Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16.09.2010 Güncellendi... 5800 için n97 mini (C6) FW 4x5 Menü,Adobe Yok!!! Quickoffice Yok!!!
Sponsorlu Bağlantılar
mahonii1987
Üye
teşekkürler arkadaşım şimdi deniyorum bakalım nasılmış
gundar
Üye
Ben denedim gayet güzel. ancak adobe readerı kaldırmana rağmen adobe reader kurarken dahili bileşen hatası verdi ve kurmadı. Acaba adobe reader tam olarak silinmedi mi?
hxüxsxaxm
Üye
Konu Sahibi
verdigim program paketinde var hem türkçe hemde kullanılabilir lisanslı sürüm sorun yaşamazsın...
gundar
Üye
Tamam senin verdiğini sorunsuz şekilde yükledim. teşekkürler.
hxüxsxaxm
Üye
Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim ii günlerde kullanın...
Mh66
Üye
çok teşekkürler harika olmuş . birde webersin arkadaşın fw indeki tema efektini yükleseniz manyak olur bence .- menüye giriş efektini-.
henes_42
Üye
eline sağlık kardeş, help (yardım) dosyasını nasıl kaldırdığını buradan veya özelden yazabilirmisin
toligargala
Üye
ovi maps kaldırıldı diyorsun navigasyon yokmu şimdi bu fw de
bir daha kurma imkanın var ama verdiğim türkçe program paketinde google maps var o çok güzel çalışıyor konumunu filan çok rahat buluyor hemde bayağı bir yakın da buluyor...
charno_bil
Üye
hız bakımından oldukça başarılı ve bugün itibari ile 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, çok memnunum tavsiye ederim çok sade ve şık bir çalışma başarılı çalışman ve emeğin için çok teşekkürler..
hız bakımından oldukça başarılı ve bugün itibari ile 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, çok memnunum tavsiye ederim çok sade ve şık bir çalışma başarılı çalışman ve emeğin için çok teşekkürler..
Son güncellemeni yeniden yükledim. Bu sefer de ovi mağazayı kuramadım. versiyon Kurulu gözükmüyor. Kurmak istediğimde de "güncelleştirme hatası" veriyor.
maskex
Üye
kULLANAN dENEYEN aRKADAŞLAR FW NASIL ACABA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARMISINZ ??
Son güncellemeni yeniden yükledim. Bu sefer de ovi mağazayı kuramadım. versiyon Kurulu gözükmüyor. Kurmak istediğimde de "güncelleştirme hatası" veriyor.