Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öneri1500 Tl Kadar Laptop
Sponsorlu Bağlantılar
_RYUK_
Üye
Konu Sahibi
1500 Tl Kadar Laptop
Arkadaşlar bana 1500 tl kadar pc önerir misiniz ? Oyun oynamayı severim ona göre önerirseniz sevinirim simdiden teşekkürler
Uhops
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beytullah6767
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
esmeran3
Üye
Kardeşim hp pavilion dv 6 öneririm 3340 st
erkan811
Üye
Lenovo - Acer - Asus bak kardes gerisini boşver :-)
Hocam bundan 2 sene önceye kadar cidden çok kaliteli bilgisayarlar üreten bi firmaydi benimde en sevdiğim markalardan birisiydi ancak son iki senedir biraz kaliteyi düşürdü ve Lenovo nun gerisinde kaldı bana göre
Hocam bundan 2 sene önceye kadar cidden çok kaliteli bilgisayarlar üreten bi firmaydi benimde en sevdiğim markalardan birisiydi ancak son iki senedir biraz kaliteyi düşürdü ve Lenovo nun gerisinde kaldı bana göre
Bence markaya degilde urettigi bikgisayari incelemek lazim onerdigim bilgisayar gercekten cok kaliteli ozellikle inspirion 5521 serisi ile devrim yaptilar bence
erkan811
Üye
Hocam marka ya bende çok bakmam ama hani söylemek istediğim son 1-2 senedir bi düşüş olduğu genel anlamda söylüyorum ben