1520 Dokunmatik sapıtması-Teleservis iade almıyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
1520 Dokunmatik sapıtması-Teleservis iade almıyor yardım
Arkadaşlar cihazı nevsaya verdim ama Nevsa teleservisi arayın diyo para iadesi için.teleservisteki hatun da açıkça başınızın çaresine bakın diyor.İşi mahkemeye taşımada kararlıyım.20 iş günüm doldu.Nevsa yı mı mahkemeye versem Teleservis'imi?hangisi daha doğru olur.birde bu tarz sıkıntı yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevirim.
NEVSA
Giriş Tarihi 31.12.2014 00:00:00
İşlem KUTU DOLAPTA
Durumu SERVİSİNE GÖNDERİLDİ
Müşteri Bilgileri

TELESERVİS
No 21250*****
İsim NEVSA ELEKTRONIK LTD. STI.
Adres MARESAL FEVZI CAKMAK CAD. ISTANBUL
Telefon 02125031919
Faks
Tarihçe
Aksiyon Kullanıcı Tarih
Kargo giriş yapıldı POLA024 05.01.2015 10:50
Kayıt alındı (320688364) TELESERVICE 05.01.2015 13:45
Cihaz tamire alındı (320688364) TELESERVICE 08.01.2015 08:41
Yedek parça bekliyor (320688364) TELESERVICE 09.01.2015 15:13
Cihaz tamire alındı (320688364) TELESERVICE 12.01.2015 10:39
Yedek parça bekliyor (320688364) TELESERVICE 12.01.2015 10:39

Son düzenleme:

merlin19

merlin19

Üye
sprey kullanma ayarlarda dokunmatik hassasiyeti var en düşüğe al cihazada bilip bilmeden programlarla yazılım formatı atmayın aceleniz mi var? 30 gün sonra güncelle sağlam güncelle.. bende 920 ve 925 var 925 eşimin çok hassas dokunmatiği ekrana daha dokunmadan algılıyordu bende çözümü en düşüğe alarak buldum benim 920 hassasiyet en yüksekte sıkıntı yok ama dediğim gibi 925 daha dokunmadan tepki veriyordu en düşükte şimdi sıkıntısız kullanıyoruz ve ekrana o çakma fiber bezleri değme jelatinde neymiş sakınan göze çöp bata 3.5 yıllık Lumia 920 görsen sen bunu 3 aylık cihaz sanırsın daha 1 kere ekran koruyucu kılıf mılıf kullanmadım :D

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
Abi haklısın da zor şartlarda aldım telefonu o yüzden gözüm gibi bakıyorum :) Hassasiyet zaten normalde ama cihaz fena sapıtıyor.Birde jiletinle ve spreyle ne alakası olabilir ki?çakma fber de aynı şekilde.Adamlar note larda herşeyde kullanıyorlar bunları ama sıkıntı olmuyor.Ayrıca bugün Nevsa Türkcell iletişime telefonu yolladım.bakalım ne olacak.

merlin19

merlin19

Üye
valla ben ek birşey kullanmıyorum ve inan şimdi desinlerki 920 ye 1650 tl verirmisin..? düşünmeden yine veririm günde 10 kez düşürüyorum akşam evde 1.5 yaşında kızım var elinden düşmüyor fayanslara vuruyor masalara çarpıyor allaha şükür daha tık demedi sırf telefonu değiştireyim 930 alayım bozulsun diye çocuğun eline veriyorum hiperaktif bizimki onun elinde her cihaz parçalanır ama 920 hala sapa sağlam yani çok istiyorum kırılmasını ki gidip bahane ile yeni telefon alayım yok :D hala başaramadık kırmayı

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
Allah analı babalı büyütsün abi :) Bu da an itibari ile.Hafta içi kesinleşir diye ümit ediyorum

Nevsa Elektronik
cihaz Bilgileriniz
İsim GÖKHAN KAAN
IMEI 35**********
Cihaz NOKIA 1520
Şikayet DOKUNMATİK İNANILMAZ DERECEDE SAPITMAKTA GÜNCELENDİ AYNI İADESİ İSTENİYOR
Giriş Tarihi 31.12.2014 00:00:00
İşlem KUTU DOLAPTA
Durumu SERVİSİNE GÖNDERİLDİ
Tutar

• Beğen
Tepkiler: merlin19
Nirvana92

Nirvana92

Üye
Dokunmatik şarjda sapıtıyodu bnde de meğer topraklamada sorun varmış şarj ucu zarar gordugu için .

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
valla ben ek birşey kullanmıyorum ve inan şimdi desinlerki 920 ye 1650 tl verirmisin..? düşünmeden yine veririm günde 10 kez düşürüyorum akşam evde 1.5 yaşında kızım var elinden düşmüyor fayanslara vuruyor masalara çarpıyor allaha şükür daha tık demedi sırf telefonu değiştireyim 930 alayım bozulsun diye çocuğun eline veriyorum hiperaktif bizimki onun elinde her cihaz parçalanır ama 920 hala sapa sağlam yani çok istiyorum kırılmasını ki gidip bahane ile yeni telefon alayım yok :D hala başaramadık kırmayı

Uğraşma kırmakla belli bir zaman sonra eline tekrar almak istersin benim c6 01 öyle mahzun mahzun duruyor evde arada elime alıp geçmiş günleri yad ediyorum

braayn

braayn

Üye
aynı sorun bende de var cihazı nokia care verdim ekranı değişecek ama parça bekliyor ekran yok sanırım ellerinde p.tesi günü 15 iş günü olacak beklemedeyim l1520lerde bu kronik söyliyim yoksa yazılım ,ekran jelatini veya dokunma hassasiyetini yüksek olması vs vs değil

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
ayın 12sinden beri parça bekliyorum.Bugün isyan bayrağını çektim bakalım ne olacak.Çok can sıkıcı bir durum.

braayn

braayn

Üye
ayın 12sinden beri parça bekliyorum.Bugün isyan bayrağını çektim bakalım ne olacak.Çok can sıkıcı bir durum.
dostum ben 30 aralık günü aynı sorundan vermiştim bugun aldım cihazı dokunmatik paneli değişmiş sorun şuanlık yok kullanıyorum sen ne yaptın alabildin mi cihazını ?

gokhankaan

Üye
    Konu Sahibi
hala parça bekliyorum.önümüzdeki hafta içi 20işgünü dolacak.dolduğu zaman büyük ihtimal para iadesi isticem.seninki nasıl oldu?hassası yükseğe alıp denedin mi?hiç birşey yoktur inşallah.

braayn

braayn

Üye
hala parça bekliyorum.önümüzdeki hafta içi 20işgünü dolacak.dolduğu zaman büyük ihtimal para iadesi isticem.seninki nasıl oldu?hassası yükseğe alıp denedin mi?hiç birşey yoktur inşallah.
Sorun yok gayet iyi çalışıyor

Üst Alt