mutluadam
Üye
Dostum bu aslında sorun sayılabilecek bi olay değil,tuş kilidi anahtarı zaten telefonun hemen yanında değil mine gerek war oto kilide ama pocket sensor kullanmak isteyenler için bi alternatif olabilir
pocket sensör cebine koyunca önemli kardeşim. o ayrı konu karıştırmayalım
O zaman sen de pocket kurup teli ters koyarsın olur biter
kotukoylu suphi kardeşim fw güzel olmuş eline sağlık kafana sağlık. xpeed i süper kullanıyordum sonra bu fw yi gördüm. ve senin bu fw yi hazırlamanı bekledim ve değdi. eline sağlık tekrardan güzel olmuşç. özellikle 4x5 menü süper ekranda tek seferde daha çok şey görmek harika.( ha bu arada unutmadan sevis mesajı çalışıyor değil mi bi bak istersen)))) )
arkadaşım onları telefonun, ayarlar, ekran bölümüne girip bildirim ışıklarından kapatabilirsin. şahsen öyle yapıp kapattım, o yanan ışıklar vardı ya, artık yokŞu ortadaki ışıklar sürekli yanmasa tam süper olacak bi türlü kapatma yolunu bulamadım böyle bir fw de çıkar mı acaba hocam
Yeşil - Beyaz - Kırmızı (Telefonu kurcaladığımız zaman hepsi yanıyor Şarj süresi önemli)
arkadaşım onları telefonun, ayarlar, ekran bölümüne girip bildirim ışıklarından kapatabilirsin. şahsen öyle yapıp kapattım, o yanan ışıklar vardı ya, artık yok
bana cevap verebilecek yokmu? - + lar konusunda
arkadaşlar pocketsensor uygulamasını indirip kurdum telefona ancak kullanımı ile ilgili bilgi verebilecek olan varmı?
Getirileri
1) C6 ve N97 Widgeti (Widget Desteği)
2) C6'daki Slide Tuş Kilidi
3) Yeni 5x4, 4x4 Menü
4) Yeni Email Programı
5) Quick Office İçinde Gelir
6) Adobe PDF Reader İçinde Gelir
7) RAM Başlangıçta 50mb-55mb, Telefon Kullanılırkende 45mb-50mb Arasındadır
8) Zip Programı İçinde Gelir
9) Artık WMW Dosyalarını Real Player Oynatabiliyor.
10) Music Oynatıcıdaki Ufak Güncellemeler
11) Rehber Güncellemeleri
12) InstallServer.exe içerir. RomPatcher+ Gerektirmez.
13) N97/C6'daki Internet Tarayıcı
14) N97/C6'daki Flash Player (Version 4)
15) N97/C6'daki Internette Arama Fonksiyonu
16) Fotoğraflar Uygulaması Güncellemesi
17) SIP Ayarları (Wirofon Olayı)
alper sende karıştırdın galibapocket sensörü tam ayrıntısı ile bildiğimi söyleyemem ama bildiğim aktif edince cebine sokunca telefonun üstünü sensörleri kapatınca (elle,örtüyle,cenbine koyunca v.s) ekran kapanıyor. bana öyle geliyorki sen light kontrölü yükleyecektin karıştırdın. o zaten bu cwf de programlarda var ilk sayfada yazıyor. türkçeleştirmiş ustamız ışık kontrol diye. bunlada işte telefon yerine bu programla ayarları yapıyorsun aktif edip. gerçi hiç kullanmadım ben light kontrolü.
Temayı buldum paylaşayım isteyen varsa çeksin yüklesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?