1500 Tl'ye kadar telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okadar parası olsa note 2 öneririz emin ol büyk ekrann sevmiyosa one x+dır ilk seçenek sınırsız bütçede

Adam oyun internet diyo lumia öneriyorsun bilmemne diyo lumia öneriyorsun biri hesap makinesi tavsiyesi dese lumia da var git lumia al dicen

Burda ne demişsin iyi bak.

- - - Eklendi - - -

Ya tartışmaya burada son veriyorum. Hadi iyi akşamlar kendinize iyi bakın ve ben çıktıktan sonra lütfen alıntı yapmayın cevap vermek istemiyorum.

phasan

Üye
Bir yerde iphone 4 1100 tl satiyorlar di

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
sgs3 ve onex+ arasındayım

lumia gelince deneyip belki aralarına alabilirim fakat ilk 2 önceliğim suan bu onex+ kaç tl olur acaba ?

Eğer 2 telefonun arasındaysan ben s 3 öneririm.

aleranol

Üye
Lumialara oyunlar su an uretiliyor yazılıyor bazıları neyin kafasında haber okumadan takip etmeden yazıyor. Dostum lumialar su anki haliyle s3 den daha performanslı ve önü açık cihazlardir. Bence al.

- - - Eklendi - - -

Son mesajina yeni baktim ben s3 ve one x arasindan bile one x i öneririm. Kesinlikle onex+

+1.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Temple run gelir mi

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler biraz bekleyeceğim oyun konusunda pek bir gelişme olmazsa onex+ bulamazsam sgs 3 alırım.

Popüler ve Çok kullanılan uygulamalar daha önce gelir.

aleranol

Üye
Dostum coktan angry birds in ozel versiyonu ve temple run jetpack falan gibi oyunlar çoktan çıktı. Bazi kişiler bilmeden yazinca böyle yanlışlar ortaya çıkıyor

Bence git 2 telefonu da eline al inceleme hangisini beğenirsen onu al.

Lumia tavsiye ederim ama windows phone 8 e alışamayacağını düşünüyorsan Samsung s 3 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...