16000 HİT alan konum 7 beğeniye ulaştı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beğenip geldim :) Tebrikler

_symbiancı_

Üye
tebrikler

- - - Eklendi - - -

tebrikler

_symbiancı_

Üye
beğeni için

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hocam mobil olanlarda oluyor ya da bazıları gerçekten önemsemiyor indiriyor kullanıyor ama bir teşekkürü beğeniyi çok görüyor:)

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben artık konuyu açıp bırakıyorum.Kimsenin teşekkür edip etmemesine bakmıyorum.Forum üyelerimiz yararlansın yeterli.Açtığım konuları takip edip linki kırık olan olursa güncelliyorum.Bu bana yeterli.2.000 kişi girmiş bakmış indirmiş ne beğenmişler ne teşekkür etmişler.Canları sağolsun üstad.Bunu çok kafama takardım eskiden.Şimdi görmüyorum bile.Durmak yok paylaşımlara devam :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Ben artık konuyu açıp bırakıyorum.Kimsenin teşekkür edip etmemesine bakmıyorum.Forum üyelerimiz yararlansın yeterli.Açtığım konuları takip edip linki kırık olan olursa güncelliyorum.Bu bana yeterli.2.000 kişi girmiş bakmış indirmiş ne beğenmişler ne teşekkür etmişler.Canları sağolsun üstad.Bunu çok kafama takardım eskiden.Şimdi görmüyorum bile.Durmak yok paylaşımlara devam :)

orası öyle tabiki engel değil ama şimdi mesela siteye girdiğimde mesaj kutumun rengi değiştiyse ve açtığım konu beğenildi ise bu benim hoşuma gidiyor yoksa gerisi teferruat karşılığında para almıyoruz sonuçta

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Ortada bir emek var ve bunu beğenmemek çok ayıp birsey pc ye gectiğimde beğenicem emeğinize sağlık.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslinda begeni olayi biraz karisik. Benim cok fazla paylasimim yoktur ama begeni sayim en son hatirladigima gore bin i gecmisti. Paylasimlarda begenmekten ziyade uygulamayi indirip bir an once kullanmaya odaklanildigi icin begeni es geciliyor.

ANIL

ANIL

Admin
Bir üye görmüştüm 0 konu 100 beğeni :D daha çok mesajlar beğeniliyor bence. Bahadır haklı ama beğeni sayısı arttıkça daha fazla paylaşmaya yöneliyor insan.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
beğeni sayısı önemli değil aslında ben daha ziyade açtığım konuların beğenilmesinden bahsediyorum yoksa benim heralde 100 yorumumu najanaja beğenmiştir konularına teşekkür ettiğim için :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Revengeful

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt