ozkan1979
Üye
n97 güncellemesini yapmamak gerekir elbette.telefon uçsa bile yere indiririz :d[SIZE="2"]BİR ŞEY DANIŞACAKTIM BEN BUNDAN ÖNCEKİ FW YÜKLEDİM KULLANIYORUM VE HOŞUMA GİDİYOR ÇOK SÜPER KÖTÜKÖYLÜYE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
SORUM ŞU DİYELİM GÜNCELLEME GELDİ V60 GÜNCELLERSEM BİR SORUN OLURMU
2. *7370* YAPTIMTIGIMDA NE OLUR SADECE KURDUGUM PROGRAMLARMI GİDER YANİ İLK FW ATTIGIM HALEMİ GELİR ONA GÖRE *7370* YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM
3-tsunami™ 5800XM{N97 Mini Based} FW DE ARDAŞIM Ricochet YAZMIŞ N97 İÇİN GÜNCELLEME GELDİMİ
KESİNLİKLE YÜKLEME TELEFON UÇAR DEMİŞ DOGRUMUDUR
YANİ GÜNCELLEME GELDİGİNDE GÜNCELLEME YAPMAYALIMMI?
TEŞEKKÜRLER[/SIZE]
n97 güncellemesini yapmamak gerekir elbette.telefon uçsa bile yere indiririz :d
jafla yeniden kolayca yazılım yüklenebilir.
evet 7370 kodunda sadece yüklediğiniz prolar gider ve varsayılan ayarlara döner tel...
5800 için v60 geldi diyelim.telefonunuzu rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.sorun çıkatmayacaktır.tabi yine jaf üzerinden
kurduğun programları kaldır abi?fw gayet güzel kullanıyodum.Program paketini yükledim o paketi yükledikden sonra 3g çekmedi telefon ne yapmam lazım ?
opera mobile ikidebir kapanıyorbu sorun bitek bendemi var? Ayrıca green default temasını nerde bulablrm? Teşekkurler.
bu sorun bende de var gerçi ben burdakini yüklemedim kendi yaptığımı yükledim durum aynı ramdan diyorum ama 5800 orjinali kadar ramım var nerdeyse
rds olayı 5800 de versiyon v40 tan sonra kronik bir sorun halini aldı dolayısıylasayın kötüköylü arkadaşım sen den bır rıcam olacak tabıı mumkunse radyonun rds sı nasıl acılıyo rds var dıyo ama maalesf radyo yayınında olmuyo yayında var ama calısmıyo nedenı ne olabılır acaba?
güzel kardeşim o temanın orijinal ismini değiştirdim.dolayısıyla şimdi bende bilmiyorum ismini kusura kalma.bundan ötürü cevapta yazamadım...kötükoylu kardeş mesajımı okumadın galiba kardeşim canım benım bana o black xpeed temayı yollama şansın var mı yardımcı olursan sevınırım :
maalesef ramblow.lar hackli vs deniliyor ama ben sifre istemeyen (süresiz) bulamadım. tek kullanımlık bir sifre görmüştüm, denedim ve tek kullanımlık çalışıyor. sifre olarak 43532 girersen kullanabilirsin, ama dediğim gibi tek kullanımlık. her kullanımda bunu girmen lazım. veya kotukoylu kardeşin tsunami sürümü varramblow sifre istemeye basladi ne yapabilirim...
ya zor olmuyo mu böyle burdan konuları alarak g*****pta konu taşımak...ramblow sifre istemeye basladi ne yapabilirim...
ya zor olmuyo mu böyle burdan konuları alarak g*****pta konu taşımak...
bak bu seferde her soruya cevap verebilmek için başkalarının sorularını buraya taşıyosun...
en azından link eklede böyle kafan ağrımasın
@bertas la rıdvana da selamları mı ilet...
hala inanmıyolar ya bu fw nin bana ait olmadığına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?