17 liseli hamile kaldı

Sponsorlu Bağlantılar

milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
abi konu koptu gidiyo valla ülke meselesi olcak...
ben kaçtım ortamdan...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kültür farklılığını anlaması zor değil zaten Ahmet. Mesele 'insanlık' .. İnsanlık namı bu kadar basit değil işte..

Hasan bari sen yapma. Onlara göre de senin benim böyle yaşamam insanlık değil. ;)

Her şey kültür farkına çıkıyor. ;)

Türkiye'de yok mu sanki bu ayıpladığınız şeyler? Hadi hamileliği geçtim ama bir erkek değil, bir kız sınıfındaki 17 erkekle beraber oluyor. Herkes demiyorum yanlış anlaşılmasın şimdi.

Aradaki fark onlar açıklıyor, burada saklanıyor.

Ayrıca şunu da ekleyeceğim. Sex insan bünyesi için, yemek içmek, susamak gibi doğal bir ihtiyaçtır. ;)

Salihyet

Salihyet

Üye
Binbirgece kıvamına gelmiş bunlar yha :D :kop:

derya_demet

derya_demet

Üye
sende annesin benım burda kasettiğim çocuklar bannane kızların kımınle yatıp kalkmasından doğacak çoçuklara üzüldüğümü anlatmak istedım ama bunu anlayan yok ne yazıkkı buda benım son yorumum siz hayatı ve bu durumları gırgıra almaya devam edin ii forumlar:oke:sana katılıyorum ceren..olan çocuklara oluyor kimse onların ne olacağını düşünmüyor maalesef:(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Dünya'ya her şey lazım kusura bakmayın ama bunlar olmasa, millet elalemin kızına karısına saldırır. Bunu da mecliste geçen dönemde bir milletvekili söylemişti. Tam şeklini yazmayayım.

Kısacası dünya da hepsi olacak ki, diğer şeyler olmasın. Olmuyor mu yine oluyor ama onlarınki de sapkınlık. ;)

iremm

iremm

Üye
ABD'de yaşları henüz 18'den küçük 17 genç kızın aynı adamdan hamile kalması ülkeyi şoke etti. Hamile bırakan kişi de evsiz barksız bir genç.

yha konu onların kültürüne göre yaşayış tarzlarına vs vs vs normal diyosunuz o zmn bu konu nie o ülkeyi şok etti bilmem ne psikologlara gidilmiş vs yani nie gündemlerine bu konu oturdu demekki ortada onlar için de bir ilginçlik söz konusu "normal normal" bilmem neyse bu konuyu kaale almamaları gerekirdi ortada bir saçmalık var ki bu kdr dikkat çekmiş konu her neyse bunu kapatayım ayrı bir meseleye geçelim bize ne elin Amerikalısından bize ne elin Rusundan bilmem nesinden diyip her şeyi dalgaya almakla vs le bu işler yürümez tamam önce kendi çevremizi düzeltmeliyiz bi kendi halimize bakmalıyız ama bu tür konularda da duyarlı olmalıyız olaylara böyle bakarsak yrn öbürgün aynı ortam bizim çevrede de oluşur
neyse son olarak bazı arkadaşlar konuyu ciddi olarak ele alabilir ama bzm için sadece komiktir düşüncesinede saygı duymak zorundayız!

brhm32

brhm32

Üye
way be helal olsun elin oğlu neler yapıyooooooo

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İrem ben kendi hayatımdan memnunun banane 100 metre ilerde naptığını bilmediğim adamdan...

FerreT

FerreT

Üye
İrem ben kendi hayatımdan memnunun banane 100 metre ilerde naptığını bilmediğim adamdan...

Ahmete katılıyorum.17 yaşına gelen birey olgunlaşmıştır.Neyin doğru neyin yanlış oldugunu biliyordur.Kızlar bunu ilişki için yapmamıştır,öyle bi durum olsa çocuğu aldırır geçerlerdi.Onlarında düşünceleri farklı ne için yaptıklarını onlarada sormak lazım.Afrikada ölen ceylanı düşünmek yerine açlıktan ölmemek için savaşan aslanıda göz ardı etmemek lazım.Vahşi hayvan tatlı ceylana nasıl kıydı ? Bunlar boş laflar..

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ben bebeklerden bahsetmedim cerenin çocuklar kelimesini ben kızları anlayıp cevap yazdım...ama birde şu varki ben çocuğuma tek başıma bakıyorum ve bir bebeğin nasıl büyüdüğünü benden daha acımasız şekilde öğrenen yoktur....
onlar gibide sapıkça yapmadım ben bu çocuğu....

açtırmayın ya....

hamile kalmayı bilen bakmayıda öğrenir..

öğrenmezsede hayat seve seve??! öğretir...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sen düşün milletin çoluğunu çocuğunu. Ben işin eğlence kısmındayım.

Bundan sonra okulu bırakıyorum. Evsiz barksız olunca baksana neler oluyormuş :pro:

iremm

iremm

Üye
Sen düşün milletin çoluğunu çocuğunu. Ben işin eğlence kısmındayım.

Bundan sonra okulu bırakıyorum. Evsiz barksız olunca baksana neler oluyormuş :pro:

ben bişi demedim ztn :) hrkesin kendi bakış açısı farklıdır zaten daha önceki yorumumda da olayı komik olarak ele alan olabilir ama dier boyuttan ele alanlara karsıda saygılı olmalılar dedim ;) bnde eğlenmeyi bilirim mrk etme ama yeri geldiğinde milletin çoluğunu çocuğunu düşünmeyide bilirim ki bana zararıda olmz :oke:

chakır66

chakır66

Üye
aceba soyunda türklük varmıdır