MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Fatih sen kadar beni de tanır benim kimseyi banlatma derdim yok benim de 29 puanım var zaten ama bu bölüm bilgilendirme bölümü senin konunsa alakasız bölümle,üstelik telefonla hava atmak da en saçma kavramdır arkadaş telefon ya havası mı olur N9 u elimde gören afallıyor bende alttarafı telefon diyorum demiyorum şöle böle hava atıyım kimseye
Fatih sen kadar beni de tanır benim kimseyi banlatma derdim yok benim de 29 puanım var zaten ama bu bölüm bilgilendirme bölümü senin konunsa alakasız bölümle,üstelik telefonla hava atmak da en saçma kavramdır arkadaş telefon ya havası mı olur N9 u elimde gören afallıyor bende alttarafı telefon diyorum demiyorum şöle böle hava atıyım kimseye
Artik iphone la hava atma devri kapandi artik asgari ücretle çalışan insanlar bile iphone alıyor .... (Asgari ücretle çalişanlari yadırgamıyorum yanlış anlaşılmasın.. ) senin yaptiğın ve buraya konu açmam aşırı derece gereksiz ve saçma Bence mod a konuyu silmesi için rica et daha mantıklı olur...
Kardeş ne yap bılıyonmu 1850 tl vercegıne o para kadar Çin malı I phone al toplu olarak mesala kımın önunde hava atacaksan sanırsam (Kızların yanında) Telefonu ac birisiyle görüş sinirlen sonra Duvara Firlat parcala onlarda desın adama bak I phoneyı duvara fırlattı parcaladı ne para varmış desınler
Kardeş ne yap bılıyonmu 1850 tl vercegıne o para kadar Çin malı I phone al toplu olarak mesala kımın önunde hava atacaksan sanırsam (Kızların yanında) Telefonu ac birisiyle görüş sinirlen sonra Duvara Firlat parcala onlarda desın adama bak I phoneyı duvara fırlattı parcaladı ne para varmış desınler
maksimum hava sirkülasyonunu sağlamak için iyi bir yöntem olabilirKardeş ne yap bılıyonmu 1850 tl vercegıne o para kadar Çin malı I phone al toplu olarak mesala kımın önunde hava atacaksan sanırsam (Kızların yanında) Telefonu ac birisiyle görüş sinirlen sonra Duvara Firlat parcala onlarda desın adama bak I phoneyı duvara fırlattı parcaladı ne para varmış desınler
Hava icin alcaksan hic alma daha iyi. Anlamadigim ve sinir oldugum sacma sapan bi zihniyet. Hava atmak icin telefon almak..peeh ne gunlerdeyiz
Dediğln gibi olsak, kimse Ayfon Dörtes veya Galaksi Esüç almaz
Arkadaşım cep telefonlarının yeni çıktığı dönemlerde yeni yetme ergenler telefonu alır kılıfa koyar kemere takarlardı sonra tişörtü telefonun üstüne çıkarırlardı telefon görünsün diye onu getirdin aklıma.telefon hava atılacak bişey değil ki şu zamanda zaruri ihtiyaç. Düşüncen yanlış bence ama yine de hayırlı olsun diyelim
Dedigin gibi derken neyi kastettin anlamadim?
Evet kesinlikle katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?