ve ben çok mesaj tan biriyim ve sürekli t9 kullanıyorum. eki 5800ın t9unu nasul yükleyebilirim. bilen rkdaşlardan çok acil yardım bekliyorum ... yoksa bu fw den vazgeçicemm o derece

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm bu modifiye çok kapsamlı ve şık mesaj okuyucuya türkçe dil ekledigim halde bir türlü konuşturamadım bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
2-birde sensörlerden alarm sekmesini kaldır. eğer telefon yanındaysa belki dokunuyosundur veya farkında olmadan dönüyodur buda alarmı susturur.
burdan bak.

2. MADDEYİ KESİN UYGULA

1-alarm 1 dakika kadar çalıyor uzun şarkı yaptıgım halde
2-telefona dokunmuyorum masanın üzerine bırakıyorum deneme yapmak için. sensör den dediginiz masa üstü menüsü nden diyorsunuz galiba evet kaldırdım
3- uzun şarkı yapıyorum enfazla 1dak kadar çalıyor kendisi ertelemeye geçiyor ben bitesiye kadar çalsın istiyorum yada ben müdale edene kadar çalsın istiyorum
bırak sabah işe geç kalçam diye korkuyor duymam diye

snadboy

Üye
Arkadaşım güncel demişsin de bu C6 FW v10 tabanlı v11 değil. Telefonun kendi web tarayıcısından sitesine gir kendin gör. Batarya dayanmıyo buna daha sahurda şarjdan çıkardım hiçbirşey yapmadım şu an 4 çubuğa düştü şarj :kotu:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım güncel demişsin de bu C6 FW v10 tabanlı v11 değil. Telefonun kendi web tarayıcısından sitesine gir kendin gör. Batarya dayanmıyo buna daha sahurda şarjdan çıkardım hiçbirşey yapmadım şu an 4 çubuğa düştü şarj :kotu:
:megafon: ukalalığın alemi yok.sana yalan borcumda yok yüklemek zorunda değilsin....
v11 tabanlıdır.browserda ne gösterdiğiyle ilgilenmiyorum...

şarj konusundada önceki yazanları oku....

arfter

arfter

Üye
Kotukoylu abim menudeki bir simgeyi nasıl gizleyebiliriz?

webersin

webersin

Üye
:megafon: ukalalığın alemi yok.sana yalan borcumda yok yüklemek zorunda değilsin....
v11 tabanlıdır.browserda ne gösterdiğiyle ilgilenmiyorum...

şarj konusundada önceki yazanları oku....

Hocam Hoşgeldin umarım işlerini halletmişsindir.

Yeni bir güncelleme Felan yapacak mısın eksik gördüğün veya düzelttiğin bir uygulama varsa haberimiz olsun :hmmm

mutluadam

Üye
oo kötü gelmiş :) hoşgeldin kötü. nasılsın ?

kötü bu browser de sayfa içeriğini tümü olarak ayarladığımzda kapanıyor ya bu sorun v51 lemi başladı? gerçi neyle başladığının önemi yok. yani buna bir çözüm yokmu? bazan flash görüntüler lazım olabiliyorda bana.. opera mini 5 falan önermişsin ama onlar pek iyi değil benim kullanımım açısından. mesela operada flash ları pek oynatmıyor, yazı tipi küçük ve türkçe karakterlerde sorun çıkarıyor. büyütüncede sayfa eksiliyor, yani gerçekten sayfadan bazı şeyler yok oluyor . bolt desen ona keza. yani işte tam bir çözüm yokmu bu v 51 browseri için?

birde bu saati göstermede saniyeyide göremiyormuyuz? bunun için bir ayar yada yoksa programda olabilir..? teşekkürler.

ozkan1979

ozkan1979

Üye
burdan bak.

2. MADDEYİ KESİN UYGULA

KÖTÜKÖYLÜ KARDEŞİM HOŞ GELDİN HERKEZ SENİ BEKLİYOR:heyo:

ALARM PRO YU KURDUM GAYET GÜZEL SORUNSUZ ÇALIŞIYOR SERİALLLERİ GİRDİM OLDU

henes_42

henes_42

Üye
ooo vay kotukoylu kardeşim ileti yazmış, döndün inşaallah, sensiz çekilmiyor bilesin kardeşim, evet modifiye çalışmaları yapanlar oluyor, ancak yaptığın güzel çalışmalar, ve konuyu takip edip verdiğin cevap ve çözümlerle, ayağımızı alıştırdın :oke:c6 furyası bitmeden şimdi n97 yapmaya başladılar. 5800 - 5800 olalı böyle zulüm görmedi desek yeridir sanırım, yakında ya ben kimim diye sormasın :d:, özlemiştik seni kardeşim

estami

Üye
Değerli üstadım hoşgeldin umarım işlerini halletmişssindir seni gördüğüme sevindimyeni yeni fw'ler eklendi ama biz senden özellikle yeni bir fw bekliyoruz senden

Özellikle..

Eğer yeni FW yaparsan...

