hala cevap bekliyorum yükleyen arkdaşlar yaşadıkları arama sorunundan başka bir sorun gördülerse belirtsinler lütfen.
ARAMA SORUNU DÜZELTİLMİŞTİR.bu arada....
kullananar tema efektini nasıl buldular...lütfen aktarsınlar deneyimlerini
12 kişi okuyor.bir tane cevap yok
arkdaşım elbette v11 neden uğraşıyorum geceden beri?
daha bitmedi uploada geçecem.
arkadaşlardan cevap bekliyorum...
eski sürüm(v10) stabil duruyo orada linki zaten?
kotukoylu Tema efekti berbat. orjinali bile daha iyi.. Fw nin geneli çok güzel. Telefonum arama yapmıyor güncelemeni sabırsızlıkla bekliyorum. LÜTFEN TEMA EFEKTİNİ DEĞİŞTİR.
kotukoylu Tema efekti berbat. orjinali bile daha iyi.. Fw nin geneli çok güzel. Telefonum arama yapmıyor güncelemeni sabırsızlıkla bekliyorum. LÜTFEN TEMA EFEKTİNİ DEĞİŞTİR.
Müzik tarayıcı mümkünse E:\\Music\\ kısmını taramasın Podcastleri görmüyor. E:\\ iyidir.. E:\\Music\\ E:\\Podcasts\\ yapınca da çakışma oluyor,Müzikleri sürekli yenilemek gerekiyor
Galeride resimleri sadece images'ten tarasa. Kurduğum kurmadığım her şeyin resmi çıkıyor. Sinir oluyorum.
Bence sadece music iyidir. Podcast kullanan fazla yok nasıl olsa. Öbür türlü telefon melodilerinden tutun, kartta bulunan olur olmadık tüm ses dosyaları ekleniyor ve hiç hoş olmuyor. Sanırım çoğunluk benim gibi düşünüyordur.
kotukoylu Kullandığın tema efekti iyi değil, hem görsel değil hemde hızlı değil. FW yi sabah yükledim, gün boyu ofiste çalışıyordum, neden arayıp soran olmuyor diye merak ettim, ben bari birilerini arayayım dedim hoop arama yapmadı. Farklı FW atmak istemiyorum, seninki sorunsuz çalışıyor. Emeğine sağlık. Upload etmen zaman alırmı? aramam gereken yerler var . İyi çalışmalar.