Telefon Tavsiyesi 1500 tl telefon tavsiyesi.

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    16
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
1500 tl telefon tavsiyesi.
Merhaba arkadaşlar,

1500 tl civarında bir telefon almayı düşünüyorum önceliğim kamera ve oyun şu anda aklımda olan cihazlar zenfone 2 32 gb,lenovo vibe p1,huwaei g8

Tavsiyelerinizi bekliyorum sizin tavsiyelerinizle moto g aldım hala taş gibi telefon yine sağlam bir telefon lazım performans olarak 1-2 yıl pek sıkıntı çıkarmasın sağlamlık olarak ise 2 yıl kullansam yeter 3 yılı zorlasa falan harika olur

iyi forumlar iyi arkşamlar :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Xiaomi Mi4 al. Parada cebinde kalsın. Yada yeni galaxy a5(2016), galaxy a8, zorlarsan g4

• Beğen
Tepkiler: -No.1-

Emre

Üye
Xperia M5

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve -No.1-
-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi4 al. Parada cebinde kalsın. Yada yeni galaxy a5(2016), galaxy a8, zorlarsan g4

Hocam o telefonu biliyorum gayet beğendiğim bir cihaz ama hafıza sorunu var mesela şu anda kullandığım cihazı değişme sebebim 16gb yetmemesi ve micro SD girişi olmaması zaten xiaomi mi4de micro SD girişi yok kullanıcıya kalan hafızası yaklaşık 10 GB ben de 4-5 GB müzik 2-3 GB resim rahat var bir de oyun oynayacağımi dusunursek o hafıza bana asla yetmes su anda kullandığım cihazda resim falan yok hafıza yetsin diyr

Teşekkürler fakat neden xperia m5 sence ?

ca_sus

Üye
lg g3 hocam 32 gb lik olanı al 1200 civarı artı kart takabiliyorsun 6.0 dagıtımına başlandı bile 300 tl cebinde kalsın

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Hocam o telefonu biliyorum gayet beğendiğim bir cihaz ama hafıza sorunu var mesela şu anda kullandığım cihazı değişme sebebim 16gb yetmemesi ve micro SD girişi olmaması zaten xiaomi mi4de micro SD girişi yok kullanıcıya kalan hafızası yaklaşık 10 GB ben de 4-5 GB müzik 2-3 GB resim rahat var bir de oyun oynayacağımi dusunursek o hafıza bana asla yetmes su anda kullandığım cihazda resim falan yok hafıza yetsin diyr

Teşekkürler fakat neden xperia m5 sence ?
Haa... Hafıza yetmez ise o ayrı. Normal de çok iyi telefon. Bende yakında almayı düşünüyorum da. Hafıza benim için sorun değil. O zaman galaxy a7 2016 yakında 1500 e düşer yada ithal vardır o fiyata. Çok iyi telefondur gerek tasarım gerek malzeme. Ois destekli f1.9 kamera cam malzeme. S6 tasarımıyla aynı işte. Hızlı şarj var 100 dk da doluyor. M5 gibi sony cihazlarına yonelmeyin. Çok sorunları olan telefonlar. Biraz da mtk kullandıkları için hızlı şarj yok, pil sorunları var. Arayüz de sıkıntılar ve kamera beklenildiği gibide değil. Bazı yazdıklarım yazılımsal olduğu halde daha çözülemedi. Sony nin mtk cihazları yazılımsal olarak baya eksik. Stability tutturamadilar.

• Beğen

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
Haa... Hafıza yetmez ise o ayrı. Normal de çok iyi telefon. Bende yakında almayı düşünüyorum da. Hafıza benim için sorun değil. O zaman galaxy a7 2016 yakında 1500 e düşer yada ithal vardır o fiyata. Çok iyi telefondur gerek tasarım gerek malzeme. Ois destekli f1.9 kamera cam malzeme. S6 tasarımıyla aynı işte. Hızlı şarj var 100 dk da doluyor. M5 gibi sony cihazlarına yonelmeyin. Çok sorunları olan telefonlar. Biraz da mtk kullandıkları için hızlı şarj yok, pil sorunları var. Arayüz de sıkıntılar ve kamera beklenildiği gibide değil. Bazı yazdıklarım yazılımsal olduğu halde daha çözülemedi. Sony nin mtk cihazları yazılımsal olarak baya eksik. Stability tutturamadilar.
aynen arkadas dogru demis mtk islemcili bi telefon alinmaz bi sony kullanicisi olarak soyluyorum

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
iPhone 5S

• Beğen
Bülent872

Bülent872

Üye
Xperia M5 düşünebilirsin

• Beğen
Symbianizer

Symbianizer

Üye
Samsung a Lg ye bulaşma derim.
Xperia M5 veya C5 Ultra gayet mantıklı.
Diğer telefonlarla karşılaştır farkı görürsün zaten gerek hız, gerek kamera gerekse görsellik açıdan..

• Beğen
Tepkiler: -No.1- ve Bülent872
theeternal

theeternal

Üye
iphone 5s

• Beğen
theeternal

theeternal

Üye
hocam oyun oynayacaksanız 5s şarj sorunu yapabilir onu görmemişim yazıda

• Beğen
İbrahimakinci

İbrahimakinci

Üye
Kriteriniz önemli. Eğer önceliğiniz batarya ise lenovo vibe p1 alın. 1200 tl webdenal da. Kamera önemli derseniz arka kamerası gece kapalı mekan kumlu biraz. Ama normal kullanımla telefonu 3 gün kullanabilen başka akıllı cihaz ben bilmiyorum. 15 gündür kullanıyorum. Çok memnunum çünkü ben yoğun kullanırım günde 8-10 saat kullanırım. İnanılmaz gelebilir ama 15 saatten aşağı ekran süresi almadım ve rekorum 17.15 saat. Ama sadece wifi ile ve oyun oynamam. 3g kullanan arkadaşlar 11 saat civarından bahsediyorlar. Dh vibe p1 forumunda ss leri görebilirsin. Kronik sorunu yok ve 5000 mah pil hızlı şarj ile 1.50 saatte doluyor. 32 gb ve 64 gb kart takılabilir. 2 gb ramin 1 gb hep boş nerdeyse... 2 sim kart da 3g-4g aynı anda kullanabilirsin sd kart dahil.

Polemiğe girmemek için anlık resim atayım. Daha fazla ss isteyen foruma gitsin lütfen

GreaTH

GreaTH

Üye
Gitti Gidiyorda G4 2200 den 1400 e Düştü Almanizi Tavsiye Ederim Ürün Elimde Sıkıntısı Yok

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şahsen lenovo vibe p1 tavsiye ederim ki ben yakında alıcam

-No.1-

-No.1-

Üye
    Konu Sahibi
2-3 gün önce 1150 tl ye zenfone 2 32gb aldım hem kamera açısından hem oyun açısından olsun çok çok güzel bir cihaz benim gibi kararsız kalıp bu konuyu okuyacak olan arkadaşlar için tavsiye ederim telefonu.

Konu kilitlenebilir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
SHS

SHS

Üye
Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...