1500 Tlye hangi işletim sistemli telefon alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
1500 Tlye hangi işletim sistemli telefon alınır ?
Arkadaşlar ben yeni bir telefon alacağım ama kararsız kaldım wp8 ve android arasında sizce hangi seçimi yapmalıyım ?

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
bence lumia 920, iyi diyorlar ama forumlarını bi araştır istersen :)

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 al pişman olursan adresi vereyim gel kafama sık ;)

BaTiqoN

Üye
    Konu Sahibi
L920 kaç sene dayanır ?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
biraz daha koyup s3 al kardeşim.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
L920 kaç sene dayanır ?

Şimdi kimse birşey diyemez kardeş çünkü teknoloji özellikle de telefon sektörü sürekli bir gelişim halinde ama uzun süreden kastın sağlamlıksa bayağı sağlam. Seni idare eder.

R.A.M

R.A.M

Üye
fiziksel olarak 4 yıl 5 yıl gider ancak 2 yıl sonra bataryasının ömrü biter onu degiştirirsin, yazılımsal olarak birşey demek yanlış olur lumia 900 gibi yarı yolda bırakmaz inşallah :ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Ben android derim ama lumia 920 de güzel telefon :) bence biraz daha bekle lumia 920 yi forumdan arkadaşlar bi incelesinler felan sonra karar verirsin :good:

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
L920

Placebo-

Placebo-

Üye
burada yapılan lumia reklamlarına bakınca içim sızlıyor resmen. öyle bir anlatılıyor, reklamı yapılıyor ki cihazın sanırsınız sıfır hata sıfır sorun.
http://www.maxicep.com/windows-phon...yiligi-icin-geri-bildirim-yapalim-725973.html

siz hala bu reklamlara gelip lumia almaya kalkarsanız en azından bir windows phone bölümüne bakın.

O konuyu açan benim. Ama şunu da belirtmeliyim; o sorunların hiç biri bende yok. Bazı cihazlar rom hatalı geliyor maalesef. Onun için 1 ay kadar beklemek lazım lumia'yı. Ha ama ben kullanıyorum. Neleri eksik diye sorarsan. Sadece oyun. Güncel oyunlar çıkıyor tamam ama niraz pahalı. Bir de marketin 130 bin uygulama olduğuna bakma. Yarısı wp8 uyumlu değil daha. Ocak ayında bir güncelleme ile hem sorunlar düzelmiş olur. Hemde market az yerine oturur.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Wp8 olarak l920 android olara galaxy s3 belki iphone 4s de o fiyattadır.

pRime.

pRime.

Üye

O konuyu açan benim. Ama şunu da belirtmeliyim; o sorunların hiç biri bende yok. Bazı cihazlar rom hatalı geliyor maalesef. Onun için 1 ay kadar beklemek lazım lumia'yı. Ha ama ben kullanıyorum. Neleri eksik diye sorarsan. Sadece oyun. Güncel oyunlar çıkıyor tamam ama niraz pahalı. Bir de marketin 130 bin uygulama olduğuna bakma. Yarısı wp8 uyumlu değil daha. Ocak ayında bir güncelleme ile hem sorunlar düzelmiş olur. Hemde market az yerine oturur.

hatalı rom olayı sadece bu forumda bu kadar çoksa nokia yandı demektir.

gkcll

gkcll

Üye
nokia yanmaz artık boşuna ümitlenmeyin bir güncelleme ile sıkıntı kalmaz habere bakın isterseniz

TIKLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt