Kardesim sen neden g2 yi satip 5s alacaksi bende 5s le g2 arasinda kaldimda
Çünkü 5s g2 den daha iyiKardesim sen neden g2 yi satip 5s alacaksi bende 5s le g2 arasinda kaldimda

ama g2 de guzel 5s denemedim ama bi tabletim var antutuda 25 k aliyo o yeterli bitanede ios mu alsam yoksa androide devammi ? Yani benim icin uzun sjre dayanmaso onemli 3 4 sene kullanmam lazim 2000 lira verinceO zaman iphone alma derim ben çünkü g2 nin şarjı iphone dan daha iyi gidecektir bundan emin olabilirsinKime gore neye gore yani biri androidin ust duzeylerinden biri ios o yuzden soruyorum boyut fazla buyuk olmasin cebe konulcak sonuctaama g2 de guzel 5s denemedim ama bi tabletim var antutuda 25 k aliyo o yeterli bitanede ios mu alsam yoksa androide devammi ? Yani benim icin uzun sjre dayanmaso onemli 3 4 sene kullanmam lazim 2000 lira verince
Ayrıca benimde apple tabletim vardı o yüzden android deniyim dedim s4 aldım ve şu an gayet memnunum. Ama sen bilirsin yani.1500tl demişin g2 derim limitin kaldırırsa 5s de olabilir tabiKardesim sen neden g2 yi satip 5s alacaksi bende 5s le g2 arasinda kaldimda
tamam ozaman özelden konuşalım konuu dağılmasınKonu benim degil ben 2000 tl vercem yazi alcam sadece senin sebebini soruyorum
Kullanım amacım daha çok oyun oynamak internete girmek müzik dinlemek. Benim aklıma yatan Galaxy S4 var ama yakın zamanda S5 Çıkacak, S5 Çıkacağı İçin Fiyatlar Düşeceğini Tahmin Ediyorum Note 3'de Alabilirim Bilmiyorum Daha Çok Android Kullanıcısıyım Windows Phone ve IOS'la İşim Olmaz.Kullanım amacın ne yani ne için alıyosun telefonu söyle ki ona göre yardımcı olalım
Galaxy S4 bende de var gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim. Hem 2-3 aya S5 çıkacak bu yüzden S4 ün fiyatı düşecektir o zaman alabilirsin. Note 3 alıcaksan o da iyi bi cihaz ama 2100 tl den aşağı bulamazsın vatan teknosa gibi tekno marketlerde. Onun haricinde android diyosan LG G2 ye bakabilirsin o da sağlam bi cihazdır ve fiyatı da özelliklerine göre gayet uygundur.Ben I Phone Tercih Etmiyorum Hem Pahalı Oluyor Hemde Çok Kapalı SD Kart Yok Bluettooth Yok ve Bataryası Değiştirilemiyor.
Kullanım amacım daha çok oyun oynamak internete girmek müzik dinlemek. Benim aklıma yatan Galaxy S4 var ama yakın zamanda S5 Çıkacak, S5 Çıkacağı İçin Fiyatlar Düşeceğini Tahmin Ediyorum Note 3'de Alabilirim Bilmiyorum Daha Çok Android Kullanıcısıyım Windows Phone ve IOS'la İşim Olmaz.
Galaxy S4 bende de var gayet güzel bir cihaz tavsiye ederim. Hem 2-3 aya S5 çıkacak bu yüzden S4 ün fiyatı düşecektir o zaman alabilirsin. Note 3 alıcaksan o da iyi bi cihaz ama 2100 tl den aşağı bulamazsın vatan teknosa gibi tekno marketlerde. Onun haricinde android diyosan LG G2 ye bakabilirsin o da sağlam bi cihazdır ve fiyatı da özelliklerine göre gayet uygundur.
Ben I Phone Tercih Etmiyorum Hem Pahalı Oluyor Hemde Çok Kapalı SD Kart Yok Bluettooth Yok ve Bataryası Değiştirilemiyor.
Kullanım amacım daha çok oyun oynamak internete girmek müzik dinlemek. Benim aklıma yatan Galaxy S4 var ama yakın zamanda S5 Çıkacak, S5 Çıkacağı İçin Fiyatlar Düşeceğini Tahmin Ediyorum Note 3'de Alabilirim Bilmiyorum Daha Çok Android Kullanıcısıyım Windows Phone ve IOS'la İşim Olmaz.