1- Soundwaves Teması hariç tüm temalar çıkarıp. (yeni görselliği yüksek temalar ekleyebilirmisin)
2- Ovi Contacts (Ovi Rehber)
3- Ovi Müzik
4- Help (Yardım)
5- Ovi Store
6- PodCasting
7- Chat
8- My nokia
9- Notes
10-Adobe reader
11-About (Hakkında)
Yukarıdaki saydıklarımı çıkartabilirmisin lütfen

1-(LuziQ bazlı) Menü Düzenlemesi
2-Wi-fi Çekim modu güçlendirmesi
3-Ev ekranına 5 kısayol (zaten vermiştin)
4-Yandaki kilit tireşimi kapalı..
5-Orjinal 5800 Ses Codec'i ekli
6-Arama kaydı, rehber, mesajlar (açık kalmasın)
7-Ram Blow,Auto installer,bluetotth switch,Varsa hesap makinası (gelişmiş)
8-Kamera çekimi iyileşmiş ve sesi kapalı..
9-Konuşurken,ararken ekran dönmesi kapalı..
10-Düzenlenmiş tema efektli..
11-Özellikle şarj acısından cimri
12-Active notes
Yeni bir Fw düzenlersen bunları eklermisin üstadım diğer eklediklerinle beraber çok memmnun edersin bizleri..

Arkadaşlar sizinde fikir ve istekleriniz var ise söyleyin lütfen Kötü üstad dikkate alıp ona göre belkide yeni bir fw düzenler

selmanca

selmanca

Üye
Arkadaşlar acaba eski versiyonu nasıl yükleyebilirim xpeed premium v1.1 kaldırmak istiyorumda yardım pls:megafon:

sanal alem

sanal alem

Üye
arkadaşlar şarj olayı evet şu an için az gitmesine sebep oluyor bu c6. ancak şunu göz önünde bulundurmak lazım, modifiyeyi ilk yükledğimiz şarj az gidecektir, hatta ondan sonraki de az gidebilir, en stabil şarj durumu için modifiyeden sonra şarjınızı bi kez tamamen bitirin, sonra imkanınız varsa kapalı şarj edin yoksa açık şarj olsun. ikinci şarjınızı da özellikle tamamen bitirmeye gayret edin ve batarya c6 da kullanılabilecek en verimli şekline dönecektir.
hayırlı olsun

hocam dediğiniz gibi yaptım yeniden flasladım ve tam boşken tekrar şarj ettim. ikinci defa kapalı şarj ettim ve bariz bi fark var :) şarjım eskisi gibi gidiyor. bu sefer yükleniyorum fakat aniden şarj azalması gibi bir durum söz konusu bile değil. şarj az gidiyor diyen arkadaşlar kapalı şarj etsin gerçekten farkı görecekler. teşekkürler ayrıca :)

henes_42

henes_42

Üye
hocam dediğiniz gibi yaptım yeniden flasladım ve tam boşken tekrar şarj ettim. ikinci defa kapalı şarj ettim ve bariz bi fark var :) şarjım eskisi gibi gidiyor. bu sefer yükleniyorum fakat aniden şarj azalması gibi bir durum söz konusu bile değil. şarj az gidiyor diyen arkadaşlar kapalı şarj etsin gerçekten farkı görecekler. teşekkürler ayrıca :)

rica ederim kardeş, sorununun çözülmesine sevindim, bende de şarj aniden bitince araştırmıştım ve yazdığım gibi yapınca farkettiğini gördüm. şu an ortalama günlük konuşmalarımla 2,5 ile 3 gün kadar gidiyor, (wifi ve gps kullanmadan tabi) gps ve wifi malumdurki şarjın çabuk bitmesine sebep olur.

kesbi

kesbi

Üye
Öncelikle hoşgeldiniz tekrar. İnanın sizi 4 gözle bekliyorduk. O kadar fw denedim ama bunun gibisi yok. Ancak eğer vaktiniz varsa ve bizi kırmazsanız bir güncelleme istiyoruz.

Güncellemede yine office ve acrobat olursa iyi olur. Çalıştıktan sonra neden kaldırılsın?
Mesaj okuma Türkçeleştirildi sanırım eklenirse iyi olur.
Biroltr wifi ve gps ile ilgili bir dosya yayınladı ve tüm fw ile uyumlu olduğunu söylüyor. Eklenirse iyi olur.
Şarj az gidiyor biraz. Yapılabilinecek bişey varsa iyi olur.
Ovi maps güncellemesi eklenirse hafıza kazancımız olur (gerçi kullanmıyorum fazla ama net olmayınca lazım olabiliyor).
Galeri taradığı klasörler akla gelen klasörler eklenerek daraltılırsa çok iyi olur. (Others, garmin, ndrive, documents, music, sounds, system vs.) Yani images dışında ne akla geliyorsa.
Tema olarak zen 2.0 kaldırmazsanız sevinirim. Zira en beğendiğim tema.
Menü 4x5 kalırsa yine çok ikrama geçer.

İnşallah mısır buldunuz püsküllüsünü mü istiyorsunuz demezsiniz. Bizimkisi bir rica. İsteyenin bir yüzü kara, veremeyen daniel amokachi demişler ne de olsa.:ehe

ReaqL

ReaqL

Üye
PayLaşımın için tşkLer.. ßir kaç maruzatımı dıle getırcegım bu yeni fw iLe ilgiLi. ÖnceLıkle tema efeklerinde dosyaya girdiginde bir sorun olmuo ama cıkarken tema efektınde donma oLuyor..ßirde tercihlerı deiştirirken farklı bi muzik sesi seciceksın ama tıkladıgında dosyaya gıremeden bı donma bı etkısızlık olur tıklıosun muzik dosyasına girmıyor bi sure sonra girince donma olur.. Ayrıca tercıh secerken,sis dosylarını yuklerken yukleme yerını sordugunda(c,d) secimi yapıp tıkLadıgın zman ekranda yukleme durumu gidip gelıor cok kısa zmanlı. ßunların Dısında kurcaladıgım kadarıyla bi sorun gormedım.Ayrıca hardformat attım yukledıkten sonra. ßunları sayDıktan soNRa gusel bi "Fw" oLdugunuda beLırteyım eLLerıne sagLık:)

Üst Alt