16.09.2010 Güncellendi... 5800 için n97 mini (C6) FW 4x5 Menü,Adobe Yok!!! Quickoffice Yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

mahonii1987

Üye
teşekkürler arkadaşım şimdi deniyorum bakalım nasılmış

gundar

Üye
Ben denedim gayet güzel. ancak adobe readerı kaldırmana rağmen adobe reader kurarken dahili bileşen hatası verdi ve kurmadı. Acaba adobe reader tam olarak silinmedi mi?

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
verdigim program paketinde var hem türkçe hemde kullanılabilir lisanslı sürüm sorun yaşamazsın...

gundar

Üye
Tamam senin verdiğini sorunsuz şekilde yükledim. teşekkürler.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim arkadaşlar beğendiğinize sevindim ii günlerde kullanın...

Mh66

Mh66

Üye
çok teşekkürler harika olmuş . birde webersin arkadaşın fw indeki tema efektini yükleseniz manyak olur bence .- menüye giriş efektini-.

henes_42

henes_42

Üye
eline sağlık kardeş, help (yardım) dosyasını nasıl kaldırdığını buradan veya özelden yazabilirmisin

toligargala

toligargala

Üye
ovi maps kaldırıldı diyorsun navigasyon yokmu şimdi bu fw de

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps kaldırıldı diyorsun navigasyon yokmu şimdi bu fw de

bir daha kurma imkanın var ama verdiğim türkçe program paketinde google maps var o çok güzel çalışıyor konumunu filan çok rahat buluyor hemde bayağı bir yakın da buluyor...

charno_bil

Üye
hız bakımından oldukça başarılı ve bugün itibari ile 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, çok memnunum tavsiye ederim çok sade ve şık bir çalışma ;) başarılı çalışman ve emeğin için çok teşekkürler..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
hız bakımından oldukça başarılı ve bugün itibari ile 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım, çok memnunum tavsiye ederim çok sade ve şık bir çalışma ;) başarılı çalışman ve emeğin için çok teşekkürler..

eyvallah beğendiğine sevindim arkadaşım... :D

gundar

Üye
Son güncellemeni yeniden yükledim. Bu sefer de ovi mağazayı kuramadım. versiyon Kurulu gözükmüyor. Kurmak istediğimde de "güncelleştirme hatası" veriyor.

maskex

maskex

Üye
kULLANAN dENEYEN aRKADAŞLAR FW NASIL ACABA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZARMISINZ ??

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Son güncellemeni yeniden yükledim. Bu sefer de ovi mağazayı kuramadım. versiyon Kurulu gözükmüyor. Kurmak istediğimde de "güncelleştirme hatası" veriyor.

ben kurdum çalışıyor benim verdiğim program paketindekini kur orda ovi store olmalı...

anilsahin

Üye
arkadaşlar bu fw yi kurunca sonra tekrar orjinal a dönmek istersek sadece format yetiyormu

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu fw yi kurunca sonra tekrar orjinal a dönmek istersek sadece format yetiyormu

yok arkadaşım bir daha jaflaman gerekiyor orjinal 5800 FWsini indir istediğin zaman orjinal fwye geri dön...

gundar

Üye
Senin verdiğini de denedim ama olmadı. Güncelleme hatası verdi.

emr-erock

emr-erock

Üye
sağol dostum başarılar..^^:oke:

Üst Alt