Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1500 Tlye hangi işletim sistemli telefon alınır ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaTiqoN
Üye
Konu Sahibi
1500 Tlye hangi işletim sistemli telefon alınır ?
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım ama kararsız kaldım wp8 ve android arasında sizce hangi seçimi yapmalıyım ?
Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
bence lumia 920, iyi diyorlar ama forumlarını bi araştır istersen
gkcll
Üye
Lumia 920 al pişman olursan adresi vereyim gel kafama sık
Şimdi kimse birşey diyemez kardeş çünkü teknoloji özellikle de telefon sektörü sürekli bir gelişim halinde ama uzun süreden kastın sağlamlıksa bayağı sağlam. Seni idare eder.
R.A.M
Üye
fiziksel olarak 4 yıl 5 yıl gider ancak 2 yıl sonra bataryasının ömrü biter onu degiştirirsin, yazılımsal olarak birşey demek yanlış olur lumia 900 gibi yarı yolda bırakmaz inşallah
O konuyu açan benim. Ama şunu da belirtmeliyim; o sorunların hiç biri bende yok. Bazı cihazlar rom hatalı geliyor maalesef. Onun için 1 ay kadar beklemek lazım lumia'yı. Ha ama ben kullanıyorum. Neleri eksik diye sorarsan. Sadece oyun. Güncel oyunlar çıkıyor tamam ama niraz pahalı. Bir de marketin 130 bin uygulama olduğuna bakma. Yarısı wp8 uyumlu değil daha. Ocak ayında bir güncelleme ile hem sorunlar düzelmiş olur. Hemde market az yerine oturur.
SkyLaBTR
Üye
Wp8 olarak l920 android olara galaxy s3 belki iphone 4s de o fiyattadır.
O konuyu açan benim. Ama şunu da belirtmeliyim; o sorunların hiç biri bende yok. Bazı cihazlar rom hatalı geliyor maalesef. Onun için 1 ay kadar beklemek lazım lumia'yı. Ha ama ben kullanıyorum. Neleri eksik diye sorarsan. Sadece oyun. Güncel oyunlar çıkıyor tamam ama niraz pahalı. Bir de marketin 130 bin uygulama olduğuna bakma. Yarısı wp8 uyumlu değil daha. Ocak ayında bir güncelleme ile hem sorunlar düzelmiş olur. Hemde market az yerine oturur.