16 yaşında 6 aylık hamile

Sponsorlu Bağlantılar

buketcik

buketcik

Üye
ne saçma ama yapacak birşey yok değilmi.sen iyi bilirsin nede olsa sivereklisin.vardır çevrende 14 üne gelince evlendirilmek için hazırlanan çocuklar:D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
ne saçma ama yapacak birşey yok değilmi.sen iyi bilirsin nede olsa sivereklisin.vardır çevrende 14 üne gelince evlendirilmek için hazırlanan çocuklar:D
yooo hiç rastlamadım :D siverek baya gelişti bundan 2 sene önce nadiren güzel kız görürdüm şimdi ise hepsi mankene dönmüş bazen ağzım açık kalıyor bu büyük değişime demekki sivereği gelişmekte engelleyen bendim sürekli engel koya koya gelişimini aksatmışım bazen bayramda falan gittiğimde ben acab siverektemiyim yoksa urfadamı diye düşünüyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye

yooo hiç rastlamadım :D siverek baya gelişti bundan 2 sene önce nadiren güzel kız görürdüm şimdi ise hepsi mankene dönmüş bazen ağzım açık kalıyor bu büyük değişime demekki sivereği gelişmekte engelleyen bendim sürekli engel koya koya gelişimini aksatmışım bazen bayramda falan gittiğimde ben acab siverektemiyim yoksa urfadamı diye düşünüyorum :d:
bak sonra ban yeme.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
evetttt bizeneee 16 yaşında olup 18-20 gibi görünen kızlarvar sonuçta evlenmiş:D

buketcik

buketcik

Üye
siteden değil canım .
güzel kızlar felan yazınca malüm kişiden anla işte yaahuu:P::D

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
siteden değil canım .
güzel kızlar felan yazınca malüm kişiden anla işte yaahuu:P::D

eee ne olmuş ben kızlar güzel ona baktım demedimki şaşkınlıktan bakıyorum dedim ne var bunda :hmmm

yani bu büyük değişime şaşıyorum dedim :oke:

saynars

saynars

Üye
Konu sapmış :ehe

buketcik

buketcik

Üye
:ehe

arslansem

arslansem

Üye
Dişinin doğurganlığı başladıktan sonra erkek için yaş önemli değil artık ülkemizde..

buketcik

buketcik

Üye
çözümü olmayan doğu kültürümüzün simgesi.bence şaşırılmaması gereken bir konu.

Sandrake

Sandrake

Üye
Orda bu olaydan sonra aynı şeyler gine olabilir alışılmış bir şey ama önüne geçilmeli :angry:

• Beğen
Tepkiler: buketcik
buketcik

buketcik

Üye
peki sen inanıyormusun önüne geçilebilineceğine.

Sandrake

Sandrake

Üye
Biraz zor :ah gibi

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm

buketcik

buketcik

Üye
ozaman devam etsinler.Nasıl olsa dur diyen yok.:off:

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
benim çevremde zorla evlenen yok ama oda kızın suçu babam bilir derse olacağı bu zaten kız deseki ben evlenmek istemiyorum bizim toplumun %90 tamam evlenme der suç birazda onlarda mesela ben kardeşimi kimseye vermem niye vereyimki elalemin oğlu hop alıp götürecek ha yok öyle benden kız almak zordur benim kıymetlimdir :)

buketcik

buketcik

Üye
mademki senden kız almak zor ozaman sanada kız vermiyoruz.hadi bakalım.:ehe

zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
mademki senden kız almak zor ozaman sanada kız vermiyoruz.hadi bakalım.:ehe

sen kafanı yorma abla ben alırım yumruğumu vururum masaya tutarım kızın elinden çıkarım ölümüne susayan varsa gelsin hiç acımam valla

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin

sen kafanı yorma abla ben alırım yumruğumu vururum masaya tutarım kızın elinden çıkarım ölümüne susayan varsa gelsin hiç acımam valla

Ne oluyoruz . Pazar dan 2 kilo bezelye mi alıyoruz anasını satayım ...:)