16.09.2010 Güncellendi... 5800 için n97 mini (C6) FW 4x5 Menü,Adobe Yok!!! Quickoffice Yok!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
16.09.2010 Güncellendi... 5800 için n97 mini (C6) FW 4x5 Menü,Adobe Yok!!! Quickoffice Yok!!!
İİ günler arkadaşlar bu benim ilk paylaşımım beğeneceğinizi düşündüğünüyorum…
Sizin için 5800 n97mini (C6) FWsini Düzenledim…

DÜZENLEMELER…

1)4X5 Menü eklendi.
2)Orjinal 5800,n97 ses kodekleri eklendi.
3)Ekran dönme hızı düzeltildi.
4)Kamera kalitesi arttırıldı… vb

ÇIKARTILAN PROGRAMLAR…

1)Adobe Reader 2.5
2)QuickOffice
3)Ovi Mağaza
4)Podcasting

ÇIKARTILMA NEDENİ…
1)Bir başka Adobe veya QuickOffice kurulumunda dahili bileşik hatası veriyor ve lisans almak zorunda kalıyorsunuz…Ama sitemizde lisanslı versiyonları olmasına rağmen dahili bileşik hatası yüzünden bedava kullanamıyoruz…

2)FW’de kurulu Ovi çalışmıyor sitemizde Ovi’nin son versiyonu da mevcut ordan kurabilirsiniz…

4x5 Menü…

Adobe Reader ve Quickoffice yok…

Kamera Kalitesi…

Program Paketi ÜSTELİK TÜRKÇE buyrun arkadaşlar:

10.09.2010 Bazı yeni modlar eklendi bunların en önemlisi:Çıkış'a Bastığınızda Mesajlar, Rehber,Arama Kaydı,Takvim ve Saat Kapanması modu eklendi...Bununla ram kullanımı azaltıldı ve telefon daha stabil çalışmaya başladı...

Ovi mevcut ve Adobe Reader'ın 1.5 lisanslı sürümü mevcut...

Buyrun ARKADAŞLAR umarım beğenirsiniz… Link:

16.09.2010 Güncelleme...

- Rehber içerisindeki Ovi Rehber Kaldırıldı.
- Ovi Sohbet Kaldırıldı
- Symbian Sis install mod ayarları ile iyileştirildi.
- Ovi Maps Kaldırıldı.
- İnternet ön belleği C'den E'ye yani Hafıza Kartına aktarıldı.
- Wi-fi Optimum mod (Wifi Çekim duyarlılığı ile ilgli düzenleme yapılı)
- Hakkında Kaldırıldı.
- Yardım Kaldırıldı.
- Ovi Store Kaldırıldı... (FW'ye gömülü olan Ovi Storeler zaten hiçbir şekilde çalışmıyor)

LİNK :

Winrar v.b bir programla dosyaları çıkartın ister jaf ister Phoenıx'le kurulum yapabilirsiniz…
Kolay gelsin...

****Lütfen TEŞEKKÜR Etmeyi Unutmayın!!!****

• Beğen
Tepkiler: Byyusuf66, ada111, ışık_22 ve 28 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim Nadir abi... :D

sawyer32

sawyer32

Üye
teşekkürler... resim n97 mini ile çekilmiş sanırım :ehe

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
yok 5800 emin olabilirsin... :D

rebel_time

rebel_time

Üye
güzel çalışma olmuş eline sağlık.

blue2112

blue2112

Üye
deneyen arkadaşlar test ettimi acaba birde ram kaç mb ben göremedim de.

ahmettyy

Üye
5230a da oluyomu bu

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim sadece 5800 için hazırlanmış bir çalışma bu... :s

emrekafa

Üye
ARkadaslar ben mesela burda 200 oyun ındır ıyorum onları telefona tek tek mı atmak zorundayım pc suıteden? direk telefona atmanın yolu varmı ?

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben mesela 200 youn luk bır asrsıv ındırıyorum burdan sonra bunu telefona dırek nasıl atabılrım tek tek mıatmam laızm bunun baska bır yolu varmı??

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım oyunlar sis uzantıliysa verdiğim program paketinde auto installer die bir program var onunla hepsini birden kurabilirsin... Ama sis veya sisx olacak...

emrekafa

Üye
ok saoalsın bu arada tessk-ekkur nasıl edılıyor:))

ArslanArif

ArslanArif

Üye
saol :oke:

byesho

byesho

Üye
ya biri 5530 için de adobe ve QuickOffice olmadan c6 modifikasyonu yapamaz mı??? alıştım 5530'da c6 kullanmaya. ama şu adobe belası yüzünden maillerimdeki pdfleri göremiyorum ki; bu benim işim için çok önemli!

Onurleo

Onurleo

Üye
10 Eylül de güncelleme yapmışsınız. Rom üzerinde değişiklik mi yaptınız yoksa linklermi yenilendi.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada paylaşımın sağ alt köşesinde... :D buton var

--------------- Ekleme ---------------

10 Eylül de güncelleme yapmışsınız. Rom üzerinde değişiklik mi yaptınız yoksa linklermi yenilendi.

yeni modlar eklendi bunlardan en önemlisi çıkış'a bastığınızda mesajlar, arama kaydı, rehber, saat ve takvimin kapanması sağlandı bir nevi ram optimize edildi daha stabil çalışıyor....

_ARDA_

_ARDA_

Üye
emegine saglık kardeşim sagolasın

cgtyzr

Üye
emeğine sağlık teşekkürler fakat 4x5 menüyü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
    Konu Sahibi
emeğine sağlık teşekkürler fakat 4x5 menüyü nasıl eski haline getirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

aç içindeki Resource/grid klasörleri var grid klaşörünü al x-plorerle Resource klasörünün içine kopyala sonra C2Z_Maker_v1_0_EN.sisx kur kurduktan sonra programa aç generateye bas hafıza kartında c2z.rmp die bir yama oluşacak onu al Patches at Patches yoksa RomPatcher kurulu değildir onu kur at sonra RomPatcherder c2z.rmpyi etkinleştir 3x4 menü olur... ama dier iki yamayıda etkinleştir...RomPatcher program paketinde var...

Üst Alt