maskex
Üye
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????* LÜTFEN CEVAP RM-356 DA SADE VERİLEN 3 DOSYA İLE OLUYORMU????????????
Kötüköylü nün verdiği sürüm bulduğum EN SAĞLAM c6 sürümü
O yüzden tıpatıp aynısının videoda gördüğünüz tema efektli olanını yaptım ve upload ettim isteyen indirsin ... (özkan1979 yüzünden aklıma takıldı)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DOSYALARLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar e posta uygulamasını kullanamıyorum bu fwde. var mı bir çözüm ?
bu yazılımdada kullanbilirmiyiz bu masa üstünü kullanabilirmiyiz
ev ekranına 5 kısayol çubuğu ekleyebilirsiniz.(bu modifiyeyi daha önceden de paylaşmıştım bilen bilir).
bi gün cihaz brick olucak başıma kalıcakhergün FW atılırmı ya ?
....
sonra yavaş yavaş işi kapmaya başladım ilk fw yi yükledim ayarları yaptım tamam herşey güzel sabah bi baktım yeni bi fw çıkmış ona bi bakayım dedim ve şimdi bağımlılık oldu telefona 2 günde bir fw atmazsam kaşıntı tutuyor yazık 5800 ıma acıyorum ama ne yapayım)) 5800= aşk
arkadaşlar tema önerisi alabilirmiyim....
arkadaşalr fw yi atcam ama bişi var rm-356 klasorune sadece bu çıkan 3 dosyayı atıp yapiyorum acaba sorun cıkarmi lütfen cevap..........????????????????????* LÜTFEN CEVAP RM-356 DA SADE VERİLEN 3 DOSYA İLE OLUYORMU????????????
çok teşekkür ederim
ben daha önceki sürümünü kullanıyorum zar zor yaptım sonunda xpolere sorun çıkarıyordu
file browser ile sorunzuz yaptım ama
çok kasıyor takılmalar oluyor
çok teşekkür ederim
önemli değil
bazı efektlerde olabilir kasılmalar benim denediğimde kasılma yoktu ama bunu kurdum bu tema efekti gerçekten çok güzelmiş ... daha format atmak istemiyorum modifikasyon bölümüne de bi süre girmeyeceğim
tercih meselesibana bi önceki daha iyiydi gibi geldi ama??
benim sana gönderdigim dosyalardaki efecklerimi kullandın
nasıl güzellermi
şunda memnunmusun kasma falan oluyormu telefonda bende atmayı düşünüyorum yeni fw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?