CEREN
Üye
genc cok şanslıymış kıskanmamak eldemi
DiaBLoS™;932499' Alıntı:iyi b . etmişler...Soysuz insanlar.
Ahmet burdaki lafınla konuyu tartıştığın kişinin yorumu ile ve konuyla ne alakası var ...Not: Ahlaklı gözüküpte kara çarşaf altında ne dümenler çevirenler var.
Ahmet burdaki lafınla konuyu tartıştığın kişinin yorumu ile ve konuyla ne alakası var ...
ordakı kızlar isterlerse 100milyon erkekle yatsınlar banane benım ifade ettiğim ve üzüldüğüm konu çocuklar sen neden bunu anlamakta zorlanıyorsun bende bunu anlamadım değil sana pm atayım bundan sonra seni görmezden gelirim ben burda.kara çarşafta senin fesatlığın çok fazla yüksekten de uçma ama yaşına veriyorum hayatın sillesi bianda gelir sonra şaşa kalma anladınmı kardeşim
Yaz geldi, sivrisinekler bastı benim odayı, vızıltı geliyor.
Ya işte bu sitede 3 senedir yapamadığımız olay bu. Bu konu gayet makaraya alınabilir eğlence çıkabilir, ama ne var? Millet ciddi bir şekilde, yok çocukları düşünüyor, yok nolacakmış vs vs. Sen gelipte sosyal içerikli mesaj atıyorsun. Bırakta eğlenelim şu konuda, dalga geçelim ama yok. Olmaz.
Bırakında eğlenin konularla, bu ciddiyetten feci şekilde rahatsısız. Ben değilim rahatsız olan sadece onu da belirteyim.
Ama bu takım elbisi durumunu elbet bitireceğiz.
ahmet haklı
ya neresi çocuk bunların....
ağzımı açmayayım dedim ama....
çocuk dedikleriniz aynı anda aynı kişiyle cinsel ilişkiyi,, hamile kalmayı biliyor...
hamile kalacağı kişiyi sapıkça seçiyor sonra çocuk....
ya bırakın bu işleri...
dalga geçilir bu konuyla....
ciddi yönü ne ya
aynen ablacım bende öyle valla bunlara ne desen az..bizde o yaşlardan geçtık ya...bırak 17 kişi aynı anda ilişkiyi(iğrenç)
erkeklerin yüzüne bakarken utanırdık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?