vodafone kontörlu hatlara bedava internet

Sponsorlu Bağlantılar

333fatik333

333fatik333

Üye
    Konu Sahibi
vodafone kontörlu hatlara bedava internet
arkadaşlar ilk önce vodafone nin kendi sitesine giriyoruz(google=vodafone)daha sonra en aşağıda telefonuna otomatik ayar gönderme yeri var oraya numaranızı yazın(başında 0 olmadan 10 haneli)daha sonra gönder seçeneğine basın gelen sayfada telefonunuzun marka ve modelini yazın en önemlisi şimdi göndereceğiniz ayar vodafone live olmalı çünki bu ayar bedava giriyor.gönderip telefonunuza kurun varsayılan ayar olarak belirleyin ve artık internetiniz bedava. ben 2 aydır kullanıyorum ne 1 kontör gitti ne de bişey oldu ve çok hızlı geçen recep ivedik i indirdim 3gp 160 mb 14 dakikada tamamdir.yaptıktan sonra bi teşekkür butonuna basarsınız artık :kop:

• Beğen
Tepkiler: makkoli, onurahmet03, Metin2ci22 ve 3 diğerleri

balpinar

Üye
harbi bedava la.d

quad4core

quad4core

Üye
evet bende duymuştum bunu ama benim internet aboneliği var 3 gün sonra bitiyor aboneliği iptal edip bedava girecem bende :)

crusaderr

crusaderr

Üye
Birde şöyle bir durum var nokia e posta ile spb tv live ile çalışmıyor çözümü varmı acaba

ensarb

Üye
peki bu durum yasal mı? Tespit edildiğinde bir soruşturma olmasın?

333fatik333

333fatik333

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım haklısın sbp tv izlenmiyor ama olsun sonuçta beleş ve yasal

kraliletisim

Üye
Vodafonenin ocak ayında süper bedava netine abone olanlar bedava girebilir...Vodafone bedava neti 2 ay daha uzatmş...Vodafone sağolsun..

buraq1711

Üye
Arkadaşlar ben bu vodofone live ayarları nı nasıl yapcam msj attım geldi kur dedim varsayılan olarak ayarla dio ama varsılan olarak nasıl yapcaz bilmiol tel marka sı samsung SGH-F480 Yardım ederseniz çok sevinirim..

eurowision

eurowision

Üye
siz değerli arkadaşlar heryere konu açtığınız için vodafone bugün itibariyle bu açığını kapattı artık bakiye düşüyor.Yani VodafoneLive'dan bedava internet olayı bugün itibariyle öldü. 1000 tane konu aça aça vodafone'a kadar duyurdunuz bu olayı tebrik ediyorum.(Sözüm sadece size değil)

haPsi

Üye
bu olay aynen bitti bakiyem -5 lirA oldu bu yüzden

333fatik333

333fatik333

Üye
    Konu Sahibi
siz değerli arkadaşlar heryere konu açtığınız için vodafone bugün itibariyle bu açığını kapattı artık bakiye düşüyor.Yani VodafoneLive'dan bedava internet olayı bugün itibariyle öldü. 1000 tane konu aça aça vodafone'a kadar duyurdunuz bu olayı tebrik ediyorum.(Sözüm sadece size değil)
arkadaşım burada konu açmasaydık sen nasıl duyacaktın bu haberi diğer arkadaşlar nasıl duyacaktı.Başlatma şimdi vodafone a bititrirse bitirsin çokta s........... de

--Usta--

--Usta--

Üye

Hahahah :kop::kop::kop::kop: abi varmı böyle bişey yaa..la öldüm gülmekden olum :d::d::d:

phasan

phasan

Üye
vodafonede bitirdi bedava interneti

lozan123

lozan123

Üye
ben hayla giriyorum bedava :S Kontorum 0

yyusufi

Üye
aferin sizeee:megafon:

scandall20

Üye
filmi hangi siteden indrdin :D:D

fatih54102

fatih54102

Üye
GİZLİCE PM İLE MAXİCEP ÜYELERİNE SADECE BİLDİRSEYDİNİZ HALA GİRİYOR OLURDUK TEBRİKLER YANİ:bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann:::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann::bann

nesto3

nesto3

Üye
haha :D

ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
sağlık olsun :D:D

Üst Alt