18.09.2010 Xpeed Premium 5800XM CFW (N97 Tabanlı) 4x4 /4x5 Menü

Sponsorlu Bağlantılar

ozkan1979

ozkan1979

Üye
29
AUG/10
Off
C6 v11.0.029 Firmware Tam 5530/5800 Çalışma - Çıkış
İlk taşıdık C6 v10.0.024 5800 ve 5530, pil tüketimini ciddi RAM yönetimi sorunları ve görünüşte vardı. Eh, hepiniz olarak biliyorum, bu Nokia'nın hataydı

Ancak görünen bazı orijinal C6 sahipleri için bu hataları sabit olması.

PNHT her zaman kendi taraftarları için en istiyor Bu yüzden bu güncelleştirme yakaladı ve sizin için pişmiş

Şu anda, FW başarıyla 5800 RM-356 ve 5530 RM-504 için de geliştirilmektedir Ön testler doğru bizim için görünüyor. RAM yönetimi iyi bir performans düzeyini korurken daha iyidir. FW her zaman hızlı ve çabuk hissediyorum

o look, biz serbest düşünüyorum olacak biz bugün

Yani, daha fazla bilgi için ayarlanmış tutmak

Çıkış! Daha fazla bilgi için forumu takip edebilirsiniz

Lütfen gönderilen tüm bizim don't ayna. Eğer metin kopyalamak için yetkili ama linkler olmadan indirebilirsiniz. Bunun yerine, web sitesi bizim link koyun

ALINTI YAPTIM PNHT BUGÜN BİR FW ÇIKARACAK GALİBA C6 v11.0.029 Firmware Tam 5530/5800

arfter

arfter

Üye
Yayınlandı bile!.., ;)

webersin

webersin

Üye
Yeni sürümünü bekliyorum hocam pusudayım seni biliriz tek :naughty:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürümünü bekliyorum hocam pusudayım seni biliriz tek :naughty:
denemelerdeyim :D
sorun olmazsa upload edecem
bu arada tema efekti eklemeyeceğim.çünki hepsi sorun çıkartıyor.özlilkle menüden ayarlara tıklandığında

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
karar verin menü 3x4 mü 4x5 mi :D

henes_42

henes_42

Üye
selam kardeşim, 4x5 menü tercihimiz, bu tercihte sanırım daha çok istek var, sen orda pusudasın, biz burda senin sayfanda, Allah razı olsun

arfter

arfter

Üye
4x5 elbette :D

henes_42

henes_42

Üye
kotukoylu kardeş pnht nin yeni modifiyesini indirebildinmi? pnht forumdayım ama indirme linkini bulamadım, şayet elinde varsa özelden gönderebilirmisin pnht modifiyesinin linkini

------

kardeş arayan bulurmuş, buldum ve indiriyorum şu an. seni bekliyoruz bu arada bilesin

webersin

webersin

Üye
4x5 harika hocam bekliyoruz bu gece biter mi acaba süpersin :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Tema efektine gerek yok hocam orjinal oyunları koruyabilirsen veya kaldırırsan daha iyi olur 1 tane flash oyun vardı ona gerek yok kaldırmanı tavsiye ederim. tşk

kesbi

kesbi

Üye
Ben de 4x5 olarak bekliyorum 8 gözle inşallah. Keşke imkan olsa da 6x8 filan da yapabilsek. Bir de ses kodeğini değiştiriyor millet. c6nınki daha kötüyse onu da ekleyebilir misiniz?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
değerli arkadaşlar tuş kilitlenme süresiyine aynı seçilmiyor.şarj olurken mediabar ışığı+yeşil+kırmızı sabit yanıyor.yalnız ram kullanımı gerçekten düzelmiş bu sefer....
ses kodeği+deniz arkadaşın paylaştığı kinetik scroll dosyasını ekledim....

ilkgul

ilkgul

Üye
ne zaman yayınlayacaksın

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ne zaman yayınlayacaksın
ancak yarın gün içerisinde hala üzerinde çalışmaktayım...bazı ufak sorunlar var...
sizden ricam sahurunuzu düzgünce yapın güzel bi uyku çekin :D

webersin

webersin

Üye
Güzel bir uyku çekiyorum gündüz veya akşam saatlerinde yeni fw bekliyoruz hocam + ları ve - leri gözüne çarpanlar olursa söylersen daha iyi olur bilinçlenmiş oluruz :hmmm

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
bu fw telefonun garanti kapsamından çıkarıyor mu?birde eğer bi yanlışlık olursa telefon çöktüğünde telefonu kurtarabilir miyiz ? yoksa servise gitmesi mi gerekiyor?

ilkgul

ilkgul

Üye
valla çok düşüncelisin ama güzel uyku ancak yeni versiyonu yükleyince gelir ama neyse artık yarın görüşürüz senden bir isteğim var ofis programlarını kaldırsan kayıt mayıt istiyo düzgün çalışmıyo birde orjinal oyunları korursak iyi olur şimdiden kolay gelsin iyi geceler...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
valla çok düşüncelisin ama güzel uyku ancak yeni versiyonu yükleyince gelir ama neyse artık yarın görüşürüz senden bir isteğim var ofis programlarını kaldırsan kayıt mayıt istiyo düzgün çalışmıyo birde orjinal oyunları korursak iyi olur şimdiden kolay gelsin iyi geceler...
ofisprogramlarının kayıt işlemi gayet basit:
wirelessla bağlan.çakma bir mail adresigir.sonuna kadar beleş sonra :D

webersin

webersin

Üye
Hala uyumadım belki çıkar diye :islik :naughty:

ayhanseda

Üye
yeni gelen FW en göze çarpan belirign bir özellik olan tuş kilidinde iken menuye basıp ekranda sürükle ile tuş kilidini açma özelliği olacak değil mi? ve Widget destekli ev ekranı da olacak mı?
Birde 3x4 ve 4x5 menü düzeni için seçmeli bir kurulum yapabilir miyiz? Ayarlar menüsünde bir seçim gibi birşeyden bahsediyorum. Eminim zor bişeydir ama ben yinede sorarak şansımı deniyorum.

Üst Alt