18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Ben de öle bi sorun cıkmadı

Bosnalı86

Üye
tekrar format attım,yine olmuyor:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

dışarıdan arandığımda da hiçbir tepki wermiyor cihaz,ne ses ne görüntü,çağrı olup olmadığını anlayamıyorum :S

emr-erock

emr-erock

Üye
Süpersin Suphi abi..:heyo:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

webersin

webersin

Üye
Dosyayıindirdim eline sağlık hemen test ediyorum

BEYLER FW ŞUANDA SORUNLU KİMSE İNDİRMESİN YUKARIDA sessiz123 ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DIŞARDAN 1 ARAMA GELDİĞİ ZAMAN EKRANDA HİÇ BİR HAREKET YOK.

Rehbere girince numaranın veya ismin üzerine gelince arama tuşuna basınca arama yapmıyor öyle kalıyor hiç bir işlem yapmamış gibi.

Bosnalı86

Üye
Bi önceki fw'ye döndüm sorun düzeldi,yani bu güncellemeden önceki fw'de aramayla ilgili sorunum olmuyor,ama güncel fw'yi yüklediğim zaman arama yapamıyorum we çağrı da alamıyorum,bu durumu nasıl çözebiliriz ?:hmmm

stone2627

stone2627

Üye
Kardeşim Teşekkürler Hemen indiriyorum....

Dosyayıindirdim eline sağlık hemen test ediyorum

BEYLER FW ŞUANDA SORUNLU KİMSE İNDİRMESİN YUKARIDA sessiz123 ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DIŞARDAN 1 ARAMA GELDİĞİ ZAMAN EKRANDA HİÇ BİR HAREKET YOK.

Rehbere girince numaranın veya ismin üzerine gelince arama tuşuna basınca arama yapmıyor öyle kalıyor hiç bir işlem yapmamış gibi.

hadi ya sorunlumu

arfter

arfter

Üye
Güncelleme ile ilgili Üst mesajlarda geçen sorunların hiçbirini yaşamıyorum bilginize! :)

Bosnalı86

Üye
Aynen,ben de şaşırdım,3 kez arka arkaya flashladım,her seferinde format attım,yine olmadı,en son hafz. kartını formatladım yine düzelmedi,bi önceki fw'yi attım,sorun kalmadı...

webersin

webersin

Üye
Kardeşim Teşekkürler Hemen indiriyorum....

hadi ya sorunlumu

Ben sorunsuz olarak söylendiği gibi her zaman yüklemeleri yapıyorum aynı şekildede yaptım. Sessiz23 arkadaşda benle aynı sorunları yaşamış bence indirmeden kotukoylu arkadaşımız gelsin bide son kez o baksın ondan sonra yüklemenizi tavsiye ederim. Eski fw geri döndüm düzeltmesini bekliyorum :allalla:

Bosnalı86

Üye
sorun bi kişide olsa tamam bi hata yaptık diyeceğim ama bir ikiarkadaşta aynı sorunun yaşanması normal bi olay değil

stone2627

stone2627

Üye
Ben sorunsuz olarak söylendiği gibi her zaman yüklemeleri yapıyorum aynı şekildede yaptım. Sessiz23 arkadaşda benle aynı sorunları yaşamış bence indirmeden kotukoylu arkadaşımız gelsin bide son kez o baksın ondan sonra yüklemenizi tavsiye ederim. Eski fw geri döndüm düzeltmesini bekliyorum :allalla:

tmm beklemekteyiz :oke:

Güncelleme ile ilgili Üst mesajlarda geçen sorunların hiçbirini yaşamıyorum bilginize! :)

yani sessiz ve webersin arkadaşların sorunları yokmu ?

arfter

arfter

Üye
tmm beklemekteyiz :oke:

yani sessiz ve webersin arkadaşların sorunları yokmu ?

Ben öyle bir şey demedim, ben sadece kendi telefonumda bahsi geçen sorunları yaşamıyorum dedim.

nejdet can

nejdet can

Üye
kotukoylu kardeşim o saate kadar uyumayarak bu kadar insanın beklentisine cevap veriyorsun. bu kadar fedakarlık gerçekten takdire şayan, aman ya naparsanız yapın, canım isteyince yaparım deyip bırakmakta vardı. Allah razı olsun, ARKADAŞLAR BU KADAR FEDAKARLIĞA KARŞILIK, LÜTFEN GÖRÜŞ VE ELEŞTİRİLERİMİZDE BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURALIM, Kendi hatalarımızı buraya kotukoylu arkadaşımızın hatası gibi yazmayalım ve kendi hatamızı anlayınca burda özür dilemesini bilelim. modifikasyon için fw.ye nokia ovi maps'i entegre edeyim dedim, ne kadar zamanımı aldı, bu kadar programı entegre etmek, test etmek, ayarlar vs. arkadaşımıza teşekkürlerimizi bildirelim

Malesef bu işler böyledir biri gecesini gündüzüne katar bu kadar emek verir ama faydalanan dostlarımız 1 saniyesini ayırıp bir teşekkür butonuna basamaz bende bu durumları yakından bilirim.

2009'da bir Driver'lı Modifiyeli XP yapmıştım. çok tutulmuştu ve çok müthişti ilk 3 ayda Tüm sistem bazında10.000 (onbin) civarında Download edilmişti ama teşekkür eden 1000 kşiyi geçmemiş bilgisizliği yüzünden kurulum yapamayanlar. çalışmamı yerlerden yerlere vurmuşlardı.

"İyilik yap denize at balık bilmezse halık bilir"

EDİT: yanlış alıntıya yanlış cevap nedeniyle düzeltildi.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi süre eski yazılıma dönün.arama gerçekleşmiyor.hepinizden özür dilerim.....

nejdet can

nejdet can

Üye
ellerine sağlık ama ben yükleyemedim sürekli jaf 'da bu hatayı veriyor Searching for phone...Not found!!!

Flash tuşuna bastıktan sonra gelen uyarı mesajına evet dedikten sonra Searching phone yazısını görünce en geç 3-4 saniye içerisinde telefonun power düğmesine kısa süre basın (uzun süre basılı tutmayın ama iyi basın

Power tuşuna fazla sert olmamakla birlikte iyi basmadığınız için Jaf telefonu görmez hiç bifarklı bi şey yapmayın tekrar Flash tuşuna basın ve yukarıda anlatıldığı gibi devam edin. sorun kalmayacaktır...

arkadaşlar bi süre eski yazılıma dönün.arama gerçekleşmiyor.hepinizden özür dilerim.....

Özür dilenecek bi şey yok bu işlerde bazan olur böyle şeyler sonuçta biraz dinlenip kafanızı toparlayıp en iyisini yine siz yapar vatandaşların istifadesine sunarsınız.

Kolaylıklar dilerim...

henes_42

henes_42

Üye
[sıze=4]arkadaşlar kotukoylu kardeşin uyarısını lütfen kaçırmayalım. Bu modifiyeyi yüklemeyin, sorunlu.

Kotukoylu kardeşim allahın izni ile yaptığı işi sağlam yapar, bunu düzeltecektir.
[/sıze]

arfter

arfter

Üye
Ama bende hiç sorun yok, arama yapabiliyor ve aranıyorum da.
Kontrol ettim yanlış mi indirdim diye yanlışlık yok. Neyse yeni sürümü bekleyelim artık.

GaDDaR!

GaDDaR!

Üye
arama yapamıyorum yaa :S

Üst Alt