16000 HİT alan konum 7 beğeniye ulaştı :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
tebrik mi etsem ki :hmmm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Beğeni paralı sanki forumda :D

codblackops2

codblackops2

Üye
beğendim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

bu forumda beğeni almak için konuların gerçekten çok üst düzey konular olması gerekli heralde elit kesim takılıyor bizim siteye öyle her konuya beğeni yok

bir arkadaş, bu konuya teşekkür etmeyene hakkımı helal etmiyorum yazmış millet korkudan teşekkür yağdırıyor konuya :hmmm

ben zorla saadete karşıyım. Adam isterse teşekkür eder isterse etmez ona kalmış birşey.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

orası öyle benim konu hakkında ne düşünüyorsun

- - - Eklendi - - -

beğeniyi hakediyormu?

evet hem de fazlası ile o kanalları tek tek toplayıp derlemek kolay değil. Birde sen bunu bir uygulamaya dönüştürüp markete para ile koyabilseydin iyi olurdu.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi

evet hem de fazlası ile o kanalları tek tek toplayıp derlemek kolay değil. Birde sen bunu bir uygulamaya dönüştürüp markete para ile koyabilseydin iyi olurdu.

onu akın yaptı ama bu konudaki kanalları eklemiyor nedense :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Hayırlı olsun :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Kafaya Takma Abim Beğeni Derdimiz Yok Para Derdimiz Yok. Maksat Paylaşım Olsun, Bizim Yararlandığımız Şeylerden Başkalarıda Yararlansın Dimi:)

Mesela Benim Konunun Hitide 4 Ayda 43 Bin, Ayda Ortalama 1300 Üye Konudan Faydalanıyor ve Sadece 26 Üye Beğenmiş:s

Maxicep Üyeleri Çok Vefasız. Sen Biliyorsun Abi O Konuyu Ne Şartlarda Hazırladığımı...

Ama Kafaya Takmıyorum Sende Takma Abim:)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Kafaya Takma Abim Beğeni Derdimiz Yok Para Derdimiz Yok. Maksat Paylaşım Olsun, Bizim Yararlandığımız Şeylerden Başkalarıda Yararlansın Dimi:)

Mesela Benim Konunun Hitide 4 Ayda 43 Bin, Ayda Ortalama 1300 Üye Konudan Faydalanıyor ve Sadece 26 Üye Beğenmiş:s

Maxicep Üyeleri Çok Vefasız. Sen Biliyorsun Abi O Konuyu Ne Şartlarda Hazırladığımı...

Ama Kafaya Takmıyorum Sende Takma Abim:)

dostum maksat beğeni butonunu gündeme getirmek ama paylaşım yapan arkadaşlar konuya yorum bile yapmamış enteresan

her konuyu beğenicez diye birşey yok ama o konu hazırlanırken belliki bir emek harcanmış ve kopyala yapıştır yapılmamışsa
bir beğen butonuna basmak senin bunu takdir ettiğini gösterir yani ortada bir emek var...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Tebrik ederim emeğine sağlık

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tebrik ederim kaptın beğeniyi :ehe

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
7 Beğeni gerçekten büyük bir ayıp haklısınız kesinlikle öyle konuya. Ben kendim özel olarak size teşekkür ediyorum böyle bir konu için. Bizim insanlarımız biraz böyledir yararlanıp çeker gider. Ve unutmayın ki 16000 hit yapan konunun belki 15000 i misafirler tarafından yapılmaktadır. Bu ayıp o 1000 defa girip çıkan üyelerin yaptığı ayıptır. Ve son olarak yorumları okudum. Anafor.CK abimin yaptığı her yoruma kefilim onu tanısaydınız eminim bu yorumları yaptığınız için siz de utanırdınız... İnsanları tanımadan yorum yapmak çok yanlış bence. "Aferin" yorumunu görüp eğer anlayamadıysanız pm atabilirdiniz hangi manada söylediniz diye... Sokak Jargonuyla yaklaşma derken orda dediğiniz laftan dolayı demiştir... Benim amacım konuyu uzatmak yada tekrar tartışmak değil ama münakaşaya girdiğiniz insan bu forumda bu tür kavgalara girebileceğiniz son insandır bilginize hocam...

• Beğen
Tepkiler: codblackops2 ve MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt