Öneri 1500 Tl Kadar Laptop

Sponsorlu Bağlantılar

_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
1500 Tl Kadar Laptop
Arkadaşlar bana 1500 tl kadar pc önerir misiniz ? Oyun oynamayı severim ona göre önerirseniz sevinirim simdiden teşekkürler

Uhops

Uhops

Üye

beytullah6767

beytullah6767

Üye

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim hp pavilion dv 6 öneririm 3340 st

erkan811

Üye
Lenovo - Acer - Asus bak kardes gerisini boşver :-)

erkan811

Üye
Diyosun kardeşim ama ben yıllardır bu sektordeyim benim nacizane görüşüm budur şuan bu 3 unden başkasına bakma herkesin görüşüne saygım var tabi ki

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Diyosun kardeşim ama ben yıllardır bu sektordeyim benim nacizane görüşüm budur şuan bu 3 unden başkasına bakma herkesin görüşüne saygım var tabi ki
Forumda senin gibi insanlar görmek güzel :)

Peki neden dell e sıcak bakmiyorsun

erkan811

Üye
Hocam bundan 2 sene önceye kadar cidden çok kaliteli bilgisayarlar üreten bi firmaydi benimde en sevdiğim markalardan birisiydi ancak son iki senedir biraz kaliteyi düşürdü ve Lenovo nun gerisinde kaldı bana göre

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Hocam bundan 2 sene önceye kadar cidden çok kaliteli bilgisayarlar üreten bi firmaydi benimde en sevdiğim markalardan birisiydi ancak son iki senedir biraz kaliteyi düşürdü ve Lenovo nun gerisinde kaldı bana göre
Bence markaya degilde urettigi bikgisayari incelemek lazim onerdigim bilgisayar gercekten cok kaliteli ozellikle inspirion 5521 serisi ile devrim yaptilar bence

erkan811

Üye
Hocam marka ya bende çok bakmam ama hani söylemek istediğim son 1-2 senedir bi düşüş olduğu genel anlamda söylüyorum ben

Takipçi Satın Al

Üst Alt