1500TL'ye Alabileceğim En İyi Telefon Hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

bilinçli

bilinçli

Üye
Kardeş nexus 5 ede bakabilirsin güncelleme konusunda 0 sıkıntı yaşarsın ama şarz konsusunda sorun olabilir çok önemliyse.
Ama ben tavsiye ederim ne de olsa arkasında Google var.

KD1907

KD1907

Üye
dostum s4 çok iyi bir cihaz lakin pil performansı 4.3 ile yerlerde süründüğü için eğer pil performansını önemsiyorsan s4 senin için pek ideal olmaz benim tavsiyem g2 den yana olacaktır 32gb 1200tl sıfır bulabilirsin link verebilirim istersen şimdi g2 ile s4 arasındaki farkı soracak olursan işlemcisi ve pili dışında hiçbir farkı yok ama inan bana s4 aldığın zaman 1 2 hafta sonra pil durumundan şikayetçi olmaya başlayabilirsin. bence G2 bu fiyat aralığında parasını kesinlikle hakedecez bir cihaz :oke:
Birincisi g2 nin 32 gb ını 1200 tl ye anca 2. el bulursun hiç sallama kardeşim. İkincisi ben 20-25 gün önce aldım telefonu ve şu an pil sıkıntısı falan çekmiyorum ne iş? Sen çekiyosun diye millete tüm s4 lerde pil sıkıntısı var diyemezsin. O pil sıkıntılı cihazlar s4 ün ilk çıktığı zamanlarda vardı artık yok. Bunun en büyük kanıtı da benim telefonum.
Kardeş nexus 5 ede bakabilirsin güncelleme konusunda 0 sıkıntı yaşarsın ama şarz konsusunda sorun olabilir çok önemliyse.
Ama ben tavsiye ederim ne de olsa arkasında Google var.
Arkasında google var evet güncellemeleri daha iyi alacak ama pil sıkıntısı var nexus 5 in de. 2300 mah bataryası var o donanıma bu batarya acayip yetersiz kalmış. Ayrıca kamerası da çok iyi denemez çünkü 1.3 mp ön kamera 8 mp arka kamerası var. Ben olsam nexus 5 yerine kesinlikle lg g2 alırdım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Birincisi g2 nin 32 gb ını 1200 tl ye anca 2. el bulursun hiç sallama kardeşim. İkincisi ben 20-25 gün önce aldım telefonu ve şu an pil sıkıntısı falan çekmiyorum ne iş? Sen çekiyosun diye millete tüm s4 lerde pil sıkıntısı var diyemezsin. O pil sıkıntılı cihazlar s4 ün ilk çıktığı zamanlarda vardı artık yok. Bunun en büyük kanıtı da benim telefonum.

bütün forumlara sor bakalım 4.3 de sıkıntı çekiyorlarmıyımış pil sorunu ? 3 saat ekran süresi alıyorsun pilimde sıkıntı yok diyorsun güya elindekiyle yetinmeye çalışıyorsun ayrca istanbul bilişimde 1150 tl idi 32gb lg g2 2 ay önce. s4 4.3 sıkıntlı anla artık bunu herkes kabullendi s4 kullanıcı kulübündekiler de dahil olmak üzere

Türe

Türe

Üye
Galaxy S4 bende de var gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim. Hem 2-3 aya S5 çıkacak bu yüzden S4 ün fiyatı düşecektir o zaman alabilirsin. Note 3 alıcaksan o da iyi bi cihaz ama 2100 tl den aşağı bulamazsın vatan teknosa gibi tekno marketlerde. Onun haricinde android diyosan LG G2 ye bakabilirsin o da sağlam bi cihazdır ve fiyatı da özelliklerine göre gayet uygundur.

1900'e satılıyor Note 3 ?

ozakin70

ozakin70

Üye
Su aralar tel alinacak zaman degil yeni urunler tanitilmadi dolar ucuyor bence bekle mayisa kadarbeklersen cok daha iyi cihaz alabilirsin ama yok ben simden almak istiyorum dersen g2 seni yeterince memnun eder

kaan262626

kaan262626

Üye
    Konu Sahibi
Su aralar tel alinacak zaman degil yeni urunler tanitilmadi dolar ucuyor bence bekle mayisa kadarbeklersen cok daha iyi cihaz alabilirsin ama yok ben simden almak istiyorum dersen g2 seni yeterince memnun eder

Bekleyebilirim bende zaten Mart Nisan Mayıs Civarı Almayı Düşünüyorum İstersem Şimdiden de Alabilirimde İşte, Birazda Taksitlendirme Kalkıyor Ya O Yüzden.
1900'e satılıyor Note 3 ?

Her yerde aynı değil ama bir kaç aya kalmaz 1600 kadar iner zaten ilk Bim satar sonra diğer mağazalarda düşürür. :)

astepnok

Üye
Birazdaha ilaveyle note3 derim teknoloji harika sı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
pil performansı istiyorsan G2den sasma. güncelleme istiyorsan Nexus5den sasma. Yazılım ve donanım istiyorsan note3den sasma ;)