18.03.2011 itibariyle Vodafone Live ile Bedava İnternet Olayı Bitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eurowision

eurowision

Üye
    Konu Sahibi
18.03.2011 itibariyle Vodafone Live ile Bedava İnternet Olayı Bitti
Çok değerli arkadaşların bedava internetle ilgili 1000'lerce konu açması üzerine vodafone bu olayı duydu ve açığını kapattı artık vodafone live ayarlarıyla internete bedava girilememektedir. :megafon:Siz kıymetli arkadaşları tebrik ediyorum sağır sultanı bile bu durumdan haberdar ettiniz bravo.:off::op::nono:

Vodafone çalışanlarından birileri bu konuları gördü veya bedava internete girmemizi çekemeyen arkadaşlar vodafone'a şikayette bulundu galiba. Adil kullanım hakkı gibi saçmalık olmaksızın 3G ile 1 mbps hızındaki bedava kullandığımız internet 18.03.2011 itibariyle son bulmuştur herkese duyrulur.
:bann::bann::bann:

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
hayırlısı diyelim arkadaşımm....

ali0503

ali0503

Üye
olmaz böyle birşey ya dün gece film indiriyodum telefona 2mb kala kesildi internet daha hiç giremedim.arada oluyodu kesinti ama bir süre sonra düzeliyodu demek bitti bedava günler.herkes konu açarsa üstünede şikayet ettiler tabi böyle olaçağı belliydi ne diyeyim bu insanlara bilmem ki! :(:(:(:off:

• Beğen
Tepkiler: Catty
harock

harock

Üye
iyi de oldu o kadar birşey yaptığını sananlar yüzünden :@ her biri ayrı konu açıp durursa görevli arkadaş forumu düzeltmezse olacağı buydu öte yandan zaten vodafone live nin bedava olması çok ta kullanışlı değildi

333fatik333

333fatik333

Üye
sen ne demek istiyorsun lan harok yok iyi değil yok şöyle yok böyle hı iyi değilse kullanma öyle kendi kendine artistlik yapmaya benzemez bu işler

gomla1

Üye
vay anasını ya ne güzel girioduk hep bazı kişiler yüzünden vodafon öğrendi ne yayıyon

Larock

Larock

Üye
kalkıp meydanda açık açık duyuranlar oldukça bedavayı çok ararız. buldunuz bir açık, kullan gitsin, daha adamları ne uyandırıyorsun ki...

gomla1

Üye
harock
Sen yorma o güzelim beyninini ben her koşulda bedava bağlanrm hemde hız düşmez o yüzden rahat ol pakete felanda gerek yok nasıl yapıyo deyip kendini ye emi

sen iyimsin ya boş boş konusma bedava bağlanırmıs sen kimsinki bedava bağlanasın.

evanescence

evanescence

Üye
ben de beles baglaniyorum ki harocktan aldim bir kac tuyo tabi bunlari bas bas bagirmam girdigimiz yol bir harika :)

stanl

Üye
ben de beles baglaniyorum ki harocktan aldim bir kac tuyo tabi bunlari bas bas bagirmam girdigimiz yol bir harika :)
selam arkadaşlar ben rica etsem nasıl ücretsiz bağlanıldığını söylermisiniz benim bildiğim bi kaç yok vardı ama artık bağlanmıyor isterseniz [email protected] mail atarsanız çok sevinirim bilgiler paylaştıkça güzeldir :)

OğuzcanAbi

Üye
Bi ay net paketi yapmadım .d karlı çıkmıştım neyse artık .d

nehalem28

Üye
Millet kesin şikayet etmiştir arkadaşlar giren arkadaşlardan ricam nasıl girdiklerini banada öğretebilirlermi?

vic353

vic353

Üye
ben şahsen beleş bulsam forumlarda asla konu açmam kimseye de söylemem bas bas bağırırsanız vodafone da kapatır sa lak değil ya bu adamlar

333fatik333

333fatik333

Üye
Sen yorma o güzelim beyninini ben her koşulda bedava bağlanrm ;) hemde hız düşmez o yüzden rahat ol ;) pakete felanda gerek yok nasıl yapıyo deyip kendini ye emi:D
ne yiyecem lan ben kendimi zaten şimdide bedava bağlanıyorum download hızıda aynı sen ye o küçük beynini:vur

flkra

Üye
nasıl girildiğini merak edenler için eskıden pc üzerınden firefoxta proxy ayarlarnı yapıp 212.65.136.226:9401 pc baglanıyordu yaklasık 500/kps hızla download yapıyordu ama bazen calısıyor genede 2 gundur 7-8 gb ındırme yaptım bu sekılde sımdı ıse ebuddy.com. üzerınden gırıyor ama 150kps hızla tek sorunu flash desteklemıyor sıteden javayı acarak surf yapabılırsınız alıntı degıldır alınterıdır paylasmak yasaktır eger bu acıgıda kapatmak ıstersenız paylasabılırsınız herkeze bol sans

Gambit2

Üye
Yok abi ya olur mu öyle şey hem bedava hemde yüksek hızdan internete bağlanma hiç sanmıyorum öyle birşeyin olacağını.

flkra

Üye
telefonun markası nokıa ıse nokıa pc suıte den ınternete baglan oradan yenı olustur orada kı erısım felan fılan yazıyor vflive yazacaksın kulanıcı adı vodafone sıfre yok dırek baglan dıyorsun sonra zaten baglanıyor ama eskısı gıbı dırek gıremıyorsun mecbur olarak ebuddy uzerınden gıreceksın ama bazen calısıyor bedavada gercekten telefonun ne kadar hız desteklıyorsa o kadar hızlı dowloand yapabılıyosun sadece bıraz cabala yaparsın zor degıl eger dogru ayarlarsan zaten 0.facebook a pc den gırebılırsn ben genel anlamda pc den kullanıdıgım ıcın pc uzerınde bırazda olsa acıklama yaptım

asi430

asi430

Üye
ne güzel bedava giriyorduk...

gomla1

Üye
beyler internet yok işte uzatmayın yaa kapansın bu konu yukarıdaki arkadasın dedğide yok öle bir şey sizi kızdırıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt